Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şampiyonluk idari başarı(hem yönetimde hem teknik konularda doğru taktik doğru aksiyon), federasyon ile ilişkiler ve taraftarın motivasyonu ilgili bir konudur . Ligde Bursaspor'un kadro kalitesine ulaşabilecek-ulaşmış-daha ilerisinde 6-7 kulüp var .
    kimmiş ki o kulüpler ? geçen sezon neredelermiş ? kadron iyi olmadıkça şampiyonluğun tek yolu vardır oda maç satın alma-şike artık ne denirse.
    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pander stoper mevkiinden oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam bir de sert şutları vardı frikikleri o kullanıyordu.
      Ben hep solda gördüm Pander'i. Stoper Oynamışta olabilir bilmiyorum. İyi orta kesiyor. Selçuk gibi sert ve etili. Bir ara onun ortalarıyla maç kazanıyordu Schalke..Bu sene bitiyormuş sözleşmesi. Ama sakatlanmış mı ne yapmışsa geçen sene hiç oynamamış..İstatistiklerde öyle gördüm. Olmaz o zaman..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pander stoper mevkiinden oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam bir de sert şutları vardı frikikleri o kullanıyordu.

Doğru hatırlıyorsun ama daha çok solbekte oynuyordu Pander.Duran topları falan o kullanıyordu çoğunlukla.
        Dallas Mavericks
        .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben hep solda gördüm Pander'i. Stoper Oynamışta olabilir bilmiyorum. İyi orta kesiyor. Selçuk gibi sert ve etili. Bir ara onun ortalarıyla maç kazanıyordu Schalke..Bu sene bitiyormuş sözleşmesi. Ama sakatlanmış mı ne yapmışsa geçen sene hiç oynamamış..İstatistiklerde öyle gördüm. Olmaz o zaman..
          Ben yanlış hatırlıyorum o vakit şimdi transfermarkt'a baktım orda da sol bek gözüküyor.
          Bordomavi.net

Yorum

Anderlecht'li Olivier Deschacht'ı nasıl bilirsiniz ?

Birde bu Schalke'li Pander vardı oynuyormu takımında hiç görmüyorumda.. Bunları bir araştırmak lazım..
            Deschacht'a gerek yok derim vatandaşı Van Damme İngiltere'de mutsuz ayrılma sinyalleri veriyor bonservisi de yüksek değil hem solbekte hem sol açıkta hem de orta sahada katkı sağlar.
            Trabzon SK 1967
            #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kimmiş ki o kulüpler ? geçen sezon neredelermiş ? kadron iyi olmadıkça şampiyonluğun tek yolu vardır oda maç satın alma-şike artık ne denirse.
              Bu sezon kadro potansiyeli asgari 2009 Bursasporu düzeyinde 5-7 kulüp var. Bunları görmek için de öyle ileri düzey futbol bilgisine gerek yok . Örnekse Gaziantep , Kayseri , şampiyon olmuş 4 kulüp verilebilir . Bu kulüplerinin önemli kısmının istenen sonuçlara ulaşamıyor olması da işin kadroda yer alacak yetenekli oyuncularla bitmediğinin göstergesidir .

Bir kadroyu değerli kılan tek tek ne ifade ettikleri değil , bir arada oluşturabildikleri toplam kalitedir . Bu toplam kaliteyi etkileyen transfer ve kadro planlamasında sorumlu yöneticilerin ne derece birbirine uygun parçalar seçtiği , teknik ekibin bu oyuncuları ne kadar iyi antrene edebildiği motive edebildiği ve doğru formasyonu geliştirebildiği ile alakalıdır .

Maç satın alınmaz . Şikenin farklı yolları var. Bu gün bir bavul para ile üç puan almayı düşünürseniz soluğu hapiste alırsınız . Federasyonda derin ilişkiler geliştirmek , hakem ve temsilci atamalarına dolaylı müdahil olabilmek derseniz anlarım .Bunu süper ligdeki her kulüp gücü ölçüsünce yapmaya çalışıyor . Ancak burada da öyle para çalıştırılmıyor . Hangi hakemin nasıl bir düşünce yapısına sahip olunduğu biliniyor , atamalar buna göre yapılıyor zaman zaman . Federasyon konusu bir güçler savaşı ve Trabzonspor orada bileği bükülüyor diye geri durma lüksüne sahip değildir .
              En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 16:43.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Deschacht'a gerek yok derim vatandaşı Van Damme İngiltere'de mutsuz ayrılma sinyalleri veriyor bonservisi de yüksek değil hem solbekte hem sol açıkta hem de orta sahada katkı sağlar.
                Ben böyle yarma gibi adamları seviyorum ya. Daha çok güven veriyor bana sanki..

Birde bu Kiev'li Nesmachny var. Bu sene kadroda yer bulamamış. Popov'u oynatıyorlar. Sözleşmesi bitecek bu sene. Tecrübeli bir adam. Milli takımda görev aldı. Avrupa kupaları deneyimi oldukça fazla. Seneye muhtemel orda olacağımızı düşünürsek işimizi görmez mi ?

Yorum

• Ben elimizden bazi oyunculari cikarmadan / takasta kullanmadan transfer yapilmasini anlamsiz buluyorum. Teofilo gitmis haliyle hala kadromuzda 24 oyuncu var. Kiralik, A2 takim ve Teo ile birlikte 30 oyuncumuz var.
                  Su anda kadroda:
                  Kaleci: Onur / Tolga / Bora
                  Sag Bek: Serkan / Tayfun
                  Stoper: Glowacki / Egemen / Giray / Mustafa / Mert
                  Sol Bek: Cale / Ferhat
                  On Libero: Selcuk / Colman / Ceyhun / Sezer / Baris
                  Sag Acik: Burak / Yattara
                  Sol Acik: Engin / Alanzinho
                  AMC: Jaja / Zafer
                  Forvet: Umut
                  Kiralik: Murat Tosun / Gabric / Baris
                  Diger: Goksu / Papy

Devre arasinda Teofilo elden cikarilarak bir forvet acil ihtiyacimiz. Onun disinda cok ozel bir transfer olmadikca devre arasinda transfere gerek yok. Takimin uyumunu ve kimyasini bozma riski var. Gelecek senenin planlamasi ise Subat basinda yapilmali ve Mayis'a kadar sonuclandirilmali. Ama kadro gereksiz sisirilmeden ve buyuk bonservis yuku altina girilmeden...
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Ben böyle yarma gibi adamları seviyorum ya. Daha çok güven veriyor bana sanki..

Birde bu Kiev'li Nesmachny var. Bu sene kadroda yer bulamamış. Popov'u oynatıyorlar. Sözleşmesi bitecek bu sene. Tecrübeli bir adam. Milli takımda görev aldı. Avrupa kupaları deneyimi oldukça fazla. Seneye muhtemel orda olacağımızı düşünürsek işimizi görmez mi ?
                    Son durumu hakkında hiçbir bilgim yok bu sene hiç izlemedim Dinamo Kiew'i solbekleri Badr El Kaddouri'ydi bildiğim kadarıyla onun yedeğinin yedeğini almak risk olabilir
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pontus Farnerud hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Fotomaç yazmış Stabaek tarafından bize önerilmiş diye. Baktım Videolarına da fena bir oyuncu değil.
                      Futbalski60, abi oyuncu hakkında bilgin var mı ?

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbalski60, abi oyuncu hakkında bilgin var mı ?
                        Bu sene ki performansını bilmiyorum yanlış hatırlamıyorsam ağır bir sakatlı geçirmişti ama iyi bir oyun kurucu Selçuk ve Colman varken bize lazım değil şuanda haber yalan olabilir.
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

Anderlecht'li Olivier Deschacht'ı nasıl bilirsiniz ?

Birde bu Schalke'li Pander vardı oynuyormu takımında hiç görmüyorumda.. Bunları bir araştırmak lazım..
                          pander 17aydir sakat

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu sezon kadro potansiyeli asgari 2009 Bursasporu düzeyinde 5-7 kulüp var. Bunları görmek için de öyle ileri düzey futbol bilgisine gerek yok . Örnekse Gaziantep , Kayseri , şampiyon olmuş 4 kulüp verilebilir . Bu kulüplerinin önemli kısmının istenen sonuçlara ulaşamıyor olması da işin kadroda yer alacak yetenekli oyuncularla bitmediğinin göstergesidir .

Bir kadroyu değerli kılan tek tek ne ifade ettikleri değil , bir arada oluşturabildikleri toplam kalitedir . Bu toplam kaliteyi etkileyen transfer ve kadro planlamasında sorumlu yöneticilerin ne derece birbirine uygun parçalar seçtiği , teknik ekibin bu oyuncuları ne kadar iyi antrene edebildiği motive edebildiği ve doğru formasyonu geliştirebildiği ile alakalıdır .

Maç satın alınmaz . Şikenin farklı yolları var. Bu gün bir bavul para ile üç puan almayı düşünürseniz soluğu hapiste alırsınız . Federasyonda derin ilişkiler geliştirmek , hakem ve temsilci atamalarına dolaylı müdahil olabilmek derseniz anlarım .Bunu süper ligdeki her kulüp gücü ölçüsünce yapmaya çalışıyor . Ancak burada da öyle para çalıştırılmıyor . Hangi hakemin nasıl bir düşünce yapısına sahip olunduğu biliniyor , atamalar buna göre yapılıyor zaman zaman . Federasyon konusu bir güçler savaşı ve Trabzonspor orada bileği bükülüyor diye geri durma lüksüne sahip değildir .
                            sana sorduğum ve yönelttiğim hiçbirşeyi bana ilk mesajındakiyle alakalı olarak açıklamadın.

yazdığın ilk mesajda demişsin ki 250.000 tl ye ikinci ligden bir oyuncu ,
                            kontratı bitmiş iki tane görev adamı Fizik gücü yüksek ve süratli bir iki yabancı
                            Altyapıya destek . bunun ardından demişsin ki Şampiyonluğu getiren faktörlerden belkide sonuncusu kadro ile ilgili olanıdır .

şimdi madem iş böyle olsaydı her sezon ligde 10 takım şampiyonluk yarışı içine girerdi.madem kadro o kadar önemli değil biz niye ikinci ligden 250.ooo TL'lik oyuncuyu alıyoruz? niye kontratı bitmiş iki tane görev adamı ,fizik gücü yüksek iki yabancı alıyoruz ? yani kadro sonuncu değilmiş demek istedim sana.bununda bir çelişki olduğunu ifade ettim sende diğer mesajında:Çelişki falan yok . İlk örnek Bursaspor örneğidir , geçen sezon şampiyon takımın adı da Bursaspor'dur . Trabzonspor'a oranla çok daha zayıf bir takıma sahip olmalarına rağmen şampiyon olabiliyorlarsa , oturup bunun sebeplerini sorgulamak gerekir . dedin

bize oranla zayıf bir takım bir sezonda 3-4 Futbolcusunun değerini ikiye katlatıp 6-7 oyuncusuna sınıf atlatmış bir takımdı.yani kadrosunda bir oluşum ve güç artışı söz konusuydu.bunların ifadesinde birkaç cümleyle yine sana bir şey göstermek istedim sen bana :Şampiyonluk idari başarı(hem yönetimde hem teknik konularda doğru taktik doğru aksiyon), federasyon ile ilişkiler ve taraftarın motivasyonu ilgili bir konudur . Ligde Bursaspor'un kadro kalitesine ulaşabilecek-ulaşmış-daha ilerisinde 6-7 kulüp var . fikrini savundun.

sana geçen sezon neredeydi bu kulüpler diye sorduğumda çok alakasız bir cevap vererek bana bu sezonki takımların durumundan bahsettin ayrıca galatasaray ve gaziantep gibi 2 takımıda bu örneğe kattın.şimdi sorarım sana gaziantep ve galatasaray hele ki bu sezon ne yapmışlar ki Bursaspor'un geçen sezonki şampiyonluk yarışındaki futbol düzeyine geldiklerini göstermişler.

hadi BJK'yi saymıyorum onlar sadece son haftalarda düşüş yaşadılar ama devam edecek gibi bu düşüşte.bundan ziyade daha büyük maç kazanamayan FB'de geçen sezonki Bursa'dan daha iyi oynuyor sana göre.belki öyle olabilir ama 3 sezon önce bizde büyük maçları kazanamıyorduk ama şampiyonluk yarışındaydık.o zaman niye kazanamıyorduk ? kadromuz oturmadığı veya eksiklerimiz olduğu için mi yoksa Ersun Yanal kötü olduğu için mi yada federasyonda lobimiz olmadığı için

bu yazını da kırmızıyla ve maviyle ikiye ayırdım.Galatasaray Rijkaard'ı gönderdi niye gönderdi bunu bir düşün.Rijkaard'ın gönderilme sebebi mavi olan yer olamaz.yani istediğin kadar antrene et istediğin kadar motive et istediğin kadar doğru formasyonu geliştir iş yine futbolcuda bitiyor ve bittide değil mi ?

ayrıca maç satın alınma olayını ben sadece o an aklıma o kelimeler geldiği için belirttim yoksa o kadar sap değilim.istediğin kadar referansın olsun istediğin kadar lobin olsun oyun müthiş bir teknik heyet kur bunların hepsi kadronun yapabilecekleriyle kendilerini kanıtlarlar.hatta önemli örnek olarak gördüğün taraftarlar bile istedikleri oyuncu alınmayınca gidip forma almıyorlar.herşeyden önce kadro gelir şampiyonlukta ondan sonra yazdıkların doğru olabilir.
                            En son Tolga tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 18:06.
                            9 # Osvaldo'

Yorum

• Yerimidir bilmem ama Zagreb kulübü futbolcularina Hırvatça eğitimi zorunluluğu getirmiş. Doğru bişey mi ? Bizde yapsak nasıl olur acaba.

Yorum

• Sözleşmesi sona eren 2 tecrübeli görev adamı; Hilbert gibi mesela.. Gökdeniz'i kesinlikle almalıyız başkan inşallah akıl eder bu hamleyi.
                                Maresca da serbest. Durumu ne bilmiyorum ama anlatıldığı gibiyse alınmalı.. Orta sahada tam aradığımız isimmiş gibi geldi bana.

Ve bunların yanına Hasan Ali, Mahmut, Muhammed gibi genç yetenekler..

Gökdeniz'in sözleşmesi Mart ayında bitiyor denmişti ama 31.12.2011 tarihinde bitiyormuş.

+

Gökdeniz'in takım arkadaşı Alan Kasaev..!

En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 27.10.2010, 18:37.

Yorum

Çalışıyor...
                                X