Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu takımın tek eksiği sol çizgide oynayan ileri geri gidip gelen bi topçu. ayrıca sağ ve sol bek oynayabilen fizik gücü kuvvetli bi adamda lazım.cale de bu takımda kalmalı
    walla bu takımın tek eksiği dediğin noktada Gabric gibi tamda tarif ettiğin gibi bir adamın var ama malesef kiralık verildi.

Ayrıca bu takıma oyunun her iki yönünü de oynayabilen bir orta saha oyuncusu lazım. Takımda selçuk ve colman'ın alternatifleri yok. Tabi sezer ve barış'ı saymadığınızı farzediyorum.
    En son petsits tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 16:12.

Yorum

• Gs İbricic için 7 Milyon teklif etti Hajduk bu teklifi reddetti Antep nasıl alacak peki bu adamı ?

Ayrıca Everton ve Aston Villa'da istiyor İbricic'i.

Yorum

• bu yönetim beş para etmez ama hocanın da biraz elindekileri iyi kullanması gerekirken gabriçi kiraya vermesini aklım mantığım almıyo dün akşam ki maçta alanzinho ya 90 dk sabrediyosun gabriçe 2 maç ardarda şans vermiyosun ön libero olarak barış ceyhun sezer var fazlalık burda göndereceksen burdan bir adam gönder sen kalkıpta ofans olarak oynayacak adam eksiği varken 3 tane ofansif adamı gönderiyosun buraka verdiğin şansı geçen sene barış gabriç teofiya vermiyosun bu sene teo fırsat buldu da kendini kanıtladı dün akşam gösterdiki takımın kesinlikle sağ bek ve orta sahada topa basacak bir adama ihtiyacı var bu iş alanla olmaz eğer takviye olmaz ise bu takım ŞENOL HOCAYLA ancak 5.olur...

Yorum

• Ya Gabriç kesin gitti mi ?

Yorum

• Gabric'in kadroda tutulacak olmasını bile öğrensem yeni bir transfer yapmışız gibi sevinirim.

Yorum

• sağ bek istiyorum!
              ?-----Glo----Egemen----Cale
              Serkan-Colman-Selçuk-Engin
              ------Jaja
              -----------Teo

Gabriç'in 12'inci adam olmasını istiyorum Ceyhun'un değil!

Yattara ve yalanzinho'nun iyi bir menejerle katara,özbekistana filan pazarlanmasını istiyorum!
              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• arkadaşlar foruma yeni katıldım ve görüyorum ki bir çok üye aklı başında yorumlar yapıyor, kaliteli arkadaşların olduğu bir foruma gelmek mutluluk verici.

şampiyon olamazsak veya olsak bile yattara bize katkı vermezse kesinlikle ve kesinlikle önümüzdeki sene yattara ile yolları ayırmamız lazım. Ben taraftarımızdaki Yattara hayranlığını anlayamıyorum, o yattara değilmiydi, Kiev maçında 40ta girip 42 de sakatlandım numarası yapan? o değilmiydi bütün ön elemelerde kırmızı kart görerek bizi satan? 3 senedir top oynamıyor adam.

Ayrıca Colman'ın bir kaç maçtır performansını hiç beğenmiyorum, Liverpool maçına yediğimiz ilk golde G.Johnson'u girdiği verkaçta takip etmemesi yüzünden yedik golü ve herkes gidip Giray'a yükleniyor.

Ayrıca Alanzinho bu ülkenin topçusu değil, daha ağır liglerde başarılı olabilir ancak, kendisi ile de yollar ayrılmalı, daha kaliteli ve karakterli topçulara ihtiyacımız var, Kewell gibi bir profesyonele, Gabric gibi yeteneklere.

Yorum

• bu Şenol Güneş-Gabriç olayında bişey var gibi kimse konuşmuyor
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• @petsits

Hoşgeldiniz

Yorum

• gabriç ankaragücüne verildi dendi barış memişte karşıyakaya
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gabriç ankaragücüne verildi dendi barış memişte karşıyakaya
                        Dendi ama resmi sitelerden ses yok . Barış gitsin de Gabriç konusunda vazgeçilmiştir belki

Yorum

• Bana öyle geliyor ki,düşündükleri bir futbolcu var,gerçekleşmezse Gabriçi Ankaragücüne vermeyecekler.

Yorum

• Şenol gÜneŞ futbolcudan anlamiyor arkadaŞim ne zman yararli bİr transfer yapmiŞ burak da israr ettİ onun yÜzÜnden gabrİÇİ yedİ bİtİrdİ teo yu zaten o almadi onu da yİyecektİ teo zorla kendİnİ kurtardi jaja da İyİ topÇu ama oda Şenol hocanin İsteĞİ dahİlİnde yapilan bİr transfer deĞİl Şu takimi yaratan ersun yanaldir bunun ekmeĞİnİ yemek Şenol hocaya nasİp olacakti ama bu İŞ bÖyle olmaz..takimda sol aÇik oynayabİlecek bİr tek gabrİÇ varken hangİ mantikla sen bu adami gÖnderİrsİn...zamaninda jefferson eller jun transferlerİ de Şenol hoca zamaninda İsteĞİ dahİlİnmde olsun olmasin yapildi son olarak da Ünal karaman o kadar Ümİt mİllİ takimda hocalik yaptin kalkip ta Şu takima 2 topÇu getİremİyorsan birak bu İŞİ yapma da layikiyla yapacak adamlar gelsİn...

Yorum

• Malesef hocalarımızın futbolcu portföyleri yok, varsa da kale alınmıyorlar anlaşılan

Yorum

• Mevcut durum itibarıyla kadro derinliği konusunda sıkıntılarımız var bence yoksa iyi bir 11 çıkarabiliyoruz her zaman, ancak yorgunluk sakatlık durumunda sorun yaşayabiliriz. Bir kere kimse Ceyhun'u yedek kadroya yazmasın arkadaşlar hata da yapsa kötü de oynasa 4-3-3 ün arka taraftaki sigortası Ceyhun bu yapıda bu takımda önce Ceyhun yazılıp sonra diğerleri yazılmalı. (Ceyhun muhteşem bir ön libero demiyorum ama bu oyun planıyla bu kadro yapısıyla durum bu) Şimdi gelelim eksik noktalarımıza;

1- Serkan'ın alternatifi yok bir sağ kanat alınması iyi olurdu.
                                2- Sol kanatta Cale aksıyor ve de alternatifi de yok.
                                3- Ön liberoda Ceyhun'un alternatifi yok.

Sol kanat ve Ön libero konusu eğer bahsi geçen Diaz bu mevkilerde oynayabiliyorsa ve izlendiğinde beğenildiyse kendisiyle giderilebilir, resmen 12'den vurmuş oluruz. Sağ kanat konusuna gelince bu saatten sonra oraya transfer yapılacağını düşünmüyorum Tayfun'un düzelmesini bekliyecez o da 2. yarıyı bulur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X