Lig radyoda adamın tekı Selçuk'un 2,7 milyon € karşılığında gese ile anlaştığını söyledi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Selçuk Egemen kalsın bu takıma 2 yabancı takviye bile yeterli olacaktır.
Zokora/Romaric ten birisi ve El-Hamdi.
Tabi yerlide 3-4 takviye yapmamız lazım.(Elyasa-Alper-Ozan-Mustafa)
Çok mu zor acaba bu reçete.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
*****************Onur/Tolga*************
Serkan/Elyasa***Glo/Mustafa***Egemen/Giray***Pıotr/Ferhat
********Selçuk/Alper******Romaric/Colman*****
Burak/Gabric******************Ozan/Engin
***************Jaja//M.Çakır***********
************El Hamdi/Pawel/Mustafa*********
Üşenmeyin de bi bakın Allahınızı severseniz
Alternatifler olsun,
elde tutulması gerekenler olsun,
alınması gerekenler olsun çok mu hee çok mu zor.
Gidecekleri hissetmişinizdir de ben yine de toparlayım
Yattara-Cale-Alan-Umut-Sezer.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Eren Albayrak diye bir çocuk aldık mı gerçekten? Hangi mevkiide oynuyor bu arkadaş? Ev arkadaşımın anlattığına göre çok önemli talipleri varmış, "iyi iş yaptınız" demişti. Ne yalan söyleyeyim, tanımıyorum. Ve dahası, bu haberi kaçırdım mı acaba?
Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız beni aydınlatırsa memnun olurum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEren Albayrak diye bir çocuk aldık mı gerçekten? Hangi mevkiide oynuyor bu arkadaş? Ev arkadaşımın anlattığına göre çok önemli talipleri varmış, "iyi iş yaptınız" demişti. Ne yalan söyleyeyim, tanımıyorum. Ve dahası, bu haberi kaçırdım mı acaba?
Konu hakkında bilgisi olan bir arkadaşımız beni aydınlatırsa memnun olurum.
Oğuz,
Bursaspor da sol açık oynayan genç bir isim Eren,Trbazonlu oluduğu iyi bir yetenek olduğu hakkında hem fikir çoğu renktaş.Niye Bursasporun sol kanadında oynamıyor ya dersen guya Ertuğrul hoca ile sürtüşmüş sözleşme imzalamadığı için,kadro dışı felan kalmış orda baya bi sıkıntılı süreç yaşıyor yani anlayacğın.Forum dan Eren e yakın bir renktaş ara ara haber iletiyordu bize gelecek deniliyordu ama ses soluk çıkmaz oldu,durum böyle yaniŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen gitti dedin bizde sana Eren i söylemeyeceğiz işte
Oğuz,
Bursaspor da sol açık oynayan genç bir isim Eren,Trbazonlu oluduğu iyi bir yetenek olduğu hakkında hem fikir çoğu renktaş.Niye Bursasporun sol kanadında oynamıyor ya dersen guya Ertuğrul hoca ile sürtüşmüş sözleşme imzalamadığı için,kadro dışı felan kalmış orda baya bi sıkıntılı süreç yaşıyor yani anlayacğın.Forum dan Eren e yakın bir renktaş ara ara haber iletiyordu bize gelecek deniliyordu ama ses soluk çıkmaz oldu,durum böyle yaniAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
eren mi trabzonlu? bir yanlışlık olması lazım muhammed trabzonluydu sanırsam.sol kenarda orjinal adamlara ihtiyacımız var anlatılanlara göre orjinal bir elemana benziyor.burak gibi patlama yaparsa seneye sağlı solllu geliyoruz.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkürler abi, şimdi google'dan aradım, haberleri gördüm, sanırım ben takip edememişim. Açıklama için tekrar teşekkür ederim.
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeren mi trabzonlu? bir yanlışlık olması lazım muhammed trabzonluydu sanırsam.sol kenarda orjinal adamlara ihtiyacımız var anlatılanlara göre orjinal bir elemana benziyor.burak gibi patlama yaparsa seneye sağlı solllu geliyoruz.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Eren Erzurumlu biliyorum.Bursasporda kalmiyor bu kesin.2-3 ay önce bize geldi diye haberler vardi.Ama ne kadar dogru bilmiyorum.
Cok iyi potansiyeli var.Senol Hoca sans verirse bizden sonra Avrupaya gidebilecek,o kadar eminim ondan.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
Yorum