ya bazı yabancı sitelerde klose lazio ile anlaştı diyor bizim basında lazionın l si geçmiyor ne kadar ilginç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan tam da yatacaktım, yarın bir dünya kredi dosyası var milyonluk..
Yorum
-
tamam tuncay beyciğim ilk bbiz öğreneceğiz de ne zaman..bomba diye biz şişip patlamayalım hararettden..yazık olur1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence polonyali geliyo...
Yorum
-
Şu diğer, başlık açılsın lütfendatabase error
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
İlk olarak bilal_692 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemedi demeyin polonyalı oyuncuyu söliyecek yazın bi kenaraLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen cikiyorum 2-3 saat sonra gelecegim ve klose trabzonsporda olacak insallah ;D
Yorum
Yorum