İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
-
İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar: adı saklanan bu transferlerden, hücum oyuncusu olanından transferi yürütenler büyük övgülerle söz ediyorlar.en azından bu kadarlık bir şey koparabildim
sağol bilgi için, duyum duyumdur"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejan baskan trt 1 de bursaya ıyı salladıtaraftar saldırıları ıcın konustu acın beyler
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHamdi HasanIf you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi ki Abi ben açtım Trt 1'i şu anda haberler var'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
-
İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyüksek ihtimal.birinin güney amerikadan gelmesi olasılığıda var.alternatif olarak bir yerli isimde var sanırım
o zaman o güney amerikalı büyük ihtimal forvet içindir.
Allahım orta saha için lütfen Annan olsun.(Daha iyisi olursada hayır demem)
Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak hmdhsncnds tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekeşke olsa isim olarak.ama maalesef şimdilik aldığım bilgiler bu kadar.yanlız şunu biliyorum.biri hücum oyuncusu biri ortaalanda çift yönlü oynayan çok kaliteli iki isim taıma kazandırılacak.yanlız bu ikinci isim az bir ihtimalle ortanın ortası değil sol kanat ada alınabilir aksi bir gelişme durumunda.yedekte bekletilen yerli isimlerde var.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehmdhsncnds
İsminle hitap edeyim dedim..Hamdi Hasan diye düşündüm..yanlış sölediysem kusura bakma
If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejan başkan ne dedi?İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebı bursa ıcın tum saldırıları tum takım taraftarların mal etmemelıyız baktıgımızda dedı hep bursa bu olayların ıcınde eskısehırde trabzonda besıktasta dıyarbakırda
Yorum
-
- Bu Annan forvet değilmiydi ya ne ara ön libero oldu hey Allahım
- Acaba Milan Baros'u sezon sonuna kadar kiralasak nasıl olur mesela ...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
Yorum