Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman kadar kolay top kaybedebilen bir oyuncunun ön libero mevkiinde oynaması büyük risktir. Top saklama konusunda ve dönüşlerdeki hızı konusunda ise Gökhan renkdaşıma katılıyorum. Colman o bölgede oynayabilecek tarzda bir oyuncu değil.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İyidir iyi...Güçlü olsunlar, biz değil istanbul takımları korksun.

şimdi baktımda fener ve bursada eskişehire gidecek

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Colman'ın Selçuk'un bölgesinde başarılı olması için önce top saklamayı ve sonra dönüşlerini hızlandırması lazım.
        Selçuk ağır dönüşleri sebebiyle ilk 17 maçta 10'a yakın kritik top kaybı oldu .

Savunma önde olduğu için ve hücum elemanlarımız futbolcusunu takip ettiği için bir ikisi hariç ciddi problem olmadı . Colman , Selçuk'tan daha ağır bir futbolcu değil . Colman'ın en büyük handikapı hepimizin bildiği üzere hızlanma problemidir . Dripling ile oyuncu geçmeye müsait değil buna rağmen bu zayıf yönünü saha içinde gizlemek yerine ciddi top kayıpları oluyor . Selçuk , özellikle son bir yıldır müsait olmadığı pozisyonda topla katetmemesi de dikkat çekici . Bu sebeple neredeyse top kaybetmeyen bir futbolcu görünümü kazandı .

Hazır yeri gelmişken yeniden altını çizelim , orta alanda "mutlak suretle" dripling yeteneği olan ve içeri katedebilecek oyuncuya ihtiyaç var . Mevcut kadro içinde , Engin Baytar'ın o bölgede denenebileceğini düşünüyorum .

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kahlenberh nezaman gelecek?
          Şenol Hoca'mızın onayı bekleniyormuş abi.
          kaynak:Al abi buradan bakabilirsin ayrıntılara
          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Selçuk konusunda yönetimin ciddi bir hatası olduğunu hiç sanmıyorum. Selçuk kalmak istemiyorsa, yönetimin yapabileceği birşey yok. Eminim ki yönetim verebileceği en yüksek parayı vermeyi gözden çıkarmıştır/çıkaracaktır. Eğer Selçuk sezon sonu ayrılıp Avrupa'ya giderse, onu desteklemeye devam ederim Ama üçüzlerden birine giderse, kendi keyfi bilir.

Şenol Hoca, Selçuk konusundaki gidişatı mutlaka görüyordur. Eğer gidişat olumsuzsa bir an önce "Kahlenberg'i alın" talimatını vermesi lazım. (bence)
            En son Mustafa Yılmaz.20 tarafından düzenlendi; 10.01.2011, 16:00.
            33# DRAGO GABRIC
            61# IBRAHIMA YATTARA #11
            13# Steve Nash
            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              top saklamaktan kasıt rakibe kıçını dönüp faul aldırtmaysa Colman bunu yap-a-maz.Yok eğer top için mücadele ve itiş-kakış ise Colman kadar iyi yapanı ligde bulunmaz!
              Dönüüşleri hızlandırma konusunda ise yorum yapmıyorum =)
              Evet bahsettiğim faul aldırmak. Görüyorsunuz Selçuk'a müthiş bir baskı uygulanıyor. O da en son çare dönüyor sırtını faul aldırıyor. Zaten baskı olmasa o işi yapar Colman. Ama maalesef baskı var.
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• (Bence) Colman Selçuk yerine geçemez Colman yabancı. Ayrıca top saklamada yavaş kalıyor. Ayrıca Egemen stilinde İbrahim Öztürk var Mustafa o açığı kapatamaz
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet bahsettiğim faul aldırmak. Görüyorsunuz Selçuk'a müthiş bir baskı uygulanıyor. O da en son çare dönüyor sırtını faul aldırıyor. Zaten baskı olmasa o işi yapar Colman. Ama maalesef baskı var.
                  Birde Colman çok aşırı derecede top kaybediyor ama çok aşırı da top alıyor rakipten top kaptırma sorununuda aşması lazım

Yorum

• Selçuk o bölgeye yerleştiğinden bu yana Şenol Güneş'in futboluna etkisi yadsınamaz . Değişim çok bariz .

O bölgede Colman ya da bir başkası , değerlendirirken farklı bölge pozisyonlardaki sorumluluklarını baz alırsanız hata edersiniz .

Yorum

• Değerli Abilerim-Renkdaşlarım,Selçuk gitmişte arkasından alternatif bakar gibisiniz .Durun daha Selçuk gitmedi (Bana)göre gitmeyecekte şampiyonluk yolunda giden bir takımı kim bırakır?.Selçuk hele gidiyorum yada gitmiyorum gibi bir laf söylesin o zaman ararız ona alternatif futbolcu ("Acele işe Şeytan karışır".)

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zaten bizim deplasmanda iyi olduğumuz kadar, fener deplasmanda kötü. Adamların her deplasmanı puan kaybına açık.
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

biz de gidecez

edit : "da" ekini yeni fark ettim
                          En son ESER tarafından düzenlendi; 10.01.2011, 16:06.

Yorum

45'Eskişehirspor2 - 0Werder Bremen

benim 2. yarı çekindiğin birkaç takımdan biri hazırlık maçları güzel gidiyor

o deplasman zor olacak yahu
                            İkinci yarı puan durumunda ilk 3 e girerse şaşırmam. İdeal 11 lere bakınca en iyi orta saha Eskişehirspor'un. En az bizim kadar iyi orta sahaları var. Defans göbeği ile golcü işini çözerlerse çok çok sıkı bir takım olacaktır.

Yorum

• Ceyhun-Colman ikilisi denenemez mi??

Ceyhun'da bir ortasaha oyunusunda olması gereken bütün özelliklerden biraz-biraz var,Bence üzerinde durulursa ve oynatılırsa bu özelliklerini geliştirir...

Bazen Bakıyoruz inanılmaz paslar atıyor,Bazen vücuduna rağmen olağanüstü top sürüyor,Defansif açıdan zaten problem yok,Şimdilik en büyük sorunu ağır olması..

Bence belirli zaman sonra Çok faydalı oyuncu haline gelebilir Fakat bizim zmanımız var mı bilemiyorum...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zaten bizim deplasmanda iyi olduğumuz kadar, fener deplasmanda kötü. Adamların her deplasmanı puan kaybına açık.
                                Fener eğer ihtiyacı olursa eskişehir'i kesin yener. Adım gibi eminim buna.
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Çalışıyor...
                                X