Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• avrupaya giden 2 yöneticiden hala haber alınamıyor mu
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Çok sancılı bir transfer dönemi olacak. Transferler %70 tamam sözü bir oyalamacaydı. Sadece bazı isimler belirlendi. Kulüp dengeleri falan fıstık bahaneleri ile sağlam adamlarla görüşmeyecekler bile.
      Sancılı bir dönem bizleri bekliyor.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        birader adını bilmiyorum kusura bakma ben de senin gibi düşünüyorum bu fransa ligue 2 çok iyi oyuncular var ligue 1 dekiler biraz tuzlu ama
        yine ligue 2 de bir forvet var dijon da oynuyor sebastian ribas 30 maç 23 gol 4 asist sözleşmesi bitiyor
        Ribas arıza çıkarabilecek bir adam bana göre , mental problemleri var o adamın . Yetenekse , yetenek ona laf yok . Birde biraz hantal çevik bir adam değil . Ondan çok puan kaybediyor gözümde .

Yönetim bonservis ödemeye meraklı ise Fransa ligindeki tüm Mali kökenli futbolcuları mercek altına alsın . Gerçekten Allah vergisi genetik üstünlüğe sahipler . Genel olarak muazzam kas yapısına sahip ve son derece atlet oyuncular .

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          birader adını bilmiyorum kusura bakma ben de senin gibi düşünüyorum bu fransa ligue 2 çok iyi oyuncular var ligue 1 dekiler biraz tuzlu ama
          yine ligue 2 de bir forvet var dijon da oynuyor sebastian ribas 30 maç 23 gol 4 asist sözleşmesi bitiyor
          inter de 2 sezon reserve takımın da oynadı
          Bu Ribas bir aralar Inter Milan'da degilmiydi?
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok sancılı bir transfer dönemi olacak. Transferler %70 tamam sözü bir oyalamacaydı. Sadece bazı isimler belirlendi. Kulüp dengeleri falan fıstık bahaneleri ile sağlam adamlarla görüşmeyecekler bile.
            Sancılı bir dönem bizleri bekliyor.
            Saglam adam kriteri nedir sana gore Ilhan abi? Yani menajerin onerdigi oyuncularimi kast ediyorsun yoksa baska birsey mi?
            1

Yorum

• Ulan işin yoksa sil baştan kadro kur.

Kesin olarak kimler var elde Onur-Giray-Burak kaldı sekiz isim.

Vira bismillah

Yorum

• şenol hoca kulübede kalmayacakta ne yapacak.Bu üste çıkma konusu sportfi direktörlük konusu mu?Eğer öyleyse ordakilerin daha ne iş yaptığını anlayamadım.Futbolcu transferi direk ona mı bağlı oluyor.Şenol Güneş'in bilgisayarı var mı?

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu Ribas bir aralar Inter Milan'da degilmiydi?
                  evet interdeki eleman
                  fransa ligine yönelmemiz şart ama yine polonyadan adam alırlar
                  !

Yorum

• Serdar a katılıyorum

Fransa 1 ,2 hatta 3 liginde çok iyi futbolcular.

Alternatif olarak Norveç ve İsveç Ligi Avrupalı Yıldızların arka kapısıdır.

Sırbistan,Slovakya,Slovenya,Bulgaristan,Bosna-Hersek i ekleyebiliriz.
                    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Çok hareketli geçecek bu transfer dönemi o "%100" kesin.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• devre arasında almaya çalıştığımız polonya'lı bir orta saha elemanı vardı...ismini hatırlayamadım...o tekrar gündeme gelir mi...selçuk'un yerini doldurur mu ?

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulan işin yoksa sil baştan kadro kur.

Kesin olarak kimler var elde Onur-Giray-Burak kaldı sekiz isim.

Vira bismillah

selçuk ve egemen giderse şampiyonluğun gidişinden daha büyük yıkım olacak gibi sanırım bu konuda hemfikiriz dimi gariban Ts taraftarı
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dostum,

Bence şu gerçeği kabullenmek lazım. Bjk bu sene 220 bin forma sattı (89 TL'den).

Adamların en ucuz kombine fiyatı bizim en yüksek kombinemiz kadar (yaklaşık olarak).

Yöneticilerin hibeleri, diğer gelirler vs.

Şimdi dönüp kendimize bakalım. Şimdi Quaresma'ya verilen ücrete bizim çıkmamız ne derece doğru olur? Ya da bizim oyuncularımıza ödeyebileceğimiz üst sınır belliyken rakipler bundan daha fazlasını hatta mislini teklif edince oralara çıkmamız mantıklı mı?

Şimdi yönetim bunu yapsa, eleştiri başlığında "borç 30'du, siz 100 yaptınız" diyoruz.

Biz de kendi içimizde farklı düşünüyoruz. O nedenle ne kadar güven yitirmiş olsa da sonuçta detayları bilemiyoruz. Bu sebepten ötürü kimseye yüklenemeyiz bence.

*

Fakat, biz Trabzonspor taraftarlarının üzerinde anlaştığı bir oyuncu olur. Kulübe, basına bunu ilan ederiz. Gerekirse para toplarız. Sponsorlar buluruz. O adamı getiririz (bknz. Quaresma).

Onun dışında seni-beni dinlemeleri çok zor.
                            Peki Oğuz, borç 30'du, 100 yaptınız diye eleştirirz sonra demişsin. Çok da doğru söylemişsin. Ama Egemen'in medyada Beşiktaş'a imza attığı fiyat 1.2 milyon euro olarak lanse edilmiyor mu? Bu fiyatı Trabzonspor sanırım şunda hemfikiriz ki çok rahatlıkla verebilir. Selçuk için 2 buçuk, 3 milyon euro civarı teklifler var deniyor. Trabzonspor yönetimi zaten 2 milyon eurodan teklifini yapmaya hazırlanmış. Yani arada pek büyük farklar yok. Burada ben ciddi anlamda sorunların para olduğunu düşünmüyorum. Oyuncularda da bir enteresanlık var, yönetimde de. Haydi farz edelim, parasal olarak çok büyük uçurumlar var. Mesela herkes Selçuk'a 3.5 milyon euro teklif ediyor, Beşiktaş da Egemen'e 3.5 milyon euro veriyor. Biz yine ne yapıp edip bu oyuncuları tutmalı mıyız tutmamalı mıyız? Bence yine, üzerine basarak söylüyorum kalmaları için her şeyi yapmamız gerekiyor. Çünkü Egemen'le Selçuk gidince olacakları az çok tahmin edemiyor muyuz? Yabancı oyunculara çok yüksek bonservis ücretleri ödeyeceğiz bu açıkları doldurmak için. Yani elimizdeki oyunculara verdiğimizden çok daha fazlasını kaybedeceğiz. Üstelik elimizdeki oyuncular yerli ve Türkiye'nin en iyileri. Gelecek oyuncuların da kısa vadede Egemen ve Selçuk'un yerini doldurabileceğini asla düşünmüyorum. Bu kim olursa olsun.

Yazıyoruz, devamlı yazıyoruz ama nafile. Ne yapalım. Bekleyip göreceğiz malesef.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Selçuk giderse ancak Zokora-Romaric ikilisinin beraber transfer edilmesi keser açıkçası beni. Bununda sebebi bu 2 oyuncunun hem milli takımda hem de Sevilla'da onlarca kez beraber oynamış olması. Birbirleriyle olan uyumları iyi oldukça takımada uyum sağlamaları kolay olur.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                devre arasında almaya çalıştığımız polonya'lı bir orta saha elemanı vardı...ismini hatırlayamadım...o tekrar gündeme gelir mi...selçuk'un yerini doldurur mu ?

garip bir ismi vardı kulübü 4.5m € istemişti galiba, legia damıydı öyle birşey.. marciej wzysgkhhaghnski felan öyle birşeydi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X