Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BJK, Fink'i devre arası serbest bırakacak. Kontenjan sorunumuzda yok. Maç başı anlaşalım, dursun bir kenarda. Sahaya sürdüğün zaman profesyonelce elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncu. Faydalı olacağını düşünüyorum.

Yorum

• - Yekta ile anlaşıldığı doğrumu acaba ?
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Yekta ile anlaşıldığı doğrumu acaba ?

nerde yazıyor bu haber
        FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          BJK, Fink'i devre arası serbest bırakacak. Kontenjan sorunumuzda yok. Maç başı anlaşalım, dursun bir kenarda. Sahaya sürdüğün zaman profesyonelce elinden geleni yapmaya çalışan bir oyuncu. Faydalı olacağını düşünüyorum.
          O bölgede Ceyhun Gülselam, Barış Ataş hatta kazma kontenjanından Sezer Badur var abi elin almanına bosyere para vermeyelim

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Yekta ile anlaşıldığı doğrumu acaba ?
          Zannetmiyorum BJK ve GS istiyormus zaten ihtiyaclarida var büyük bir ihtimal onlara gider
          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Trabzon'a rezerve!

Milli Takım’a kadar yükselen yıldız için F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş da devreye girdi ancak...

KASIMPAŞA’DAKİ müthiş çıkışıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Hiddink’in ardından 3 Büyükler’in de gözdesi haline gelen Yekta Kurtuluş’u Trabzonspor kaptı. Hiddink’in yakın takibe aldığı ve Hollanda ile oynadığımız özel maçta ilk kez A Milli olan Yekta için F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş da devreye girip Kasımpaşa’nın kapısını çaldı.

ANCAK Trabzonspor’un Başkanı Sadri Şener, kulübüyle 2012 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Yekta için Kasımpaşa Başkanı Hilmi Öksüz ile yaptığı iki görüşmede işi bitirdi ve genç oyuncunun Trabzonspor’a transferi için ön anlaşma yaptı.

GÜNEŞ İSTEDİ, BİTTİ
            Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Şenol Güneş’in ısrarla istediği 25 yaşındaki orta saha oyuncusu sezon sonunda resmen Trabzonsporlu olacak.

KASIMPAŞA bu sezona kötü başlasa da Yekta 13 lig maçının 12’isinde 90 dakika sahada kalarak istikrar abidesi oldu. Milli oyuncu bu sezonki tek golünü de son maçta Sivasspor’a attı.

Yorum

• Kaynak....?
              [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Fotomaç ta yazıyor.Yekta Trabzonsporda diye
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• - Şahsen Yektayı hiç izlemedim , hakkındı bilgim yok ama genel olarak beğeniliyor , Şenol Hoca'nın elinde işlenebilir...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Öncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaynak....?
                    Vatan gazetesinden alıntıladım ben

Yorum

• Bilmiyorum ama ilk defa iyi bir transfer dönemi geçirecez galiba Muhammed Demir, Yekta mükemmel olur..

Yorum

• Yekta Kurtulus

Date of birth: 11.12.1985
                        Place of birth: Izmir
                        Height: 1,73
                        Nationality: Turkey
                        position: Midfield - Midfield, left
                        Foot: left
                        Market value: 1.200.000 €

Contract until: 30.06.2011
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 19.11.2010, 11:45.

Yorum

• Sol kanat oyuncusuymuş.
                          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 19.11.2010, 12:05.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Şahsen Yektayı hiç izlemedim , hakkındı bilgim yok ama genel olarak beğeniliyor , Şenol Hoca'nın elinde işlenebilir...
                            Sedat abi hemen hemen Murat Ceylan, Selçuk İnan tipinde enerjili bir oyuncu. Murat Ceylan'ı istemiştik olmadı , bunu alarak Sezer'e yol verebilirz.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Yekta + Muhammed + Habibou + Gökhan Süzen...

Gökhan ve Habib Ocak'ta diğer ikisi sene sonu.. Müthiş olur !..

Yorum

• inş. haber doğrudur.
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X