Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vay arkadaş twit çıktı mertlik bozuldu geçen sene böyle değildi buralar
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• en azından konuşmaya başlamaları transferde sona yaklaştığımızın göstergesidir.

Yorum

• Mehmet Çakır ve Barış Ataş'tan gelecek sene için ümitliyim.Özellikle Mehmet Çakır'dan Burakvari bir patlama bekliyorum takımda kalırsa.
        Bordomavi.net

Yorum

• bu adamları yönetimle başkanla başbaşa izleyebilsek keşke
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Ruhname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            oyle gizliki kendilri bile bilmiyo kimi alcaklarini
            güzeldi iyi güldüm sağolasın

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bülent
              Fatihe kızarım ama çok severim de...
              Gökdeniz için kızgınlıklarım çooook derin... Bak o konuda yorum yapmasam daha iyi...

Olcay Abi, Gökdeniz'e Şenol Güneş'in de bir hayli kırgın ve kızgın olduğunu tahmin ediyorum

ama düşününce kötü olmazdı... neyse hayallere gerek yok.
              There are 10 kinds of people
              Those who understand binary and
              Those who don’t

Yorum

• Olcan adın sol kanatta oynamyomu ya ben hep sol kanat hatrlyorum onu ??
                7777777777777777777777777777777777

Yorum

• Sercan degilde Volkan Sen müthis olurdu. Sagda Burak solda Volkan ortada El Hamdaoui ve hemen onun arakasinda Jaja.

Misal:

------------------Onur--------------
                  Elmohamady--Giray--Rodnei----Fuchs
                  ------------Alper-----Colman--------
                  Burak--------------------------Volkan
                  -----------------Jaja---------------
                  --------------El Hamdaoui------------

Ahmed Elmohamady
                  Ahmed El Mohamady ➤ Mısır'den eski futbolcu ➤ Sağ Bek ➤ Son kulüp: Aston Villa ➤ * 9 Eyl 1987, Basyoun, Mısır

Rodnei
                  Rodnei, 39, Brezilya ➤ ATSV Salzburg, 2025'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: - ➤ * 11 Eyl 1985, São Paulo, Brezilya
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bakalım ilk transferimiz kim olacak dört gözle bekliyoruz günlerdir haftalardır
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Tuncay Bekiroğlu İspanya'da ki tayfa mıydı?
                      33# DRAGO GABRIC
                      61# IBRAHIMA YATTARA #11
                      13# Steve Nash
                      10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• El Hamdaoui'nin Trabzonspora sicak bakacagini sanmiyorum. Hele hele simdi Ajax CL'de kaldigina gore kadroda kalmak isteyecektir. Zamaninda Boukhariyi de istemistik ama gelmemisti. Gelirse katki yapar bekleyip gormek lazim.

Yorum

• Ben gelişmeleri olumlu görmeye çalışıyorum. Yoksa bunalıma girer, avare avare dolanırız ortalıkta...Kabul edelim ki; elalemin yabancıları takımını şampiyon yaptı...Bizim yabancılar seviye olarak Jaja hariç alt düzeyde...Toptan bir yabancı gönderimine-jaja hariç- hayır demem.. Memnun bile olurum...Jaja da gidebilir...Yabancı transferi için içeriden seçenekler bana her daim mantıklı gelmiştir...Herşeyin eskisinden daha güzel ve heyecan verici olacağına inanıyorum...96 da yıpranmış kadroya devam ederek hata ettik!Şimdi yıpranmışlar gitmeli.......................Bu çok önemli...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mehmet Çakır ve Barış Ataş'tan gelecek sene için ümitliyim.Özellikle Mehmet Çakır'dan Burakvari bir patlama bekliyorum takımda kalırsa.
                            Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek büyük keyif veriyor...
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• 222 üye ve 0 misafire iyi akşamlar. Bu akşam kimi alamadık.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aksiye o zaman da tüm gollük paslar umuta gider yeni golcü bir işe yaramaz.umutun gitmesi hem kendi için hem kulüp için hayırlı olur
                                katılmıyorum kalması lazım kesinlikle takımın agresif futbolu için önemli... bizler biraz sabretsek gol vuruşlarıda belki daha iyi olacak ama bizim huyumuzdur bizler yattara gibi azıcık yırtık topcuları her zaman daha çok severiz böyle çok konuşmayan sessiz sakin topculara söver dururuz ancak...

Yorum

Yükleniyor...
                                X