Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bize jajaya burağa colmana selçuğa duvar olucak,ileride ayağına top geldiğinde durdurup takıma nefes aldıracak faul kazandıracak,go vuruşları çok iyi olmasada ayarında olacak,hızlı boyu çok uzun olmasada zamanlaması iyi olan bir adam lazım bunlar öle çok ekstra özellikler değil ama hepsi olan bir adam var CLEO.
    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Artık yonetıme guvenıyorum transfer konsunda o yuzden pek ugramıyorum buralara...
      Cleo denılen adamı bı meneger oyunlarından tanırım o gada orda super adamdı hayırlısı....
      Ama bızım alacagımız forvet bu hugo almedıa dan daha basarılı olacak kım olursa olsun goreceksınız

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Misal arkadaşım misal.

Song'un geldiği yere herkes gelir.

Ama Türkiye'de oynadi ondan sonra geldi, farkli seyler....
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu da kim
          [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Annan ve Yekta beraber alınmaz herhalde.
            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nasıl iyi değildi bu adamı sırp yapmaya uğraşıyorlar ??? bence fiyat aralığı 4,5-5 euro bu parayada değer...
              Sırp vatandaşı olması önemli bir kıstas mı ? Sırbistan'da Pantelic,Zigic ve Mrdja dışında oyle göze batan santrafor yok şuan üçü de formsuz mecbur Cleo'ya sarıldılar. Geçen yıl bu oyuncuyu 2, 2.5 Milyon €'ya alabilirdi Trabzonspor bu sene Avrupa arenasında olduğu için fiyatı arttı ben de zaten oyuncunun iyi olduğunu düşünüyorum ama yüksek fiyatlar verilmesi yanlış zaten yönetimde uygun bir fiyat biçmiş kendisine.
              Trabzon SK 1967
              #8 Adam Maher

Yorum

• İzlenmesi lazım trasferle alakası yok ona göre ha

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fotomaç'ın haberini alıntılamışlar galiba.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• 4 milyon euroya lacina traoreyi alsınlar clujdan gelişime açık bir oyuncu
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yok artik Defans oyuncusuna ihtiyacimiz yok bizim...

Yanliz Belcika liginde gecen sezon yilin defans oyuncusu secilmis...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ama Türkiye'de oynadi ondan sonra geldi, farkli seyler....
                        Öyleyse Marcelinho nasıl geldi.Bunlarınki çocuk da Song'unki Marcelinho'nunkiler muhallebicinin çocuğu mu derler.

Bu taktiği de yönetim iyi uydurdu.Üç kuruş menejere kaptırmayacağım diye bunu atıyorlar ortaya bahane diye.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sırp vatandaşı olması önemli bir kıstas mı ? Sırbistan'da Pantelic,Zigic ve Mrdja dışında oyle göze batan santrafor yok şuan üçü de formsuz mecbur Cleo'ya sarıldılar. Geçen yıl bu oyuncuyu 2, 2.5 Milyon €'ya alabilirdi Trabzonspor bu sene Avrupa arenasında olduğu için fiyatı arttı ben de zaten oyuncunun iyi olduğunu düşünüyorum ama yüksek fiyatlar verilmesi yanlış zaten yönetimde uygun bir fiyat biçmiş kendisine.
                          bence kıstastır ??? bende çok fazla verilmesinden yana değilim dediğim gibi 4,5-5 devre arası olduğu için normal fiyat yaşıda genç ve şuan gayeette vitrinde olan bir oyuncu?
                          ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4 milyon euroya lacina traoreyi alsınlar clujdan gelişime açık bir oyuncu

20 yasindaki bir oyuncuya 4 Milyon Euro verecek degliz herhalde, hem bize tecrübeli isimler lazim...

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Öyleyse Marcelinho nasıl geldi.Bunlarınki çocuk da Song'unki Marcelinho'nunkiler muhallebicinin çocuğu mu derler.

Bu taktiği de yönetim iyi uydurdu.Üç kuruş menejere kaptırmayacağım diye bunu atıyorlar ortaya bahane diye.

Gelse herkes cok ister ama zor iste..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                20 yasindaki bir oyuncuya 4 Milyon Euro verecek degliz herhalde, hem bize tecrübeli isimler lazim...
                                gayet de verilir o para yetenekli ve genç topçuya verilir.
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Çalışıyor...
                                X