Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zokorayi biraz Alpayimiza benzettim
    ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• klose bu yaşta italyaya gitmez kesinlikle.lazioya hele hiç gitmez istedği kadar servet versin.bize geleceğinide düşünmüyorum.
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Arkadaş şu Petrovic olayı nedir deli olacağım biri açıklasın yahu!

İlla 3 punto büyüklüğünde mi yazmak lazım?
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Açık tribün başladı ama ses yok görüntü de oldukça garip...
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnsanlar niye sınavlara çalışıyorlar?Ya sınavı kazanamazlarsa
            Aynı şey değil,demek istediğim her topçu her takıma uymaz..Adam para için gelmiş olabilir vs..Çünkü İspanya'da vergiye gidiyordu parası vs...Siz Zokora'dan Tolunay gibi olmasını bekleyemezsiniz olmaz bence..umarım ben yanılırım..
            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
            Olmak ister isen bu yolda mahir,
            Harabat ehlini hor görme şakir,
            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• abi allah rızası için susun bu adam alındı oldu bitti her gazete inanırsak işimiz yaş burda 1-2 abimiz doğruladı zokora transferini daha nei irdelionuz pazartesi gelip imzalamassa ozaman tartışalım lütfen...

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yönetim duy sesimizi petroviç yaw alında gelin
                bombacı sadri duy sesimizi
                ugur abi yönetim ilgileniyo dedi..zaten izlemiş yönetim sanırım daha öncede..inşallah alınır sabahtna beri söylüyorum zaten on numara orta saha..petrovic geldikten sonra bize selcuk diye bi adam gelmişti bile demiyecez o kadar..
                BeşikdüzüSpor'a 3.ligde başarılar
                Reklamın iyisi kötüsü olmaz

Yorum

• Sadri sener,ligtv,matrix,haber61;RESMI SITEMIZ hepsi yalan he marca yaziyorsa kesin gelmez zokora
                  En son FC-ST-PAULI-61 tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 23:20.
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Zokora'yada laf söyleniyor ya hayret doğrusu.Armağan sanada helal vallahi Yattara ve Zokora'yı aynı cümlede kullandın daha ne diyeyim ben sana
                    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                    As Roma
                    Francesco Totti "10"
                    Twitter:cemtotti61

Yorum

• Su Muhammed'i disari cikari ya.. Ali. Veysel... Disari..

Bak bende 50 sayfa geriden geldim.. Sende bir zahmet oralara

Yorum

• Petrovic FM'deki gibi ise, yönetim de alırsa, herhalde 8-10 gol yiyerek ligi kapatırız..
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bize ne elin Ispanyolunun ne yazdigindan! Resmi Site acikladimi, acikladi.
                          Olay bitmisdir, siradaki kim onu konusalim.
                          Abi onlarinda resmi sitesi aciklamis.

Benim amacim burda kötülük degil tabiki, neden renkdaslarima böyle bi sey yapiyim. Bana balik hafizalisin diyenleride anlamiyorum. Ben daha yeni geldim eve ve haber gördüm. Sanki bu konuda'ki tüm sayfalari okuyupdami yaziyorum?

Neyse, bisey paylasalim dedik onada bin pisman etdiniz.
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zokora'da potansiyel göremiyorsan daha futbol tartışmayalım bence.
                            Potansiyel derken ondan bahsedilmiyordu..
                            Not Important..

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaş şu Petrovic olayı nedir deli olacağım biri açıklasın yahu!

İlla 3 punto büyüklüğünde mi yazmak lazım?
                              Transfer listemizden bir isim. Ugur abi onermis kulube...
                              1

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aynı şey değil,demek istediğim her topçu her takıma uymaz..Adam para için gelmiş olabilir vs..Çünkü İspanya'da vergiye gidiyordu parası vs...Siz Zokora'dan Tolunay gibi olmasını bekleyemezsiniz olmaz bence..umarım ben yanılırım..
                                Daha fazlasını bekliyoruz Armağan.
                                Colmandante

Yorum

Çalışıyor...
                                X