Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bazı yabancı sitelerde klose lazio ile anlaştı diyor bizim basında lazionın l si geçmiyor ne kadar ilginç
    Bursatv spikeri Valencianın 61 lik maçından sonra Valencialılar erkekseniz heykele gelin dedi.
    18.11.2009

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lan tam da yatacaktım, yarın bir dünya kredi dosyası var milyonluk..
      hakkaten tam yatacaktım..

Yorum

• Sakın adrian deme.Gözünün yağında yumurta kırayım..Hevesimizi kursağımızda bırakma
        SAATLERİN ULAŞAMADIĞI
        ...'61.DAKİKA'DAYIM...

Yorum

• Ben cikiyorum 2-3 saat sonra gelecegim ve klose trabzonsporda olacak insallah ;D
          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• toplanalım

Yorum

• Neden hep bombalar yarın sınav varken oluyor ?

Yorum

• tamam tuncay beyciğim ilk bbiz öğreneceğiz de ne zaman..bomba diye biz şişip patlamayalım hararettden..yazık olur
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Ya Diego kim.. bi sürü diego var.

Yorum

• kalp kontrol kalp kontrol 1- 2 tamam sağlam hadi hazırız patlasın gitsin

Yorum

• alman basını yazmadı hala. bild yazmadı şua ana kadar...

Yorum

• İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence polonyali geliyo...
                        Klose polonyali zaten..

Yorum

• Şu diğer, başlık açılsın lütfen database error
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            demedi demeyin polonyalı oyuncuyu söliyecek yazın bi kenara
                            Klose aslen Polonyalı
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• bence hamidou

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben cikiyorum 2-3 saat sonra gelecegim ve klose trabzonsporda olacak insallah ;D
                                Cikma abi be

Yorum

Çalışıyor...
                                X