Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hacıosmanoğlu dediklerini özetlemek gerekirse
    1)Trabzonspor'un 5. defa şampiyonluğu çalınıyor ve bu yönetim koskoca Trabzonspor camiasını arkasına almayı akıl edemeyip bu olaya ses çıkartamıyor.
    2)Hırsım kaçmıştı ama bu olanlar beni çok hırslandırdı. Bu hırsla başkanlığa adaylığımı koyabilirim.
    3)Başkan olayım 24 saat içinde Aziz Yıldırım diye biri kalmayacak futbolda
    4)Ben başkan olursam futbolda gündemi benden başkası belirleyemez.

özet olarak bunu sölemiş Hacıosmanoğlu,lazsar abi paylaşmış
    habunu nasıl becerecek sırf öğrenmek için 24 saat 1 dakikalığına başkan yapalım şu adamı
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Sevilla nin plani suymus arkadaslar.Zokora ve Romaric ikisini beraber Trabzona satip 8 milyon euro bonservis alip 3 milyon euro oyuncu maasi giderinden kurtulmak.sanirim ikisi beraber 6 falan gibi bir rakama biter.

Yorum

1)Trabzonspor'un 5. defa şampiyonluğu çalınıyor ve bu yönetim koskoca Trabzonspor camiasını arkasına almayı akıl edemeyip bu olaya ses çıkartamıyor.
        2)Hırsım kaçmıştı ama bu olanlar beni çok hırslandırdı. Bu hırsla başkanlığa adaylığımı koyabilirim.

Fenerbahce`yi de küme düsürür bu.

Yorum

• Hacıosmanoğlu öyle boş konuşacak bi adam değil Hacıosmanoğlu dediğiniz adam arasının bozuk olduğu Nuri Albayrak gibi adama evinin giriş kapısını( İstanbul'da bi semtte evleri karşı karşıya) değiştirtmiş bi adamdır boş konuşmaz.

Bize bu saatten sonra böyle adamlar lazım pısırıklar değil.

Trabzonspor'a zengin iş adamları gerekmez yeterli gelirleri zaten mevcut gerekli olan sadece dirayetli isimlerdir.
          En son Koray tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 02:12.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sevilla nin plani suymus arkadaslar.Zokora ve Romaric ikisini beraber Trabzona satip 8 milyon euro bonservis alip 3 milyon euro oyuncu maasi giderinden kurtulmak.sanirim ikisi beraber 6 falan gibi bir rakama biter.
            Ikisi bizde is yapar.
            -------Jaja------
            -Colman----Romaric-
            ------Zokora-----
            #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar Trabzonsporu Trabzonlu is adamlari yonetmiyor, bu kulubun butcesi 100 milyon TL bu kulubun butcesiyle degil Selcuk,Selcuk gibi 10 adam daha alinir, lutfen artik buyuk bir kulup oldugumuza kendimizi inandiralim, Trabzonspora kimsenin parasi yetmez.....

Ahmet Ağaoğlu - twitter
              böyle bir şey yazmışsa gerçekten selçuk gitti demektir biz önümüze bakalım.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sevilla nin plani suymus arkadaslar.Zokora ve Romaric ikisini beraber Trabzona satip 8 milyon euro bonservis alip 3 milyon euro oyuncu maasi giderinden kurtulmak.sanirim ikisi beraber 6 falan gibi bir rakama biter.

ben kanouteyle beraber 3 ne 8 verelim olsun bitsin kanoute 2 sene daha rahat oynar bisde adam tam profesyonel.......zokora ve romarıc 6 ya alırsak fena degil yani....

Yorum

• Zokorayi son zamanlarda takip etmiyorum ama Romaric kesinlikle Selcuk dana daha iyi bir Oyuncu.Bu Oyuncuyu nasil alacak bizim Yönetim?
                  Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

Hayalciligin ötesinde bir sey bu

Hepimiz yumalim gözlerimizi , belki ozaman aynisini düsünürüz
                    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ikisi bizde is yapar.
                      -------Jaja------
                      -Colman----Romaric-
                      ------Zokora-----

el hamdaoui

o.ipek jaja burak

colman romaric

bu nasil......

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        habunu nasıl becerecek sırf öğrenmek için 24 saat 1 dakikalığına başkan yapalım şu adamı

ya geek yokki trabzonsporun başkanı olmasına federasyon başkanı olsun daha kolay şampiyon oluruz
                        Jackson Avelino Coelho Jajá

Yorum

• Kanoute bu hafta cok guzel iki kafa golu atti,kesin ayrilacak takimdan keske alabilsek.

Yorum

• zokora romaric ve alper le oguzhan da alırsak kim giderse gitsin bence ama alamazsak vay halimize.
                            En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 02:18.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Zokorayi son zamanlarda takip etmiyorum ama Romaric kesinlikle Selcuk dana daha iyi bir Oyuncu.Bu Oyuncuyu nasil alacak bizim Yönetim?

romaric umutun arkadasiymis aracilik yapacakmis bizim umut

Yorum

• İlk olarak Barış Mayda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya geek yokki trabzonsporun başkanı olmasına federasyon başkanı olsun daha kolay şampiyon oluruz

bence bizim baskanimiz o olsun fenerinkide sadri baba olsun

Yorum

Yükleniyor...
                                X