Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ooh başlamış mübarek Salı günü muhabbetimiz. Neyse bu sefer fazla uzun sürmez. Devre arası transfer sezonu sene sonunkine nazaran daha az sonuçta

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orta saha olarak Dinamo Zagreb'de oynayan Sammir hakkinda bir bilgin varmi..?
      Ne yalan söyliyim hiç bir maçını ya da videosunu izlemedim.Fakat çok kez adını duydum yıldız adayları listelerinde,transfer dedikodularında bir forumda Galatasaray için biri yazmıştı öve öve bitirememişti,kesin kadroya katılması gerek için filan diye ama ben izlemedim.Bu sene özellikle parladı diye biliyorum Sammir'i oynadığı mevki bire bir Jaja'yla aynı diyebiliriz.Forvet arkası pozisyonu için çokta iyi bir gol oranı var bu sene 25 maçta 15 goldü sanırım belki 1-2 gol daha fazlası var ve bu gollerin 7 tanesini Avrupa maçlarında attı bu sene.Ama şahsi fikrimi sorarsan Alanzinho,Jaja iki brezilyalı bile fazla şu an bir tane ekleyip gruplaşma şansı vermeyelim.Ki bakarsın başka bir bayramlarında,festivallerinde 3'ü birden kaçar. Bize Avrupa'da oynayan ya da Avrupa'nın büyük liglerini görmüş biri lazım forvet olarak.

Yorum

Transfer ile ilgilimi....?
        Evet transferle ilgili artık oyuncu izleme gibi şansları yok icraata geçecekler.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet transferle ilgili artık oyuncu izleme gibi şansları yok icraata geçecekler.

Nasil yani, benim bildigim Ünal Hoca izlemis olmasi gerekirdi...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yalan söyliyim hiç bir maçını ya da videosunu izlemedim.Fakat çok kez adını duydum yıldız adayları listelerinde,transfer dedikodularında bir forumda Galatasaray için biri yazmıştı öve öve bitirememişti,kesin kadroya katılması gerek için filan diye ama ben izlemedim.Bu sene özellikle parladı diye biliyorum Sammir'i oynadığı mevki bire bir Jaja'yla aynı diyebiliriz.Forvet arkası pozisyonu için çokta iyi bir gol oranı var bu sene 25 maçta 15 goldü sanırım belki 1-2 gol daha fazlası var ve bu gollerin 7 tanesini Avrupa maçlarında attı bu sene.Ama şahsi fikrimi sorarsan Alanzinho,Jaja iki brezilyalı bile fazla şu an bir tane ekleyip gruplaşma şansı vermeyelim.Ki bakarsın başka bir bayramlarında,festivallerinde 3'ü birden kaçar. Bize Avrupa'da oynayan ya da Avrupa'nın büyük liglerini görmüş biri lazım forvet olarak.

Peki varmi bize uyan biri aklinda...?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• transfer kesin yapilacak umarim dogru takviye (ler) yapariz...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Su anda ilgilendigimiz herhangi bir oyuncu var mi? Kesin vardir da bizim bildigimiz? Cleo, Jovanovic falan deniyordu. Yine onlarinmi ismi geciyo.

Yorum

• Cleo gelsin yeter
                  Dallas Mavericks
                  .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Peki varmi bize uyan biri aklinda...?
                    Ya şimdi ayırdıkları bütçeyi bilmiyoruz forvet transferine burada hayali yorumlar yapıyoruz biraz da.Bana sorarsan alsınlar Emenike'yi şampiyonluk garanti olsun bu sene.Çünkü lige inanılmaz sıcak şu anda.Fakat 8 milyon euro harcayacaklarını hiç mi hiç sanmıyorum,forvet transferine maksimum 5 milyon euro ayırmışlardır devre arası için.Zaten Emenike dışında Türkiye'den hiç bir forvete yönelmezler keşke Ermin Zec'i 3-4 milyona almayı başarabilseler ama imkansız.Bana sorarsan Cleo,Fred çok iyi adamlar ki Brezilya Ligi bitti.Fred şampiyonluk sevinci yaşadı.Aynı sene 2 şampiyonluk yaşayacağını bilse gelir büyük ihtimalle. Ama işte bu saydıklarımız hep Brezilya'lı gelince 5-6 hafta alışma süresi muhabbeti yapacaklar.Cleo aslında tam pivot santrafor 1.87 boyunda tam bizlik fiziksel olarakta,top tekniği olarakta,son vuruş olarakta ama işte artık Brezilya'lı oyuncu alımına çok sıcak bakmıyorum.Doğrusu adam 6-7 yıldır yurt dışında oynuyor 25 yaşında olmasına rağmen yani artık bırakmıştır o sallamayan Brezilya'lı havasını bizimkilere göre çok daha disiplinlidir gibime geliyor.Şampiyonlar Ligi'nde o kadar maça çıkmış.Ayrıca alternatif olarak nedir durumu bilmiyorum ama kesinlikle devre arası Muhammet Demir'in de işi bitirilip bu takıma kazandırılmalı.

Yorum

• CLEO RÖVAŞATA GOLÜÜÜ http://www.youtube.com/watch?v=OZunZ9SnffY
                      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                      Louis D. Brandeis

Yorum

• Seydou Doumbia ➤ ehemaliger Fußballspieler aus Elfenbeinküste ➤ Mittelstürmer ➤ zuletzt bei Hamrun Spartans ➤ * 31.12.1987 in Abidjan, Elfenbeinküste

Tomas Necid, 35, aus Tschechien ➤ SK Slavia Prag B, seit 2025 ➤ Mittelstürmer ➤ Marktwert: 75 Tsd. € ➤ * 13.08.1989 in Praha, CSSR

İlk yazdığım Seydou Doumbia'nın bonservisi yüksekte.Tomas Necid'in bonservisi eğer yazdığı gibi 6,5 milyon euro ise şartlar ne olursa olsun zorlanıp alınsa keşke 1.90 boyunda tam bizim takıma uygun pivot santrafor.Tek forvet oynaması için biçilmiş kaftan.

Yorum

• İlk olarak Emre ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cleo gelsin yeter
                          demin sirp arkadasimla görüstüm facede bana dediki liverpool cleo icin 10 milyon euro verecek bende dedim jovanovic gelebilirmi dediki gelebilir yani cleo zor gözüküyo.... sirp gazetelerinde yaziyomus

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jones bende bi kacgün önce yazmistim.Magathlan Yildizi artik barismaz.Ya Magath gidecek yada Jones.Büyük olasilik Jones yolcu.4Mio Euroyu kimse takmasin.net olarak 2 mio geciyor eline.Satin almak tek opsiyon degil kiralamak da var.Kiralarsin Schalkeden iki takim Maasini Bölüsürler problem olmaz.
                            tam isabet olur.....

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hep Böyledir Geldiği Senede Böyle Olmuştu 1.66 Boyu Var Bu Adam dan Bi şey olmaz 4 milyon euro nasıl Verdiler Buna Hiçbişey Yapamaz Dedi Herkez.Adam Millete Oyunuyla Cevap Verdi Suan yedek Kulübesinde Oturan Alanzinhonun Kalitesi Çoğu Takımın İlk 11 indeki
                              Futbolcularda yok Alanzinho Oynadığı Maçlarda Gol Atmasa Asist Yapmasa Bile Çok Belirgin Bi Katkısı Var..Siz Hala Satılmasından Yanasınız İyi Alanzinho yu Satın Yedek Külübesine Alacağınız Adam Kim Peki? Kim Sabırla Bekleyip Verilen Fırsatları Değerlendirecek? Teo Gibi Jaja Gibi Çekip Gitmeyecek?
                              bu takimin 4 milyon euro verip yedek klübesinde oturtacak kadar parasi olsaydi simdi burda cruzlari kun agüero lari konusuoduk.... millete oynuyla cevap verdi diosun hangi oyunuyla ne cevap verdi.... ????

Yorum

Çalışıyor...
                              X