Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonsporun orta sahası için nokta atışı sayacağımız oyuncunun özellikleri şunlardır;

1-pas yüzdesi yüksek olacak
    2-defansif katkı verecek
    3-ara pası atabilecek
    4-şut çekebilecek
    5-çabukluğu olacak

şimdi elimizdeki bu mevki için var olan 5 oyuncuyu değerlendirelim;

Selçukta 1.2.3.4. maddeler var 5. madde yok

Colmanda 1.2.3.4. maddeler var 5.madde yok.

Sezer badurda 1.2. maddeler var 5.madde yok 3.ve 4.maddeler ise yetersiz

Ceyhunda 2.ve 4. maddeler var 1.3.5. maddeler yok

Barışta 1.2.5.maddeler var 3.4.maddeler yok.

Selçuk ve Colman bu özeliklerin 5de 4 üne sahip bu mevkide banko oyuncu olabilmek için ya 5de5 veya en kötü 5de 4 özelliği bünyende bulundurman gerekir 5de3 ve aşağısı takımın seviyesini aşağıya çeker.

Şuan türkiye liginden bu özelliklere en yakın olarak ben yekta-sezeri görüyorum.yektada 1.2.5.maddeler var 3.ve 4. maddelerde bünyesinde var ama geliştirmesi gerekecek yani gelişime açık.Sezerde 1.3.4.5. maddeler var yani oda gelişime açık.2.özelliğide biz kazandırırız kendisine.

Selçukun istanbul takımlarına gitmek gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum avrupaya gitmek adına sözleşmesinde kolaylık oluşturmaya çalıştığını düşünüyorum o istiyor ki avrupaya giderken bütün kozlar elimde olsun yönetimde kozlar bizim elimizde olsun istiyor o yüzden sıkıntılar olduğunu düşünüyorum bunlar çözülecek sorunlardır keşke herkes selçuk gibi büyük hedefler önüne koysa ben bu sıkıntıları çekmeye razıyım.Hedefleri olan futbolcuları severim.Benim kafamda selçuk ve colman için yaptığım plan şöyle 27 yaşında selçuku avrupa hedefi doğrultusunda önünü açmak 28 yaşındada colmanın önünü açmaktı.İkisini aynı anda bırakırsak sıkıntı olur önce onların boşluğunu dolduracak oyuncuları bulup kazandırmalıyız.Örneğin genç bir futbolcu benim hedefim Trabzonsporda futbol hayatımı tamamlamak derse o oyuncuyu ben zaten tutmam çünkü o oyuncu benim idealimdeki oyuncu değildir biz futbolun en üst basamağı değiliz biz futbolun üçüncü basamağında olan bir kulübüz.1.basamakta barcaleno-rmadrid-m.unıted......2.basamakta porto-lyon-b.münih...3.basamakta Trabzonspor.........
    gibi takımlar yer alıyor.

Takım olarak 3.basamaktan 2.ye hatta birinci basamağa bile çıkılabilir ama kulüp olarak her zaman 3.basamakta olacağız örneğin gs uefa kupasını aldığı dönemde 1.basamağa kadar çıkmıştı ama kulüp olarak her zaman 3.basamaktaydı.
    Arkadasim birde 6´inci Madde olarak birde Gol atabilecek diye yazmis olsaydin, iste o zaman ilk akla Messiyi tarif etmis olurdun gibi geldi bana
    ARSLAN_P_61

Yorum

• ya yok selcugun sozlemsı yok bılmem ne bırakın topcuları raht bi yahu...
      adamlar portekızce besteler yapıyorlar biz hala türkçe yapamıyouz..biraz kafayı bunlaı yoralım bıraklım boş şeylerle uğraşmayı beyler.

Yorum

• İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonsporun orta sahası için nokta atışı sayacağımız oyuncunun özellikleri şunlardır;

2-defansif katkı verecek
        3-ara pası atabilecek
        4-şut çekebilecek
        5-çabukluğu olacak
        Bu tanıma uyan Türkiye liginde sadece Emre BELÖZOĞLU var. Avrupa'da da nadir oyuncu bulabilirsiniz. Mesela Xavi, İniesta, Lampard, Van Bommel gibi üst düzey takımlarda oynayan oyunculardır bunlar. Mantıklı düşünmek gerekirse eğer biz bu tarz oyuncuları altyapımızdan çıkaramıyorsak veya Selçuk gibi bir maddesi eksikleri Türkiye Liginden bulamıyorsak, Vahid Bey'in tabiriyle Trabzon Limanını da satsak bunları alamayız. Bu yüzden hiiiiç kasmanın manası yok. Senelerce Yattara'nın keyfi gelecekte oynayacak, iki çalım atıp tribünleri coşturacak diye fazla fazla para vereceğimize, hakeden Selçuk gibi oyuncuların fazla fazla değil, sadece hakettiği kadar ücretini versek en mantıklı işi yapmış oluruz.
        Tabii Selçuk'ta bizde oynamak isteyecek. O da istemezse nasıl bonservissiz oyuncuları alırken mutluluk duyuyor isek, kendisine de hizmetleri için teşekkür edip, yolumuza bakacağız.
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• [QUOTE=trbzonsporlu;1917360459]
          İlk olarak Murat Keçeci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2-defansif katkı verecek
          3-ara pası atabilecek
          4-şut çekebilecek
          5-çabukluğu olacak

çok doğru tespitler ama iki maddede ben ekleyeyim.

6- baskı,pres anında topu kaybetmeyecek ve topu en müsait olan arkadaşına atacak (bu özellik bence türkiyede sadece selçuk inan da var) bu özellik bence orta saha oyuncusunda olması gereken en önemli özellik xavi yi iniesta yı diğerlerinden ayıran da bu zaten
          7- topa ve rakibe karşı sert olacak çıt kırıldım olmayacak
          Arkadaslar bu maddeleri böyle eklemeyle uzatirsaniz inanin böyle bir futbolcunun henüz hicbir anadan dogmadiginin farkina varacaksiniz
          Ama hayal etmek Güzel sey
          ARSLAN_P_61

Yorum

• Burak Yılmaz NTV Spor'da canlı yayında.

Barbekü partisinden görüntüler de var diğer yandan..

Yorum

• NTVspor'da Burak var canlı yayında.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu tanıma uyan Türkiye liginde sadece Emre BELÖZOĞLU var. Avrupa'da da nadir oyuncu bulabilirsiniz. Mesela Xavi, İniesta, Lampard, Van Bommel gibi üst düzey takımlarda oynayan oyunculardır bunlar. Mantıklı düşünmek gerekirse eğer biz bu tarz oyuncuları altyapımızdan çıkaramıyorsak veya Selçuk gibi bir maddesi eksikleri Türkiye Liginden bulamıyorsak, Vahid Bey'in tabiriyle Trabzon Limanını da satsak bunları alamayız. Bu yüzden hiiiiç kasmanın manası yok. Senelerce Yattara'nın keyfi gelecekte oynayacak, iki çalım atıp tribünleri coşturacak diye fazla fazla para vereceğimize, hakeden Selçuk gibi oyuncuların fazla fazla değil, sadece hakettiği kadar ücretini versek en mantıklı işi yapmış oluruz.
                Tabii Selçuk'ta bizde oynamak isteyecek. O da istemezse nasıl bonservissiz oyuncuları alırken mutluluk duyuyor isek, kendisine de hizmetleri için teşekkür edip, yolumuza bakacağız.
                Gören de Yattara Trabzonspor'da olağanüstü para kazanmış sanıcak,Bir futbolcuyu eleştirirken diğer Futbolcumuza saçmasapan eleştiriler yapmayalım;
                Daha Birkaç sene önceye kadar takımın en değerlisi iken Hasan Üçüncü'nün yarısı kadar maaş alıyordu;
                Son 2 sezonda toplam 2.4 Milyon Euro aldı onun haricinde aldığı rakamlar Yattara gibi oyuncuya verilicek komik rakamlar,görüşlerini beğendiğim sizden beklenmicek derecede saçma bir yorum olmuş..

Yorum

• Burak & Onur NTV Spor'da.. ' Atan ve Tutan '

Yorum

• Bu Onur'un sesi hiç kalınlaşmamış.
                    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bekir,haklılık payın var ancak,son 2 senede oynamayarak aldığı parayı diğer oynadığı senelere saysın...2,4 milyon euro 2 senede kazandığı üzerinden,kabaca kazandığı 5 milyon euro para var 7 senede..ortalama 750000 euro yapar... en az 2 senedir yattığını hesap edersek temiz para...
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Onur konuşurken Burak kendini gülmemek için çok kastı ama dayanamadı

Yorum

• 70 puan yetebilir

2005-06 sezonundan beri, 80'lerin üzerinde şampiyon olan takım yok. Bu yıl 70 puanın bile şampiyonluk için yetebileceğini, hatta finişin 70'in altında olabileceğini düşünüyorum
                          En son 2005-06 yılıydı sanırım... Devreyi 45 ve 41 puanla kapatan iki takım vardı ligde. 45 puanla kapatan takım Fenerbahçe. 41'le kapatan Galatasaray'dı. Ve o yıl 83 puanla Galatasaray şampiyon oldu. Fenerbahçe'ye 81 yetmedi. Hatırladığım kadarıyla o gün bugün 80'lerin üzerinde puanlar yok. Bu yıl da 70 bile yetebilir. Hatta 70'in altında da olabilir.

RIDVAN DİLMEN

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bekir,haklılık payın var ancak,son 2 senede oynamayarak aldığı parayı diğer oynadığı senelere saysın...2,4 milyon euro 2 senede kazandığı üzerinden,kabaca kazandığı 5 milyon euro para var 7 senede..ortalama 750000 euro yapar... en az 2 senedir yattığını hesap edersek temiz para...
                            2 sene de toplam 2.4 Milyon Euro aldı...

2 sezon önce 1.3,Geçen sezon 1.1 Milyon Euro aldı...

Ve 2 senedir yattığı falan yok Geçen sene oynuyamadı,Onunda yatmak ile alakası yok kendini doktor sanan Sağlık ekibi sağolsun adamın hayatını bitirdiler..
                            En son Bekir tarafından düzenlendi; 09.01.2011, 14:29.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 sene de toplam 2.4 Milyon Euro aldı...

2 sezon önce 1.3,Geçen sezon 1.1 Milyon Euro aldı...
                              Senin dediğin ''2,4 milyon euro üzerinden kaba hesapla demek istediğim 7 senede toplam kaç para aldığı ve senelik ortalama ne kadar kazandığına ilişkin'' bunu demek istedim...
                              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                              Olmak ister isen bu yolda mahir,
                              Harabat ehlini hor görme şakir,
                              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Senin dediğin ''2,4 milyon euro üzerinden kaba hesapla demek istediğim 7 senede toplam kaç para aldığı ve senelik ortalama ne kadar kazandığına ilişkin'' bunu demek istedim...
                                Anlıyorum da yıllık ortalama 500.000 Euroya falan geliyor

Hem benim takıldığım nokta o değil,Senelerce Yattara'ya 2 çalım atsın diye fazla fazla para veriliyor demek;
                                Yattara yıllardır fahiş maaş alıyor ve yatıyor demektir; Ama ortada böyle bir şey yok...

Yorum

Çalışıyor...
                                X