Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [..]Şener'in elindeki listede Arjantin ve Sırbistan'dan oyuncuların olduğu da öğrenildi.
    Sirbistan? -> Partizan? -> CLEO olabilirmi?
    Vay be, bu gece yine zor uyurum.

Kaynak: LIGTV
    #BorussiaDortmund
    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşım ben seni bildim bileli bu siteyi çok ciddiye alıyorsun yahu. Oradaki bonservis bedellerinin vs hiç ama hiçbir değeri yok.

Öyle mi dersin..?

Ama yinede ara sira baktigim zaman bizim Futbolculara uyuz oluyorum, diger takimlarin elde ettikleri basarilar Futbolcularda geciyor bizde niye gecmiyor..?

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Annan'ın geleceğini pek sanmıyorum ama gelirse de Appiah'ın genç hali olarak düşünürsek önemli bir transfer olur. Alanzinho'nun eski takım arkadaşı olması da, uyum sürecini çabuk atlatmasını sağlar. Yine de kimin yerine oynayacağı konusu sıkıntı oluşturabilir...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle mi dersin..?

Ama yinede ara sira baktigim zaman bizim Futbolculara uyuz oluyorum, diger takimlarin elde ettikleri basarilar Futbolcularda geciyor bizde niye gecmiyor..?

Lugano'nun 13,5 milyon euro, Guiza ve Alex'in 9,5 milyon euro, Baroni'nin 7,5 milyon euro olduğu bi site işte.

Yorum

• arkadaşlar aceleci davranmayın yönetımı tebrik ediyorum en doğrusunu yapıyorlar sonuçda tek transfer yapılacak diğer transferler istediğimiz şartlar oluşursa olacak.ama görünen tek transfer üzerinde odaklıyız yönetım en doğrusunu yapıyor acelemız yok.araştırarak en iyisini en uyguna almak için aceleci davranmamak lazım pişman olmamak için.daha çok vaktimiz var.sakin olalım ben bu hafta beklemıyorum transfer

Yorum

• Adi gecen kimseyi almayiz.Buyuk ihtimalle Jaja transferi gibi olucak.Zaten medyada belli bir isim yok her gun onlarca isim.Yonetim Jaja transferinden sonra bundan sonra boyle demislerdi.Daha iyi kesin olunca imza fotograflarini gorelim yoksa umitleniyoruz.

Yorum

• Annan olmazsa kahlenberg yeniden gündeme alinabilir.

Özellikle jester bu oyuncuyu sikca dile getirmisti,bence bizim icin iyi bir transfer olur.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lugano'nun 13,5 milyon euro, Guiza ve Alex'in 9,5 milyon euro, Baroni'nin 7,5 milyon euro olduğu bi site işte.

Evet ya Simao'nun degeri 9 Milyon Euro oldugu halde, Besiktas 900 bin Euro ya almis...

Galiba haklisin...
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

Evet ya Simao'nun degeri 9 Milyon Euro oldugu halde, Besiktas 900 bin Euro ya almis...

Galiba haklisin...
                    Besiktas harika gidiyor,cok güzel transferler yapiyorlar.

Tribüne oynuyorlar,böyle devam etmelerini umuyorum.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Besiktas harika gidiyor,cok güzel transferler yapiyorlar.

Tribüne oynuyorlar,böyle devam etmelerini umuyorum.

Bu arada 2.5 yil icin toplamda 7.2 Milyon Euro alacak Simao...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        üyelik için birşey istiyormu ücret falan?

yoksa senin için üye olacağım,kahroldu kaç sayfadır renktaşım buralarda
                        çççççççççççç
                        Ağasarlı_61

Yorum

Trabzonsporun kazandigi Kupalar Futbolcularda gecmiyor, neden..?

Ben bir üye olarak bunu degistirebilirmiyim....
                          ne yazikki degistiremezsin ama ordaki moderatörlere mesaj yazabilirsin
                          onlar degistirebilir

Yorum

• 3-4 e cleo alınır
                            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Yönetimin 1 Dediği 1 Dediğini Tutmuyor.Bi Jovanovic Kalitesinde Birini Alacağız Diyorlar.

Medyada Roman Kienast Diye İsimler Geçiyor.Bi Çok Kaliteli Yıldız Bi Golcu Alacağız Diyorlar

Bi De Umutun Yedeği Olacak Diyorlar.

İnşallah Çok Kaliteli Bi Golcü Alırlar.

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ne yazikki degistiremezsin ama ordaki moderatörlere mesaj yazabilirsin
                                onlar degistirebilir

Üye oldum ama üyelik kontomu aktiflestirmedim....Vazgectim yani...

Bu sitede yazan rakamlarin pek bir önemi yokmus zaten..

Yorum

Çalışıyor...
                                X