Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezer fenerbahçeyle anlaşmış

teşvik priminin yeni ismi transfer ücreti olmuş hey gidi...

Yorum

• İnşallah Ozan İpek'i kaçırmazlar..
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Elbette takım büyük değişime uğrayacak , katılıyorum . Ancak bir de bardağın dolu tarafı var .

Atan-Attıran-Attırmayan-Tutan .

Burak-Colman-Giray-Tolga ve Onur .

Biz bir sistem takımıyız , yıldızlar karması değil . Ayrıca Selçuk dışında , kritik noktalarda kaybımız olmayacak . Bu isimleri tamamlayabilecek oyuncular işimizi görür .

serdar abi ,zaten gidenler umrumda değil, yeni gelenler onların yerini doldurabilecek isimler mi sorun orda ...

eğer doldurabilecek isimleri alırlarsa sorun yok.ama alamazlarsa yazık olur bu sene kazandığımız paraya. o parayı transfere adam gibi harcamayacaklarsa;

yatırsınlar direkt bankaya faize. kimine göre haram,kimine göre değil ancak öyle o para ileriki senelere yatırım olarak kalır...
        Entropi İyidir.

Yorum

Elbette takım büyük değişime uğrayacak , katılıyorum . Ancak bir de bardağın dolu tarafı var .

Biz bir sistem takımıyız , yıldızlar karması değil . Ayrıca Selçuk dışında , kritik noktalarda kaybımız olmayacak . Bu isimleri tamamlayabilecek oyuncular işimizi görür .
          aynen; bunlara pawel, piotr ve enginide eklemek lazım
          Emekleri çaldın yine.
          Günahkarsın Fenerbahçe !
          Ama bu dünyada, ama Ahirette,
          Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşallah Ozan İpek'i kaçırmazlar..
            He yaa alın şu adamı allah aşkına...

Yorum

• la bu Besikat bukadar stoperlen ne yapacak.Dünde yazdim ideal kadro 23-24 adamlar sanki 2 tane kadro kuracak.Selcuk,Jaja ve Colman haric giden oyuncular kayip degil.Ama si var.....
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Arkadaşlar bizim forma en kötü 4. olur merak etmeyin ki BURAK YILMAZ hala bizde.
                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Kardeş şenol hocanın toplantısını dinlemedin heralde, colmanda gitmek istiyormuş. Her gitmek isteyene eyvallah diyen bir yönetim olabilir mi? Gerekirse jaja denen adamında, colmanında futbol hayatını bu yönetim bitirmelidir. Ha bizde öyle bir yönetim var mı ?Daha doğrusu yönetim var mı?
                  Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                  O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                  Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                  Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• nevzat şakar musluğu kıstı takımın imanı gevredi
                    ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İyi futbol ... Evet , uzun süre beraber oynayan oyuncularla mümkün .

Ama şampiyonluk yarışı bir inanç meselesi , bir dik duruş meselesidir . 20 yeni oyuncu aldığınızda bile oluşturabilir ama bir iç saha yenilgisinden sonra hocaya ana avrat düz giden bir kaç taraftar ile kaybedebilirsiniz .

Yorum

• oturmuş bir takımın dağılması gerçekten kolay toparlanacak bir durum değil. transfer edilecek yabancıların üst düzey olmasının yanında profosyonel yaşantıya sahip olmaları gerekiyor. colmanhariç diğer yabancılar gönderilebilir. colman orta sahadaki pas trafiğini selçuk kadar yapabilecek bir oyuncu tüm duran topları selçuk kullandı ancak asist sayıları neredeyse eşit. ilkonbirde 5 yerli oynayacak. onur giray burak kesin olanlar. ozan ipek transferini gerçekleştirebilirsek güzel olacak.

................................onur.............. ...................

x..................giray...................x...... .................x

.............................zokora............... .................
                        .................ki.............................co lman.............

........burak..................................... ...ozan ipek....

..................................klose........... ......................
                        SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nevzat şakar musluğu kıstı takımın imanı gevredi

ne yapsaydı menejerlere paramı yedirseydi..

Yorum

• Egemen yuvadan uçtu. Kesin olarak Beşiktaş'ta

Yorum

• Yönetimin bu aşamada el hamdaoui, zokora, fuchs, cenk tosun, ozan ipek gibi kaliteli isimler ve bunlara ek bir iki tane daha yabancı süpriz isim almazsa 2. 96 sendromumuz hayırlı olsun.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Burak bizde ama selçukla olan o muhteşem uyum sayesinde bu noktada..

Selçuk giderse şu anki performansına ulaşamaz ne yazıkki bunu oynadığı diğer takımlarda gördük..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

Çalışıyor...
                                X