Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hoca bi bildiğin varsa özelden bildir aramızda kalır söz...
    keşke olsa isim olarak.ama maalesef şimdilik aldığım bilgiler bu kadar.yanlız şunu biliyorum.biri hücum oyuncusu biri ortaalanda çift yönlü oynayan çok kaliteli iki isim taıma kazandırılacak.yanlız bu ikinci isim az bir ihtimalle ortanın ortası değil sol kanat ada alınabilir aksi bir gelişme durumunda.yedekte bekletilen yerli isimlerde var.
    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
    Milton Friedman

Yorum

• jan baskan trt 1 de bursaya ıyı salladı taraftar saldırıları ıcın konustu acın beyler
      ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• Jan başkan trt 1 de

Yorum

• İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar: adı saklanan bu transferlerden, hücum oyuncusu olanından transferi yürütenler büyük övgülerle söz ediyorlar.en azından bu kadarlık bir şey koparabildim

sağol bilgi için, duyum duyumdur
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            jan baskan trt 1 de bursaya ıyı salladı taraftar saldırıları ıcın konustu acın beyler
            Ne dedi ki Abi ben açtım Trt 1'i şu anda haberler var
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Hamdi Hasan
              hamdi hasanmı
              If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
              Milton Friedman

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ne dedi ki Abi ben açtım Trt 1'i şu anda haberler var
                bı bursa ıcın tum saldırıları tum takım taraftarların mal etmemelıyız baktıgımızda dedı hep bursa bu olayların ıcınde eskısehırde trabzonda besıktasta dıyarbakırda
                ‎'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!

Yorum

• hmdhsncnds

İsminle hitap edeyim dedim..Hamdi Hasan diye düşündüm..yanlış sölediysem kusura bakma
                  Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                  Olmak ister isen bu yolda mahir,
                  Harabat ehlini hor görme şakir,
                  Defineye malik viraneler var.

Yorum

yüksek ihtimal.birinin güney amerikadan gelmesi olasılığıda var.alternatif olarak bir yerli isimde var sanırım

o zaman o güney amerikalı büyük ihtimal forvet içindir.

Allahım orta saha için lütfen Annan olsun.(Daha iyisi olursada hayır demem)
                    Entropi İyidir.

Yorum

keşke olsa isim olarak.ama maalesef şimdilik aldığım bilgiler bu kadar.yanlız şunu biliyorum.biri hücum oyuncusu biri ortaalanda çift yönlü oynayan çok kaliteli iki isim taıma kazandırılacak.yanlız bu ikinci isim az bir ihtimalle ortanın ortası değil sol kanat ada alınabilir aksi bir gelişme durumunda.yedekte bekletilen yerli isimlerde var.
                      biliyorsanda sakın buraya yazma!!! burayı okuyup gazeteye haber yapıyorlar
                      Entropi İyidir.

Yorum

• jan başkan ne dedi?
                        Entropi İyidir.

Yorum

hmdhsncnds

İsminle hitap edeyim dedim..Hamdi Hasan diye düşündüm..yanlış sölediysem kusura bakma
                          ahmed ihsan
                          Milton Friedman

Yorum

• Arkadaşlar ya bu annan bildiğimiz normal bi önlibero. Neyini bu kadar istiyosunuz anlamadımki. Bize oyunu çift yönlü oynayabilecek colmanı bile aratmayacak bir oyuncu lazım. Annan böyle bir oyuncu değil. Ben dünya kupasında izledim annanı. Çok konuşuldu ama bilemiyorum yani.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              jan başkan ne dedi?
                              İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bı bursa ıcın tum saldırıları tum takım taraftarların mal etmemelıyız baktıgımızda dedı hep bursa bu olayların ıcınde eskısehırde trabzonda besıktasta dıyarbakırda
                              Bir tane Abi yazdı yukarda yazanları söylemiş
                              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• - Bu Annan forvet değilmiydi ya ne ara ön libero oldu hey Allahım
                                - Acaba Milan Baros'u sezon sonuna kadar kiralasak nasıl olur mesela ...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X