Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sirbistan liginde 14 mac 8 gol iyi bir istatistik degil.

Gol vurusu yetersiz olan umut bile süper ligde 8 golü buldu.

Tabiiki hersey istatistik degil,oyuncunun ahlaki ve futbol karakteri de cok önemli...
    Trabzonsporda da cok daha iyi oyuncular o iyi oyuncular arasinda da cok daha iyi isler yapabilirde

Sadece istitatistik önemli degil öyle olsa Guiza son 2-3 senede bu halde olmazdi mesela örnek olarak
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu cleo gol kralı falan değil di mi ligde
      Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
      Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İstatistikler güzel
        Her sene buluyoruz bir Okan Yılmaz.

Jelavic vardı,alıyorduk gol kralı.Beheey yanmışız biz.

Emenike veya Makukula çok daha faydalı olur.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu cleo gol kralı falan değil di mi ligde
          Kral abi malesef .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kral abi malesef .
            tescillenmiş mi
            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her sene buluyoruz bir Okan Yılmaz.

Jelavic vardı,alıyorduk gol kralı.Beheey yanmışız biz.

Emenike veya Makukula çok daha faydalı olur.
              O coğrafyanın kralları pek sorunlu. Neyseki bu Clio kral değil.

Şöyle Maxim Tsigalko gibi çıksa ne olur sanki.

Tüh, bu da mı kral be bu da mı kral.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonsporda da cok daha iyi oyuncular o iyi oyuncular arasinda da cok daha iyi isler yapabilirde

Sadece istitatistik önemli degil öyle olsa Guiza son 2-3 senede bu halde olmazdi mesela örnek olarak
                Tabiiki,takimin futbol karakterine uymali ,uyum saglayabilecek bir yapisi oldugundan emin olunmali.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ya alalim iste Türkiye Liginden birini ne gerek var Cleo felan...

Sadece yarim sezon icin cok uzaklara gitmeye gerek yok bence...

Makukula, Emenike, Ermin Zec, Julio Cesar yada Fatih Tekke...

Bunlardan birini al iste...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• daha önceden kısa bi dönem gündeme gelen chris boyd da bizde iş yapar...umutun kaçırdıklarının yarısını atsa garanti gol kralı olur... çok ii bi golcü... ayrıca birde defansn solunada bi adam gerek die düşünüorum kanatlara bindirmeler yapan Serkanın sol kanat versiyonu.
                    TRABZONGULDAK

Yorum

• Şenol Hoca yaş tahtaya basmaz.Şenol Hoca tamam dediyse tamamdır.Millete de gol kralı beğendiremiyoruz.Gol atıyor mu atıyor.Gerisi teferruat...
                      BÜLENT

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya alalim iste Türkiye Liginden birini ne gerek var Cleo felan...

Sadece yarim sezon icin cok uzaklara gitmeye gerek yok bence...

Makukula, Emenike, Ermin Zec, Julio Cesar yada Fatih Tekke...

Bunlardan birini al iste...
                        Ben olsam forvete tekke yi bedavaya alir orta saha transferine 3-4 milyon euro harcayip noktayi koyardim.

Bir sagbekde alinabilirse iyi olurdu.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ben tepeden tırnağa hocama güveniyorum arkadaş .
                          Benim için gerisi boş .
                          Yaslandım arkama , Şenol Güneş'imin isteyeceği adamın gelmesini bekliyorum .

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben olsam forvete tekke yi bedavaya alir orta saha transferine 3-4 milyon euro harcayip noktayi koyardim.

Bir sagbekde alinabilirse iyi olurdu.
                            Ah Tekke Ah resmen kanayan yaram ya..Ulan aklıma geldikçe ağlayacak gibi oluyorum
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak orkun kır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              daha önceden kısa bi dönem gündeme gelen chris boyd da bizde iş yapar...umutun kaçırdıklarının yarısını atsa garanti gol kralı olur... çok ii bi golcü... ayrıca birde defansn solunada bi adam gerek die düşünüorum kanatlara bindirmeler yapan Serkanın sol kanat versiyonu.
                              işte mevzu umutu kaçırdıklarının yarısı kadar pozisyona girebilecek mi acaba?

Yorum

Yükleniyor...
                              X