Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fedakarlık! mesela ne tür bi fedakarlık. beşiktaş içinde alacağından vazgeçti bizim içinde geçecekti ama meblağ daha azdı. gelmek için tv başında basın açıklamaları yaptı gsyede gitmek için haber yollamış. yonetim hata yapmıştır bunu kabul ediyorum ama fatih daha buyuk hata yapmıştır. 6 ay daha bekleyemedi fatihe yakışan başkan klup orda dediğinde gidip boş mukavelede olsa imzasını atmasıydı. bundan daha fazla para alacağına adım gibi eminim.diyeceksiniz ki profosyenel futbolcular artık o eski şeyleri yapmıyor boş mukavele tarihte kalmıştır. haklısınız profosyonel futbolculuk 2 milyon yıllık kazanırken gelip 750 bine imza atmakta değildir. bu fatihin son transferiydi hayırlı olsun kendi adına. hani demişti ya ben herkesten daha Trabzonsporluyum diye onu ölçen cihazla tekrar ölçsün Ünal Karamanmı daha çok Trabzonsporlu Fatih Tekkemi.
    fedakarlık diyorum evet ama görmek istemiyorsunuz.Fatih çıkıp demedimi yeterki alsınlar ben uzun dönem askerlik yapmaya razıyım.Fatih demedimi yeterki alın sizin teklif ettiğiniz paradan daha az paraya imza atıyorum.Fatih demedimi boş mukaveleye imza atarım tabiki o mukaveleyi hakkım olan şekilde dolar.ama senin yönetimin ne yaptı 2 yıl oyaladı onu.uyuduruk sebeblerden akılları sıra kendilerini haklı çıkaracak yalan haberler yaptılar yok ulaşamıyoruz ona yok telefonlara çıkmıyor yok çok para istiyor falanda filan.bunların hepsi yalandı.ve siz bu yalanlara inandınız.
    sen basından duyduğun uydurma haberlerle yorum yazıyorsun.
    6 ay bekleyemedi derken bekleseydi onu alacaklarını mı sanıyordun.kulup hava alanının altında gitsin imza atsın dedi sadri bey.nasıl imza atacaktı peki zenitle görüşülmemiş anlaşılmamış.şunu unutma eğer Fatih Tekke'yi almak isteselerdi 100 defa alırlardı ama sırf taraftar baskısıyla Fatih Tekke'ye ilgilenmiş gibi göründüler halbuki böyle birşey yoktu.onu hiç bir zaman istemediler.

Yorum

• "Türkiye'nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Üç gündür güzel bir heyecan yaşıyorum. Tekrar ülkeme döndüğüm için, Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birisinde oynayacağım için çok sevinçliyim. Taraftarlarımızın, camiamızın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Beklenenleri karşılayıp taraftarlarımızı memnun etmek, futbola veda ettikten sonra Beşiktaş camiasında iz bırakan bir insan olmak istiyorum."
      Bu da yorumsuz...

Yorum

• Yahu bırakın Fatih'i, kendi futbolcularımıza, yeni transfer edeceklerimize bakalım
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Her yerde Tekke konuşuluyor of sinir oldum.

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            fedakarlık! mesela ne tür bi fedakarlık. beşiktaş içinde alacağından vazgeçti bizim içinde geçecekti ama meblağ daha azdı. gelmek için tv başında basın açıklamaları yaptı gsyede gitmek için haber yollamış. yonetim hata yapmıştır bunu kabul ediyorum ama fatih daha buyuk hata yapmıştır. 6 ay daha bekleyemedi fatihe yakışan başkan klup orda dediğinde gidip boş mukavelede olsa imzasını atmasıydı. bundan daha fazla para alacağına adım gibi eminim.diyeceksiniz ki profosyenel futbolcular artık o eski şeyleri yapmıyor boş mukavele tarihte kalmıştır. haklısınız profosyonel futbolculuk 2 milyon yıllık kazanırken gelip 750 bine imza atmakta değildir. bu fatihin son transferiydi hayırlı olsun kendi adına. hani demişti ya ben herkesten daha Trabzonsporluyum diye onu ölçen cihazla tekrar ölçsün Ünal Karamanmı daha çok Trabzonsporlu Fatih Tekkemi.
            arkadaşım fatihi yönetim hiç bir zaman almak istemedi konu para mevzusu değil bunun farkına varın artık,yönetim fatihi hem almadı hem de taraftarın önüne attı ne yazık ki bir çok kişi de buna inandı yanlış yapma olayına gelince de eğer bizde oynarken gitseydi veya biz isterken para için bjk ye gitseydi haklı olurdunuz ama öyle birşey de yok sonuçta adam profesyonel istediği takıma gider inşallah ta çok başarılı olur ama biz şampiyon oluruz..

Yorum

• Sayın Tekke gs tribünlerinden gelen "fatih bize kupor yapsanaaaaa" tezahüratlarına karşılık akıttığı
              gözyaşlarına rağmen Ali sami yen'e çıkmayı içine sindirebiliyorsa eğer
              en büyük Trabzonsporlu benim ulan, gerisi yalan...
              "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
              Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak alibafrali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Türkiye'nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Üç gündür güzel bir heyecan yaşıyorum. Tekrar ülkeme döndüğüm için, Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birisinde oynayacağım için çok sevinçliyim. Taraftarlarımızın, camiamızın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Beklenenleri karşılayıp taraftarlarımızı memnun etmek, futbola veda ettikten sonra Beşiktaş camiasında iz bırakan bir insan olmak istiyorum."
                Bu da yorumsuz...
                yorumsuz derken neresi yanlış hiç roportaj da vermeyecek bu adam

Yorum

• Fatih bedavaya da geleceğim deseydi yönetim onu istemeyecekti. Bunu ısrarla anlayamayan taraftarlarımız var. Güle oynaya gitmedi Fatih Beşiktaş'a. Şartlar bunu gerektiriyordu ve bir şekilde futbol oynamasıda gerekiyor.
                  "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih bedavaya da geleceğim deseydi yönetim onu istemeyecekti. Bunu ısrarla anlayamayan taraftarlarımız var. Güle oynaya gitmedi Fatih Beşiktaş'a. Şartlar bunu gerektiriyordu ve bir şekilde futbol oynamasıda gerekiyor.
                    anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az hocam anlamazlar sanarsın ki fatih bizde oynarken veya biz çok isterken para için bjk ye gitti bu kadar abartacak ne var eğer illa birine tepki vereceksen onun adresi yönetim dünyanın en iyi golcülerinden birini senin duygularınla oynayıp almadı bunun farkına var artık çıkar şu at gözlüklerini....

Yorum

• Bu nasıl inatlaşmadır ya... İki taraf da inatlaşmış, açık.
                      Geçen yaz (1 yıl önce) ve devre arasında yönetimin Fatih'in menacerlerine tepkisi vardı, hatırlarsınız. Fatih de basın toplantısı yaptı, yönetimle medya önünde hesaplaştı.
                      Yönetimin de, Fatih kanadının da bu sonuçta payı olduğunu düşünüyorum.
                      Fatih Tekke aleyhtarı değilim ama, 'Fatih Tekke'yi geri döndüremedik' diye bu kadar da kendimize eziyet etmeyelim.
                      Adam Galatasaray için görüşmeye gelmiş, Beşiktaş ile anlaşmış.
                      Bu arada, Şenol Hoca ısrarcı olsaydı, bu işin olmayacağını düşünebiliyor musunuz?
                      Bence Şenol Hoca da üstüne düşmedi.
                      Ben Şenol Hoca'ya sonuna kadar güveniyorum. Biraz sabır.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu bırakın Fatih'i, kendi futbolcularımıza, yeni transfer edeceklerimize bakalım
                        bencede. biz kendi futbolcularımızla ilgilensek daha ii olacak. umarım zafer ve papy bi şekilde bu kadroya monte edilebilir. özellikle zafer eğer bekleneni verebilirse colmana ii bir alternatif olmuş olur. papy ide selcuğun olduğu bölge için geliştirmemiz şart.
                        SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak mehmet yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fatih TEKKE bize ilk ts-bjk maçında iki gol atsın.
                          birinci golün adı Hayrettin Hacısalihoğlu
                          ikinci golün adı da İhsan Alioğlu olsun.

İstersen hat-trick yapsın bir tane de Hasan Yenere gelsin.
                          Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• İlk olarak alibafrali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Türkiye'nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Üç gündür güzel bir heyecan yaşıyorum. Tekrar ülkeme döndüğüm için, Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birisinde oynayacağım için çok sevinçliyim. Taraftarlarımızın, camiamızın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Beklenenleri karşılayıp taraftarlarımızı memnun etmek, futbola veda ettikten sonra Beşiktaş camiasında iz bırakan bir insan olmak istiyorum."
                            Bu da yorumsuz...
                            bu laflardan sonra gözümde değeri kalmadı,gittiğin yetmiyor bari sus!

Yorum

• 'Türkiye'nin en ateşli, en tutkulu taraftarlarının karşısına çıkacağım günü heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum'' diyen Fatih Tekke'nin avatar resmini bu forumda gördüğüm her kişiden sonra yeni bir rakip takım futbolcusunu avatar yapma kararı aldım kusura bakmasın admin serbest mi bilmiyorum ama yapacağım madem öyle forumu rakip takım forumuna çeviriyorlar.Bakalım nasıl oluyor profilinde insanların Alex,Niang,Quaresma,Guti..vs görünce ne hissettikleri çünkü bana aynı şeyleri hissetiriyorlar kaç gündür.Bu eziyeti sizde tadın bakalım nasıl olacak.

Yorum

• Sahaya çıkınca babam olsa tanımam.

Terbiyesiz herif.Yaptığı açıklamaya bak.Trabzonu karıştırmaya çalışıyor.
                                Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

Çalışıyor...
                                X