Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bildiğim kadarıyla ilk kez sen söylemiştin Serdar (Farabi). Onca yıl kimsenin kılı kıpırdamadı. Üstüne üstlük bu geçtiğimiz sezon sonu kontratı bitiyordu ona rağmen kimse ilgilenmedi. Mustafa İzzet gibi olur diye mi endişelendiler futbolcu mu istemedi anlamadım gitti. Atmasyon da olsa bizim medyadan bir haber çıkmaz mıydı? Ben rastlamadım. Ama bence de iyi oyuncu. Gayet dinamik, iştahlı gözüküyor. Ortasahada böyle bir oyuncu faydalı olabilir
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakan Balta´nin Cale´den bir fazlasini yazinda bileyim? Tek artisi türk olmasi diyecegim ama kadronuzda zaten 4 yabanci var, belki +1...Ha stoper oynamasina diyecegim su olur, Cale´de en az onun kadar stoper oynuyor zaten Egemen´in aciklarini kapatmaya calisarak!
      Koyu renkli bölümün espri olduğuna inanmak istiyorum...

Yorum

• Sol bek sorunu devre arasında kesinlikle çözülmeli.
        Malik Fathiyi kaçırdığımıza yanıyorum.Şu an lider olan Mainz'ın sol bekinde her hafta oynuyor.
        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sol bek sorunu devre arasında kesinlikle çözülmeli.
          Malik Fathiyi kaçırdığımıza yanıyorum.Şu an lider olan Mainz'ın sol bekinde her hafta oynuyor.
          Bonservisi halen Spartak Moskova'da. Mainz'de kiralık oynuyor.
          Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Geçen Estudiantes-Jaguares maçında farkettim, Mauro Cejas diye 10 numara giyen bir eleman var. Maçta bayağı iyi oynadı, adam Colman'ın avrupa görmemiş versiyonu gibi birşey. Lakin takım arkadaşlarının hiçbirisi ona ayak uyduramıyor. Arjantinliymiş zaten. Bu adamı tanıyan bilen var mı?

Bir de Velez'de Emiliano Papa diye bir oyuncu var(İddaacılar ve athde'ciler bilir). Serkan Balcı'nın sol versiyonu gibi birşey(defansif olarak Serkan daha iyi ama ofansif olarak Emiliano'nun fazlası var eksiği yok).

Devre arası Gökdenizi de getirip, vites yükseltsek keşke. Rubin Kazan Lig bitmeden bir-iki ay önce bırakır mı? İş bilen yöneticiler olursa neden olmasın.
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Sola Fuchs
              Sağa Gökdeniz
              Umut giderse de forvet bölgesine Jelen'i alabilirsek şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.
              Dallas Mavericks
              .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bu Cvitanich kiralıkmı şuan ki takımında..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Öyle gözüküyor
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ekremdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen Estudiantes-Jaguares maçında farkettim, Mauro Cejas diye 10 numara giyen bir eleman var. Maçta bayağı iyi oynadı, adam Colman'ın avrupa görmemiş versiyonu gibi birşey. Lakin takım arkadaşlarının hiçbirisi ona ayak uyduramıyor. Arjantinliymiş zaten. Bu adamı tanıyan bilen var mı?

Bir de Velez'de Emiliano Papa diye bir oyuncu var(İddaacılar ve athde'ciler bilir). Serkan Balcı'nın sol versiyonu gibi birşey(defansif olarak Serkan daha iyi ama ofansif olarak Emiliano'nun fazlası var eksiği yok).

Devre arası Gökdenizi de getirip, vites yükseltsek keşke. Rubin Kazan Lig bitmeden bir-iki ay önce bırakır mı? İş bilen yöneticiler olursa neden olmasın.

zaaten papa yi iyi hatirliyorsam bizimler bu yazin talip cikmisdi ama sonra netlemedi

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şuraya Ki yazıp duruyorsunuz da dünya kupasında Ki nin duran top kullanma dışında bir fonksiyonunu görmedim. Bizim orta sahaya tipsiz mi tipsiz zebellah gibi bir zenci futbolcu lazım

Zebellah gibi zenci futbolcu Tjikuzu kuzu kuzu
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Brezilya Liginde Fluminense'de oynayan Dario Conca 3 gol 17 asist ile oynuyor. Mevkii Orta sahanın ortası 27 yaşında.

Geçen sezon adını yazmıştım sıkca, Hajduk Split'in 91 Doğumlu oyuncusu Ante Vukusic bu sezon resmi maçlarda toplamda 17 gol 11 asist ile oynuyor. Hajduk Split'in Avrupa Liginde Anderlecht'i 1-0 mağlup ettiği maçta golü atan oyuncuydu.

Hırvatistan Liginin en çok piyasa değerine sahip oyuncusu Senijad İbricic ise geçen sene ki 29 maç 17 gol 5 asistlik performansının ardından bu sezon Resmi maçlarda toplam 18 maç 8 gol 7 asist ile oynuyor. Hajduk Split'in Avrupa Liginde AEK'ya 3-1 yenildiği maçta takımının tek golünü atan oyuncuydu.

Hırvatistanda bu sezon dikkat çeken bir başka oyuncu ise Ivan Krstanovic. 27 yaşında ki Boşnak oyuncu 1.96 boyunda. Geçen sezon 24 maç 4 gol 4 asist ile oynayan oyuncu bu sezon 9 maç 8 gol ile oynuyor.

Geçen sezon 28 maç 7 gol 7 asist ile oynayan Mehmed Alispahic ise bu sezon 13 maç 5 gol 1 asist ile oynuyor. Boşnak oyuncu 22 yaşında Orta sahanın ortasında ve sağ kanatta oynuyor.

Polonya'da GKS Belchatow takımında oynayan 25 yaşında ki Maciej Malkowski 24 maç 1 gol 4 asist ile oynamış. Bu sezona ise 8 maç 1 gol 5 asistlik gibi bir istatistik ile giriş yaptı. Oyuncunun mevkii sol açık.

Belçikanın Genk takımında oynayan 21 yaşında ki Jelle Vossen geçen sezon 13 maç 5 gol 1 asistlik performans sergilemiş.
                        Oyuncu bu sezon ise Belçika Liginde 10 maç 13 gol, Avrupada ise 3 maç 4 gol ile oynuyor. Takımının Avrupa'da Porto'ya 4-2 yenildiği maçta takımının 2 golünü kaydetti.

Yine Genk takımında oynayan Burundili Dugary Ndabashinze 20 Yaşında sağ kanatta oynuyor. Bu sezon Avrupa Liginde 4 maç 2 asist, Ligde 9 maç 5 Asist ile oynuyor. Takımının Avrupa'da Porto'ya 4-2 yenildiği maçta 2 asisti yapan oyuncu.

Yorum

• Öyle idare ederinden değil,Selçuk-Colman kalitesinde 1 orta saha ve Cale'nin yapamadıklarını yapacak 1 sol bek yeterli olur.Kadromuz iyi kadro ama yakışanından 2 takviye şart,tabi Jaja nın da bir şekilde ilk 11 e monte edilmesi lazım.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bir kadro daha kurayım..

----------------Onur-------------

Serkan--Glowacki---Egemen---Fuchs

----------Selçuk----Colman---------

Gökdeniz---------------------Scocco

---------------------Jaja-----------
                            ----------Cvitanich-----------------

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir kadro daha kurayım..

----------------Onur-------------

Serkan--Glowacki---Egemen---Fuchs

----------Selçuk----Colman---------

Gökdeniz---------------------Scocco

---------------------Jaja-----------
                              ----------Cvitanich-----------------
                              En uca yazdığın C Vitamini kim Gökhan,eldekileri bir çırpıda silmişsin değecek bi vatandaşmı acaba ? ben ilk defa duydum ismini.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak insan51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                En uca yazdığın C Vitamini kim Gökhan,eldekileri bir çırpıda silmişsin değecek bi vatandaşmı acaba ? ben ilk defa duydum ismini.
                                Daha önceleri buralarda çok yazdı abilerimiz C vitaminini. Arjantinde baya dikkat çekmişti. Sonra Ajax aldı bunu. Biraz oynattı gönderdi Pachuca takımına. Ben satıldı biliyordum ama kiralıkmış. Orda oynayacağına gelsin bize baya katkısı olur. Hava toplarında fena değildir. Gücüde yerinde bir oyuncu. Teo'yla beraber götürürler. Umut giderse gelsin tabi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X