Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Semih Fenerbahçe'de oynayamıyor bizde oynayabileceğine ben şahsen inanmıyorum.Alanzinho'nunda bence takımımızda kalması lazım.Muhammet bencede alınmalı.Annan da bizim için iyi bir transfer olur.Ceyhun'da takımımızda kalmalı

inan bana semih tam aradigimiz forvet tipi
    ceyhun cok agir ve teknigi sinirli onur annanla doldururuz
    alanzinho show cu sampion olmak istiyosan böyle oyuncular sana lazim degil
    bursa da hic vermiydi böyle oyuncu, simdi bile yok, hepsi takim oyuncusu
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inan bana semih tam aradigimiz forvet tipi
      ceyhun cok agir ve teknigi sinirli onur annanla doldururuz
      alanzinho show cu sampion olmak istiyosan böyle oyuncular sana lazim degil
      bursa da hic vermiydi böyle oyuncu, simdi bile yok, hepsi takim oyuncusu
      Biliyorum Bursaspor'da yıldız yok hepsi yüreğiyle oynuyorlar
      Ama bir gerçek var bizde oynuyoruz bu sene güzel futbol
      Bir kaç takviye ile ben Şampiyon olacağımıza inanıyorum
      Annan bizim için iyi bir transfer olur
      Bende Semih'i istiyordum bu sene başında ama bence bizde oynayamaz
      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Semih şuan olsaydı çok faydalı olabilirdi bence..Banko oynardı tahminimce..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Semih çok iyi olurdu fakat Semih'e karşılık Sezer-Ferhat-Cale-Alanzinho hariç hiçbir oyuncumu takasta kullanmam..

Yorum

• gelecek 3 macimiz cok önemli
            bunlari alirsak ilk yariyi birinci bitiririz ve iyi tranferlerle insallah sampiyon oluruz
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

gelecek 3 macimiz cok önemli
              bunlari alirsak ilk yariyi birinci bitiririz ve iyi tranferlerle insallah sampiyon oluruz
              ALLAH'ın İzniyle İNŞALLAH bu sene bir kaç takviye ile Şampiyon olacağız

Yorum

• Şimdi yeni forvetimiz hakkında konuşabiliriz.

Teofilo'dan 3-4 milyon euro geleceğini düşünürsek, bence Emenike iyi bir tercih olur.

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi yeni forvetimiz hakkında konuşabiliriz.

Teofilo'dan 3-4 milyon euro geleceğini düşünürsek, bence Emenike iyi bir tercih olur.
                  Vallaha benim de aklımdn geçmiyor desem yalan olur Emenike
                  Ama Karabükspor'un kolay kolayına bırakacağına ben şahsen inanmıyorum

Yorum

• İlk olarak mashal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi yeni forvetimiz hakkında konuşabiliriz.

Emenike bize ilac olamaz,bizim tercihimiz beyaz bir forvet olmali.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vallaha benim de aklımdn geçmiyor desem yalan olur Emenike
                      Ama Karabükspor'un kolay kolayına bırakacağına ben şahsen inanmıyorum

büyük bir takımdan teklif gelecek, şampiyonluğa oynayan bir takımdan... daha iyi takım, daha dolgun bir para

emenike yi orada, gitmek istedikten sonra yarım saatten fazla tutamazsın, mecbur satacaklar.

bizimde bir kara boğamız olur işte, başka seçenekte yok zaten makukula felan aman diyim, uzak olsun.. emenike gol yollarında biraz daha geliştirirse kendini müthiş bir topçu olacak, bence kaçırmamalıyız bu adamı.. süper ligede alışmış, daha iyisini bulamayız zaten...

bulsakta takıma&lige alışma dönemiydi felan derken sezon sonu kafamızı duvarlara vururuz... gs felan kapmadan biz alalım bu adamı.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

teo yu 2-3 milyon dolara sat
                        ceyhun u semih sentürk len takas et
                        alanzinho ve biraz para ya anthony annan i al
                        ve son olarak muhammet demir de transfer et
                        alin size sampionluk

bu dediklerin gerçekleşse, annan + semih ve yedeğe muhammet... gerçekten sınıf atlarız ve dediğin gibi şampiyonda oluruz, iddiaalı konuşmak istemiyorum ama ya emenike yada semih, şu ikisinden birini alabilsek + ön liberoya gerçekten kaliteli bir transfer yapabilsek, sezon sonu ''7'' ye ulaşırız..
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu dediklerin gerçekleşse, annan + semih ve yedeğe muhammet... gerçekten sınıf atlarız ve dediğin gibi şampiyonda oluruz, iddiaalı konuşmak istemiyorum ama ya emenike yada semih, şu ikisinden birini alabilsek + ön liberoya gerçekten kaliteli bir transfer yapabilsek, sezon sonu ''7'' ye ulaşırız..
                          Emenike,Annan ve Muhammet transferleri bence bizim için iyi transferler olurlar

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Emenike bize ilac olamaz,bizim tercihimiz beyaz bir forvet olmali.
                            Pek alaka kuramadım Cafer Abi.
                            Bordomavi.net

Yorum

• devre arası bir ''jaja'' daha olur mu, ne dersiniz ?

bizi heyecanlandıracak bir transfer ama öyle ''ünlü'' birşey değil, jaja gibi işte... uğur meleke nin dediği gibi ''ts gibi bir oyuncu''

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Pek alaka kuramadım Cafer Abi.
                                Isaac,campbell ve augustine i hatirladikca bizde zenci forvetlerin basarili olamayacagini düsünüyorum,irkcilik degil bu.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X