Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok benim konuşmam doğru olmaz menejerim bilir tarzındaki açıklamaları hiç hoşuma gitmedi gidersen git be ne sanıyor kendini vallaha kafam attı.

Yorum

• Senol Hoca yarin birakma gibi bir duruma girerse yandik.Insallah umut verici aciklamalarda bulunur.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sende onun bildiklerini bilsen sende ağlarsın

Sinirden......
        valla bilsem ne yaparım bilmiyorum
        Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• İlk olarak yunushanilce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla bilsem ne yaparım bilmiyorum
          dinle işte......
          Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
          Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• selçukta artık bokunu çıkarmaya başladı..
            küme düşen bi takımdan aldık.adını anan mı vardı.. 2 ay önce ben aptalmıyım istanbula gidip yok oluyum diyor .şimdide gs 2 katıını veriyor fb dahada fazla verecekmiş.araya bjk sokarsam hesabında
            fenerbahçe dünya pisliğidir..
            her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• Keşke Şenol hoca transfer işinden anlasaydı ya böyle çok sıkıntı oluyor.
              Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Sendemi karaktersiz çıktın be Selçuk.Gidersen git bee koskoca Trabzon birtek sana mı kaldı?

Yorum

• yok gitsin arkadaş kafada bitirmiş olayı daha söyleyecek laf yok bu adama

Yorum

• Hersey para mi evet hersey para..

25 yasindaki adama senelik 3 milyon avro veriyorlar.. Ve buyuk bi ihtimallede kucuklugunden beri tuttugu takim veriyor bu parayi..

Selcugu birazda kendi yerinize koyun.. Varsayin ki gsnin futbolcususunuz ve aslinda Trabzonsporlusunuz..

Trabzonspor size 3 milyon avro para vericek gitmez misiniz?

Oyuzden burda konusmasi kolay.. Futbolcunun icindeki kopan firtinalari bilmiyoruz, anlayamiyoruz..
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• eren, burak kaplan, taner yalcin, alper potuk, okan(altay) böyle oyunculari kapmaliyiz.
                      birakin yabanci transferi, bize yabancidan ne zaman fayda geldi.
                      kadronda 3-4 tane yabanci olsun ama üst düzey olsun kimsenin bisey diyemicegi mesela seedorf, klose, zokora, granqist gibi.
                      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Neden ses gelmiyor netten izleyince

Yorum

• edittttttttttttttttt
                          Twitter Adresim

Yorum

• Selçuk, net ol net biz seni adam biliriz çık ya git avrupaya yada sözünün arkasında dur imzala
                            yok ben bilmem konuşmam doğru olmaz, kıvırma bize

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hersey para mi evet hersey para..

25 yasindaki adama senelik 3 milyon avro veriyorlar.. Ve buyuk bi ihtimallede kucuklugunden beri tuttugu takim veriyor bu parayi..

Selcugu birazda kendi yerinize koyun.. Varsayin ki gsnin futbolcususunuz ve aslinda Trabzonsporlusunuz..

Trabzonspor size 3 milyon avro para vericek gitmez misiniz?

Oyuzden burda konusmasi kolay.. Futbolcunun icindeki kopan firtinalari bilmiyoruz, anlayamiyoruz..
                              Kimse gitmesin demiyor güzel kardeşim.Sorun yıl içindeki demeçleri ve gidiş şeklidir.Bunuda siz anlayın yani.

Yorum

• niye bu süreç uzadıkça uzadı ? selçuk un sözleşmesi bitiyor dimi 31 mayıs ta ? sayılı gün kalmış.... yapılacak 2 şey var :

1) selçuk u çağırır masaya oturursun, gs 3m € veriyor ben sana 2.5m € + kaptanlığı veriyorum karar senin dersin kağıdı uzatırsın,

2) selçuk o kağıda imzayı atmaz mırın kırın ederse ''sana yazıklar olsun'' der direk kalkarsın masadan, şenol hocanın sunacağı rapora göre (aslında başkan kendi hareket etse daha iyi, şenol hocanın isteyeceği adamlar belli, erman kılıç ve o çapta oyuncular) gerekeni yaparsın.

.......
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Çalışıyor...
                                X