Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forvete alinacak tek isim vardir Milivoje Novakovic.
    Senol Hocamda cok istiyor zaten

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Jaja belkide Kankaları ile birliktedir.

Çok sakat adamlarla takılıyor.
      Birtan habu nedu yaa .
      Gabrice üzülürken birden çıktı karşıma gülme de gülemedim
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Klose Yi Alamayız Kimse Heyecanlanmasın

Hamdaiou yu alabilirdik ama Neden Olmadı Bilmiyorum. Başkanın Açıklamalarından Sonra Forvet Almıcaklar Diye Korkmaya Başladım

Sevilla Nın Aldığı Adamlara Göre İlk Transfer Ya Zokora Ya Romaric

Yorum

• Başkanın tv 8 e açıklamaları olmuş

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Jaja belkide Kankaları ile birliktedir.

Çok sakat adamlarla takılıyor.
            Tiplere bak ya 9 tane sap doluşmuşlar eve..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forvete alinacak tek isim vardir Milivoje Novakovic.
              Senol Hocamda cok istiyor zaten
              Sevmedigim bir oyuncu. Herzaman ona oynanmasini ister. Köln`de oynar ama sampiyonlar ligin`de hicbir sey yapamaz , senol günes onu istedigine inanmiyorum.
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aman pascal görmesin darılır sonra
                Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Birtan habu nedu yaa .
                  Gabrice üzülürken birden çıktı karşıma gülme de gülemedim
                  Bu Jaja'nın Trabzon'da ki hayatını özetleyen fotoğraflardan sadece 1 tanesi.

Yorum

• benim seneyeki hayal kadrom ama inşallah gerçekleşir:

...............................tolga.............. .................
                    .....serkan.....egemen.......giray.....fucsh...... ......
                    ..........................zokora.................. ...............
                    ................selçuk........romaric............. ............
                    .......burak....................................oz an..........
                    ......................klose....................... ...............
                    & ONUR RECEP KIVRAK &
                    ^^KELEBEK^^

Yorum

• Bu Fenerli Volkan ne dedi bugün acaba bilen birisi var mı ?

Yorum

• selçukla egemen gitcekmiş cok oda bjk ile gs ye bu bizi ezmekdir bence biz şampıyonlar ligene gidiyoruz digelerinin neyi var artı bunları yıldız yapanlarda biziz türkiyede daha cok yıldız cıkar

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu Fenerli Volkan ne dedi bugün acaba bilen birisi var mı ?
                          laylaylay bordo mavi varya onu yapıp bordo mavi yerine koyduk dedi
                          bende karşılık olarak o gs maçında topu istop ettiğin yer varya oraya koydum dedim volkana
                          En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 24.05.2011, 00:09.
                          !

Yorum

• Buda Benim Kadrom

Yedek 11:Tolga-Orhan Şam-Mustafa-Elyasa-Piotr-Romariç-Ceyhun-Engin-Alan-Mehmet Ç-Cenk
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu Fenerli Volkan ne dedi bugün acaba bilen birisi var mı ?
                              Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını almasının ardından Şükrü Saracoğlu'nda Volkan Demirel şov (!) vardı. Tecrübeli kaleci mikrofonu aldıktan sonra önce taraftarları tezahüratlarıyla coşturdu.

Ardından sahaya girmeye çalışan Sarı-Lacivertliler'i, 'Sahaya giren Cim-Bomlu olsun' sözleriyle uyaran Volkan, ardından da Fenerbahçe'nin tezahüratı olan 'la la lay lay'ın son sözünde 'ko..uk mu?' sözünü kullandı...

Bu olabilir, bilmiyorum..
                              #BorussiaDortmund
                              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                - Bu sadece görünen kısmı , eminimki o evde yanlız değillerdi , mümkünü yok , tiplere baksana hiç erkek erkeğe eğlenecek hal varmı bunlarda...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Çalışıyor...
                                X