Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Renktaş biliyorum.İyi adam kulübü için önemli bir futbolcu.Gaziantepspor satmaz daha doğrusu satmak istemez.Satsa bile çok para isterler kanaatindeyim ama eğri oturup doğru konuşmak lazım adam formanın hakkını veriyor
    Ama olsun ben yine de isterim şöyle sıkı bir pazarlık olursa

Ben isterim de yönetim ve teknik direktörümüzün gündeminde mi onu bile bilmeden konuşuyorum
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      4 Ocak 1984 doğumlu
      Genç aslında...
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

O zaman merak ettiğim şey , kötü bir oyuncu değil , Beşiktaş neden ve kaç yaşında bıraktı bu adamı 22 yaşında falan mı ?

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İsmi sır gibi saklanan ve Avrupa’nın önemli bir liginde oynayan yabancı forvetle de işin bitirilme aşamasına geldiği iddia ediliyor. Trabzonspor da Teofilo’nun ve yeni forvet arayışlarının Cuma gününe kadar netleşmesi bekleniyor. Öte yandan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş’in orta saha içinde bir oyuncu istediği ve tecrübeli hocanın bu futbolcuyu Colman’ın yerine düşündüğü ifade ediliyor. Düşünülen orta saha oyuncusunun da ülkesinin milli takımında oynadığı ve forvet için düşünülen futbolcu ile aynı ülkede ancak farklı bir takımda top koşturduğu öğrenildi. Sağlam kaynaklardan edinilen bilgiye göre basında ismi geçen oyuncuların transferleri söz konusu değil.

Buda haberin linki.

Sorarım size Kallstrom ve Elmander hemşeri değil mi?
          Almanya'dan Miroslav Klose ve Thomas Hitzlsperger olamaz mı ?
          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak mr.danger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ama olsun ben yine de isterim şöyle sıkı bir pazarlık olursa

Ben isterim de yönetim ve teknik direktörümüzün gündeminde mi onu bile bilmeden konuşuyorum
            Ne diyelim Hayırlısı olsun TRABZONSPOR'umuz için

İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Genç aslında...
            Abi İbrahim Akın'ın topa ayağının içiyle vurmasına hastayım.Top aynı bilardo topu gibi dönüyor
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bukadarmi sessiz olur yonetim neyi kimi sakliyorlar
              Ben bu işten tırsmaya başladım. Bu kadar sessizlik hiç hayra alamet değil

Kampa kadar transferleri bitirmeliyiz diyordum ama gözüken o ki biz daha kimi/kimleri alacağımızı bile belirlememişiz. Geçmişte yaptığımız hataları inşallah tekrarlamayız.
              33# DRAGO GABRIC
              61# IBRAHIMA YATTARA #11
              13# Steve Nash
              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İbrahim Akın'ı hep görmek istemişimdir takımda

Yorum

• Stoper alınacak diye haberler çıkıyor ya böyle bir tane daha futbolcu alırlarsa ben sonuna kadar katılıyorum

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Takımımızda en çok sevdiğim ve beğendiğim futbolcularımızdan bir tanesi

Yorum

Ne diyelim Hayırlısı olsun TRABZONSPOR'umuz için

Aynen ama bu bekleyiş umarım en hayırlısıyla sonuçlanır.Yoksa transfer sezonu hüsran olacak benim için

Yorum

• bursa kenny miller ile anlaşmış diyorlar.iyi transfer bence.bizim için hayırlısı neyse o olsun.
                      Entropi İyidir.

Yorum

• kampa yetişmesse transfer yapmasınlar daha iyi...
                        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bukadarmi sessiz olur yonetim neyi kimi sakliyorlar
                          bir gece yarısı patlayacak bomba...

Yorum

Stoper alınacak diye haberler çıkıyor ya böyle bir tane daha futbolcu alırlarsa ben sonuna kadar katılıyorum

Siz ne düşünüyorsunuz ?

Takımımızda en çok sevdiğim ve beğendiğim futbolcularımızdan bir tanesi

http://www.youtube.com/watch?v=pst17yoLrQY

Glowacki oynayacaksa bence ortasaha ve forveti düşünürsek bu gereksiz olur.Ama yine de takviye diyorlarsa , yapabileceklerse olsun.

Bu arada gaza geldim şimdi ben çıkıp oynayacağım maçlarda Zaten stoper oynuyorum genelde

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İbrahim Akın'ı hep görmek istemişimdir takımda
                              Engin ile birlikte müthiş ikili olurlar.Hangisi iyi ise oynar diğer ikinci yarı girer bir tanesi yorar defansı diğeri de oyunu bize kazandırır.Engin ve İbrahim Akın'lı bir sol kanatın karşında Gökhan Gönül dahil olmak üzere hiç bir takım durduramaz

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bursa kenny miller ile anlaşmış diyorlar.iyi transfer bence.bizim için hayırlısı neyse o olsun.
                                Abim çok güzel dedin sonuna kadar katılıyorum bizim için Hayırlısı ne ise o olsun geç olsun temiz olsun.Geç olsun iyi transfer olsun ama erken olursa daha da iyi olur

Yorum

Yükleniyor...
                                X