Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ceyhun mu? Sezer,Baris,Zafer kim oynarsa oynasin yeterki ceyhun oynamasin ;D
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Savunma önünde oynuyor olma bilinci futbolcunun oyununa da sirayet eder , bu çok doğaldır . Hoca da aynı futbolcu dahi olsa orta alanın önündeki ile orta alanın arkasındaki futbolcuya aynı özgürlükleri tanımaz .

Selçuk'un topla rakip arasına geçerek aldırdığı fauller hakkında da bir şey söylemek isterim , aldırdığı faullerin önemli kısmı net faul değil . bu sebeple haftalar ilerledikçe hakem trendi oyunu devam ettirme yönünde ağır basıyor . Rakip köşe bayrağının önünde kaybettiğiniz top belki tolere edilebilir , ancak kendi orta alanınızın önünde bu şekilde kaybettiğiniz her top savunmayı zor durumda bırakma tehlikesi taşır .

Ben Selçuk'un son 1 yıldır iyice geliştirdiği basit oyun (Tugay Kerimoğlu'nun 30 yaşından sonra önemini kavradığı yönü) mantığının ön plana çıkacağını ummuştum , taktik faülleri takdire değer bulunmuş . Şaşırdım .
      En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.01.2011, 16:14.

Yorum

• selçuk'a alternatif oktay delibalta olabilir bazen onu izlerken xavi'yi izliyormuşum gibi geliyor (farkındayım abarttım) ama ilk tercihimdir ayrıca ben hala zafer'den ümitliyim....
        En son 10 numara tarafından düzenlendi; 10.01.2011, 16:14.
        poetricus

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fener eğer ihtiyacı olursa eskişehir'i kesin yener. Adım gibi eminim buna.
          İhtiyacı olacağına göre, bu sene göreceğiz. fener önce Antalya'yı yensin de bizim maça 9 puan farkı koruyarak çıksın bakalım.
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Benim kafamın takıldığı nokta, Selçuk imza atarsa ne kaybetmekten korkuyor ? (tabi iyi bir ücret önerilmişse).

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              selçuk'a alternatif oktay delibalta olabilir bazen onu izlerken xavi'yi izliyormuşum gibi geliyor (farkındayım abarttım) ama ilk tercihimdir ayrıca ben hala zafer'den ümitliyim....
              Samsunda kanatta da oynuyordu . Bana Engin Baytar'ı anımsatıyor , ancak daha bir orta saha oyuncusu havası var . Çok iyi gözlem , tebrik ederim .

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ceyhun-Colman ikilisi denenemez mi??

Ceyhun'da bir ortasaha oyunusunda olması gereken bütün özelliklerden biraz-biraz var,Bence üzerinde durulursa ve oynatılırsa bu özelliklerini geliştirir...

Bazen Bakıyoruz inanılmaz paslar atıyor,Bazen vücuduna rağmen olağanüstü top sürüyor,Defansif açıdan zaten problem yok,Şimdilik en büyük sorunu ağır olması..

Bence belirli zaman sonra Çok faydalı oyuncu haline gelebilir Fakat bizim zmanımız var mı bilemiyorum...
                Sonda da belirttiğin gibi abi,zaman yok Ceyhun'u yetiştirecek zaman gerçekten zaman yok Ceyhun bu saatten sonrada gelişmez çünkü gelişmesi için bir oyuncunun kapasitesinin birazdaha fazla birşeyler alması lazım ama Ceyhun bu kadarını almış daha fazla alamaz.Şimdilik en büyük sorunu ağır olması demişsin ağır olması zaten diğer problemleride peşinde getiriyor ağır olması kötü paslar atmasına kötü top sürmesine neden oluyor.Ceyhun ile Colman anlaşamazlar ayrıca birisi Teknik açıdan muhteşem birisi birisi teknik açıdan yoksun birisi Ceyhun'un attığı pas Colman'a uymaz Colman'ın attığı pas Ceyhun'a uymaz yani ateş ile barut yan yana durmaz.Colman ateş patlatacak birisini arıyor Ceyhun zaten başlı başına bir barut bazı maçlarda çok az ateş alıyor ama patlamıyor eğer bir gün patlarsa Ceyhun bizim başımıza büyük dertler açabilir.He ama maç garantiyse artık skor iyice aşmışsa kendini tabiki oyuna girebilir takıma katkısı olur mu? orasını bilemem tabiki.
                Benim düşüncelerim Bunlar
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benim kafamın takıldığı nokta, Selçuk imza atarsa ne kaybetmekten korkuyor ? (tabi iyi bir ücret önerilmişse).
                  Bırakmayız diye çekiniyor olabilir. Ya da bilmediğimiz özel sebepler olabilir. Selçuk'tan önce bu işi bu vakte sarkıtan yönetimde hata
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• barış konusunda pek umutlu değilim yada ne bileyim belkide dikkat çekici olamadı...ama ne yalan söyleyeyim ceyhun'u liverpool maçlarında çok beğendim ayrıca bursa ile kupa maçında da çok iyiydi...
                    poetricus

Yorum

• Ülkede o bölgede en iyiler kimler Selçuk ve Emre diyoruz dimi. İkiside top saklayan oyuncular. Belkide bu yüzden iyilerdir. Bu yüzden Avrupa'dan talep görüyorlar. Bence o bölgenin oyuncusunda aranan ilk özellik top saklama olmalı. Tabi ki Serdar abinin dediği gibi farklı bölgelerdeki sorumlulukları baz almak hata olabilir ama Colman'ın top saklamada zayıf olduğu çok bariz belli oluyor.
                      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ceyhun mu? Sezer,Baris,Zafer kim oynarsa oynasin yeterki ceyhun oynamasin ;D
                        Bencede abi Barış,Sezer,Zafer daha gelişebilir kapasiteleri varda ben Ceyhun'da o kapasiteyi göremiyorum

Yorum

• O bölgede şimdiye kadar yetişen en iyi yerli futbolcu Tugay Kerimoğludur . Neden bu örneği veriyorum , 10 seneye yakın Colman'ın şu anda oynadığı gibi oynatıldı . Varın siz karşılaştırın .

Yorum

• İlk olarak MB_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bencede abi Barış,Sezer,Zafer daha gelişebilir kapasiteleri varda ben Ceyhun'da o kapasiteyi göremiyorum
                            Evet Kardesim Ceyhun 3 senedir Trabzonsporda oynuyor.Gelisme = 0
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Evet Kardesim Ceyhun 3 senedir Trabzonsporda oynuyor.Gelisme = 0
                              aynen öyle abi gelişseydi Şenol Hoca onu oynatıyor olurdu ilk 11 de şimdi

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bırakmayız diye çekiniyor olabilir. Ya da bilmediğimiz özel sebepler olabilir. Selçuk'tan önce bu işi bu vakte sarkıtan yönetimde hata
                                Jaja gibi madde koydursun o zaman. Bence bilmediğimiz başka sebepler var, şu anki durum hiç mantıklı değil.

Yorum

Çalışıyor...
                                X