Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eee isim farkı.

Şehir Farkı..
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Samet seninle tam ters yerden bakmışız ...
      Erdal abi Madrid Nuri'nin sözleşmesindeki özel bir maddeden yararlanarak alabildi o fiyata.

Sevilla ciddi revizyona gidecek ama ben yine de Zokora ve Romaric i bu kadar ucuza bırakacaklarını sanmıyorum.

Yorum

• Oh be iyi ki geldin Coolank...Gerçi sadece transfer döneminde gelmene bozulmuyor değilim ama ...Arkadaşlar benim gibi bir optimistin bile içini karartmıştı
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Türkiyeden oyuncu almak çok daha zor daha maliyetli

Yorum

Oh be iyi ki geldin Coolank...Gerçi sadece transfer döneminde gelmene bozulmuyor değilim ama ...Arkadaşlar benim gibi bir optimistin bile içini karartmıştı
            Yok be sevgili arkadaşım

Geçen de gelmiştim bir ara o zaman transfer vs yoktu Yogunluk var idi biraz gerçi gene var ama bu aralar daha rahatım

Tşk ederim bu arada nezaketin için

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Satar satar sayın arkadaşım

Kuzu kuzu satar ya da son sahibi olur kendi bilir

Haaa tabii ki bu arada kim onu almak ister almak isteyen 2.5 üstü verir mi

Oyuncuya öyle NET 1.5 MİLYON EURO verir mi bunları geçiyorum yani

31 yaşında oyuncuyu alan son sahibi olur

Oyuncu tespiti çok dogru verilen rakam mantıklı olursa olur ki olur olur
              Oyuncularla anlaşırız bir problem çıkacağını sanmıyorum ama 2.5 milyon euroya da kimse sana Zokora'yı vermez , gerekirse kulübede oturtur .

İnşallah siz haklı çıkarsınız da böyle kaliteli oyuncuları katabiliriz kadromuza.

Yorum

• Türkiyede oyuncu fiyatlari çok şişirilmiş olduğundan. 2.5 milyonlar az geliyor bize mehmet topuz 11 milyona transfer oldu bu ülkede peeeh
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

Yani Kıvanç hocam sahiden bir düşününce koskoca Real Nuri ye 10 milyon verdi işte...Ne bileyim bu elemana kim 5 milyon verir ki?
                  Galatasaray falan verebilir anca yoksa avrupadan kimse bu parayi su an icin vermez..zaten adamlarin bu kadar istemesinin sebebide iki sene odedikleri 10 milyonu en az zararla amorti etmeye calismalari yoksa ederi oldugundan degil...yalniz Sevilla oyle veya boyle bu oyunculari mutlaka saticak,mecbur.

Yorum

Oh be iyi ki geldin Coolank...Gerçi sadece transfer döneminde gelmene bozulmuyor değilim ama ...Arkadaşlar benim gibi bir optimistin bile içini karartmıştı

ask olsun erdal abi ya yasanmsi tecrübelere ne diyecegiz ya elmanderin gidisine

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şehir Farkı..
                      Yönetim farki.
                      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Satar satar sayın arkadaşım

Kuzu kuzu satar ya da son sahibi olur kendi bilir

Haaa tabii ki bu arada kim onu almak ister almak isteyen 2.5 üstü verir mi

Oyuncuya öyle NET 1.5 MİLYON EURO verir mi bunları geçiyorum yani

31 yaşında oyuncuyu alan son sahibi olur

Oyuncu tespiti çok dogru verilen rakam mantıklı olursa olur ki olur olur
                        Altına imzamı atarım derler ya, işte öyle bir yazı olmuş. Tamam, Zokora çok iyi bir oyuncu ama İspanya'daki mali tabloyu, adamın yaşını falan hesaba katınca bu parayı veren takım fazla çıkmaz. Ha, birde adamın alacağı parayı gözönüne alırsan onu kendi tarafına çekmiş olursun. Başka takım bizden erken davranırsa ne olur?
                        Amaaaaan, topçunun köküne kıran mı girdi, Zokora olmaz Sokoro olur, O olmaz, Bakary Sakho olur.
                        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak 1967-06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şehir Farkı..
                          o da var tabii.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Selçuk'u bekliyorlar bence , giderse ikisini 7'ye alıp gelirler.

Yorum

• ....selçuğa 2 milyon ve 1. kaptanlığı ver bir yere gitmez....
                              deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
                              ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
                              ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• Bir yandan da zamanla yarış var onu da unutmayalım
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X