Takımın iyi gidişini devam ettirebilmesi için güçlü ve hava toplarına hakim, yanındakilere asist özeliği olan bir forvet lazım kesinlikle. Teo'yu falan geçin gitsin. Mükemmel olması için ise Burak gibi içeri kat eden, Yattara gibi çizgiye inebilen hem sağ, hem soş açık lazım. Ve tabii ki Cale'nin yerine sol bek. Bunlar olursa kalburüstü bir takım oluruz zaten.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2 sene önce yaptigimiz hatayi yapmamaliyiz.
Nokta Transfer yapmamiz lazim, maddiyat önemli degil.
Sampiyon olursak o paranin 3 kati gelecek zaten !!!
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYekta nedir arkadaş ya? 2 puanı olan takımın orta sahasından bahsediyoruz.Sezer Badur şampiyonluğa oynayan bir takımın ilk 11 oyuncusuydu.Bir karşılaştırma yapın Sezer bu kadar yetersizken Yekta kim? Ondan mı medet umacağız.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Hoarau olsa nasıl olur ? Yada Helmes ?En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 08.11.2010, 01:29.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
- Acaba Emenike Düşünülebilinirmi ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
- Bize Şöyle Baroş yada Semih Gibi Bir Golcü Lazım...
- Birde Şöyle G.Bale Gibi (Yarısı Kadarda Olur ) Bir Sol Bek Olucak Varya , Tadınmaz YenmezTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bale aslında bek değil. Yani 1- 1.5 sezondur falan direkt açık olarak oynuyor. Çok çok aşmış bir oyuncu hiç muhabbetini yapmaya gerek yok
Stil olarak Baros stili bir santrafor mükemmel olur tabi de ne ölçüde yapabiliriz böyle bir transfer o meçhul. Yapı olarak da bir santraforun kendisini geliştirmesine pek müsait değil takımımız, gençten alıp yetiştirsek diyeceğim. Ama santrafor mevkisi hakikaten baskıya gelebilen bir mevki değil, şansının yaver gitmesi lazım. Yoksa harcanır gidersin potansiyeline asla ulaşamazsın. Umut en güzel örneği. Çok başka bir adam olabilirdi Umut.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
- Yinede Teofilo Geliyor aklıma
- Bale'in Kardeşi Felan Yokmu , Herhalde Fena Değildir , Normal Bir adam Değil Bu Herif çççTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Tevfik Köse, Ronaldo veya Boghossian bide Guney Koreli vardi bitane Tae-Se mi öyle biseydi Brazilyaya gol atmisdi galiba oda fena degil iki Che posterine aliriz[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]
Yorum
-
kazserıden mehmet eren dıyorum baskada kımseyı demıyorum teo yu falan verelım onlara sezer falan kım olursa su mehmet erenı allaım senol hocanın elınde bu adam mıllı takıma kadar yükselır tam bızım takıma uygun efendı teknık hızlı ıkı ayagınıda kullanabılıyor ıstıkrar takım oyununu ıyı oynayabılıyor ne rarsan var adamda
Yorum
Yorum