bize jajaya burağa colmana selçuğa duvar olucak,ileride ayağına top geldiğinde durdurup takıma nefes aldıracak faul kazandıracak,go vuruşları çok iyi olmasada ayarında olacak,hızlı boyu çok uzun olmasada zamanlaması iyi olan bir adam lazım bunlar öle çok ekstra özellikler değil ama hepsi olan bir adam var CLEO.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMisal arkadaşım misal.
Song'un geldiği yere herkes gelir.
Ama Türkiye'de oynadi ondan sonra geldi, farkli seyler....İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Annan ve Yekta beraber alınmaz herhalde.yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl iyi değildi bu adamı sırp yapmaya uğraşıyorlar ??? bence fiyat aralığı 4,5-5 euro bu parayada değer...Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak MaDDoX_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yok artik Defans oyuncusuna ihtiyacimiz yok bizim...
Yanliz Belcika liginde gecen sezon yilin defans oyuncusu secilmis...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma Türkiye'de oynadi ondan sonra geldi, farkli seyler....
Bu taktiği de yönetim iyi uydurdu.Üç kuruş menejere kaptırmayacağım diye bunu atıyorlar ortaya bahane diye.
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırp vatandaşı olması önemli bir kıstas mı ? Sırbistan'da Pantelic,Zigic ve Mrdja dışında oyle göze batan santrafor yok şuan üçü de formsuz mecbur Cleo'ya sarıldılar. Geçen yıl bu oyuncuyu 2, 2.5 Milyon €'ya alabilirdi Trabzonspor bu sene Avrupa arenasında olduğu için fiyatı arttı ben de zaten oyuncunun iyi olduğunu düşünüyorum ama yüksek fiyatlar verilmesi yanlış zaten yönetimde uygun bir fiyat biçmiş kendisine.ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum
-
İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 milyon euroya lacina traoreyi alsınlar clujdan gelişime açık bir oyuncu
20 yasindaki bir oyuncuya 4 Milyon Euro verecek degliz herhalde, hem bize tecrübeli isimler lazim...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyleyse Marcelinho nasıl geldi.Bunlarınki çocuk da Song'unki Marcelinho'nunkiler muhallebicinin çocuğu mu derler.
Bu taktiği de yönetim iyi uydurdu.Üç kuruş menejere kaptırmayacağım diye bunu atıyorlar ortaya bahane diye.
Gelse herkes cok ister ama zor iste..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 yasindaki bir oyuncuya 4 Milyon Euro verecek degliz herhalde, hem bize tecrübeli isimler lazim...Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
Yorum