Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mesela brozek bana göre büyük hata.bize teofilo gibi golcü lazımdı.ortasahaya gelip oyun kurabilecek gerektiğinde çalım falan özelliği olan bir oyuncu lazım.
    Brozek'i izlediğim kadarıyla doğru topu alıp sürdüğü bir gol görmedim açıkçası genelde yada hep defans arkasına atılan toplarda başarılı oluyor brozek bizde defans arkasına top atabilecek bir oyuncu yok sürekli defans arkası topu yapabilecek bizim takımımızda ve bizim futbolumuzda topu sürmek gerektiği için Umut ile Burak tam bizim aradığımız kişiler değil.Brozeklerin gelmesi iyi mi? oldu desem kötü mü? iyi yanı kaleciyle karşı karşıya kaldığı zaman hiç affetmiyor.şutları çok güzel kafa golleri çok sayıda mevcut bu açılardan çok iyi ama top sürmede biraz sıkıntı çekeceğe benziyor.Onun kendi liginde top sürme sıkıntısı fazla yok videolardan anlaşıldığı kadarıyla.Ama yinede hayırlı olacağına inanıyorum Brozek kardeşlerin bizim için inşallah hislerimde yanılmam.Çalım atmasıda çok iyi benim Brozek'i izlediğim kadarıyla sıkıntı çekmez gibi duruyor çalım konusunda.Orta Sahada oyun kurabilen 2 kişi mevcut Brozek'ler oyun kurmuyorlar genelde.Söylediğim gibi defans arkasını atılan toplarda kaleciyle karşı karşıya olan pozisyonlarda bitiricilikleri çok iyi özellikle Pawel Brozek adına söylüyorum bu özellikleri çünkü bu özellikler Pawel Brozek'de mevcut inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar şampiyonluğumuzda onlarında büyük katkısı olacak inşallah.
    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Orta sahaya mutlak transfer şart.

Sezer,Ceyhun veya Zafer ile olacak iş değil bu.

Engin orta sahaya çeksek bile defansif yönü zayıf olduğundan sıkıntı çıkacaktır.

Dolayısıyla şimdi yapmayacağımız orta saha transferi , sezon sonunda keşkelere yol açabilir .

Riske atmamak lazım ..
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• şimdi eğer yazıldığı gibi transfer defteri şimdilik kapatıldı ise

bundan sonra taraftarın imza atmayan futbolcuların sözleşme uzatması ile ilgili beklentisi artar ,,şu ana kadar bu konuda çok kurcalamayan bile bundan sonra daha çok üstüne düşebilir..çünkü adı geçen annan veya kahlenberg gibi bir oyuncu alınsa alternatifimiz hazır derdik en azından ama şu an selcuk kesin ve kesin tek alternatifsiz futbolcu takımda..o zaman istediğini vereceksin yönetim..vermezsen de bu mevzu kapanmaz, uzar gider..

ben selçuğun gitmek istediğini düşünmüyorum hala..yönetim de pazarlığı bir yerde bitirmeli...

Yorum

• İlk olarak mk.esen35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          olası colman ve selçuğun sakatlanmasıyla şampiyonluk gidebilir.eğer transfer yapılmazsa bu bölgede sıkıntı yaşarız.sonrada kafayı yeriz
          Evet abi çok doğru bende aynı şeyleri düşünüyorum olaki allah korusun ama olaki sakatlandılar Ceyhun ile Sezer bizim takımın yükünü kaldıramazlar sonra ard arda önemli maçlar gelirse vay bizim halimize deriz sonra.Bence transfer dönemi kapanmadan 2 tane alternatif almamız lazım.

Yorum

• İlk olarak kaldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence bize transfer lazım değil ama şu Burakdan kurdulmamız lazım dünkü maçta bomboş durumdaki yattaraya pas vermeyip golümüze sebep oldu o top dönüp bizim kalede gol olsaydı kupayada veda edecektik bu adamın bencillikleri yüzünden her takımdan kovuldu eskişehirdeki batuhanın bir başka versiyonu
            Bu dediklerini kabul etmem de şunu kabul ederim , Burak gereğinden fazla bencil oynayabiliyor bazen.Bu sorununu halletmesi lazım.
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rosenborg'ta Anthony Annan'ın, Noel tatilden dönmesi Trabzonspor ile Norveç ekibi arasındaki Alanzinho-Annan takasını yeniden gündeme getirdi. Annan'a karşılık, Alanzinho + para isteyen Norveç ekibinin, bugün Bordo-Mavili ekibe yeni tekliflerini ilettikleri iddia edildi.
              Bu arada Aftonposten'e konuşan teknik direktör Janne Jönsson, "Kahvaltıda bizle ayrılmasını istediğim oyuncularla uzun bir sohbet ettim. Bizim isteklerimizle onların istekleri uygun düştü. Sanırım biz de onlar da isteklerine sahip olacaklar" ded

internetspor da boyle bir haber var dogrulugu nedir acaba ?
              Dün bir renkdaşımız burda Norveç bir haber sitesinden tercüme etmişti
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Brozek'i izlediğim kadarıyla doğru topu alıp sürdüğü bir gol görmedim açıkçası genelde yada hep defans arkasına atılan toplarda başarılı oluyor brozek bizde defans arkasına top atabilecek bir oyuncu yok sürekli defans arkası topu yapabilecek bizim takımımızda ve bizim futbolumuzda topu sürmek gerektiği için Umut ile Burak tam bizim aradığımız kişiler değil.Brozeklerin gelmesi iyi mi? oldu desem kötü mü? iyi yanı kaleciyle karşı karşıya kaldığı zaman hiç affetmiyor.şutları çok güzel kafa golleri çok sayıda mevcut bu açılardan çok iyi ama top sürmede biraz sıkıntı çekeceğe benziyor.Onun kendi liginde top sürme sıkıntısı fazla yok videolardan anlaşıldığı kadarıyla.Ama yinede hayırlı olacağına inanıyorum Brozek kardeşlerin bizim için inşallah hislerimde yanılmam.Çalım atmasıda çok iyi benim Brozek'i izlediğim kadarıyla sıkıntı çekmez gibi duruyor çalım konusunda.Orta Sahada oyun kurabilen 2 kişi mevcut Brozek'ler oyun kurmuyorlar genelde.Söylediğim gibi defans arkasını atılan toplarda kaleciyle karşı karşıya olan pozisyonlarda bitiricilikleri çok iyi özellikle Pawel Brozek adına söylüyorum bu özellikleri çünkü bu özellikler Pawel Brozek'de mevcut inşallah yüzümüzü kara çıkarmazlar şampiyonluğumuzda onlarında büyük katkısı olacak inşallah.
                Bizde defans arkasına mükemmel toplar atabilen Selçuk diye bir futbolcumuz var, küçük arkadaşım

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizde defans arkasına mükemmel toplar atabilen Selçuk diye bir futbolcumuz var, küçük arkadaşım

Olası bir sakatlık sonrası?

Yorum

• Mt iki gün evvel Kahlenberg'i getirmişti... Şimdi de transfer kapandı diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Alanzinho Annan takasında sürpriz

Alanzinho'yu takasa vermek isteyen Trabzonspor, Rossenborg ile pazarlıklara başladı. Pazarlıkta çok önemli gelişmeler yaşandı.

Rosenborg'ta Anthony Annan'ın, Noel tatilden dönmesi Trabzonspor ile Norveç ekibi arasındaki Alanzinho-Annan takasını yeniden gündeme getirdi. Annan'a karşılık, Alanzinho + para isteyen Norveç ekibinin, bugün Bordo-Mavili ekibe yeni tekliflerini ilettikleri iddia edildi. Bu arada Aftonposten'e konuşan teknik direktör Janne Jönsson, "Kahvaltıda bizle ayrılmasını istediğim oyuncularla uzun bir sohbet ettim. Bizim isteklerimizle onların istekleri uygun düştü. Sanırım biz de onlar da isteklerine sahip olacaklar" dedi."
                      Olursa süper olur
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• selçukgiderse gitsinde yerine adam alınsın okadar. adam istemiyosa zorla tutamayız. zaten yararda sağlamaz..
                        2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mt iki gün evvel Kahlenberg'i getirmişti... Şimdi de transfer kapandı diyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?
                          Nasılsın abi? hoşgeldin

Yorum

• İlk olarak ağasarlı emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            selçukgiderse gitsinde yerine adam alınsın okadar. adam istemiyosa zorla tutamayız. zaten yararda sağlamaz..
                            Kimi alalım?

Yorum

• ben seluğun samimiyetine inanıyorum bence selçukun hedefleri arasında trabzonda 2 yıl daha kalıp sonra avrupaya gitmek var ama daha fazla para hakettiğini düşünüyor ve o yuzden sözleşme yenilemede sıkıntı yasandığını düşünüyorum bence pazarlıklar devam ediyor ve bu işin sezon sonuna kalacagını düşünmüyorum zaten selçugun sezon sonu ayrılma gibi bi düşüncesi olsa baska takımlarla görüşme yapardı çünkü bu hakka sahip 6 aylık sözlesmesi kalmıs

Yorum

• Alan'ın şampiyonluk yarışı yaparken takımdan gönderilmesi müthiş derecede yanış olur. Çok önemli bir alternatiften olacağız. Gelecek adamın da tutma garantisi yok, her ne kadar kaliteli olsa da bu risk mevcut. Ayrıca zaten sıkıntılı olan Jaja'nın da yaşayabileceği artı sıkıntılar da başımıza bela olur. Takviy yapılacaksa bassınlar parayı alsınlar..
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X