Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar Dragan Mrdja yı hatırlayanınız var mı

ilk ismi çıktığı zaman bayağı eleştiriler olmuş

dünya kupasında izlendikten sonra keşke alınsın denilmişti.

İsviçrede 22 maçta 14 gol 6 asist

sakatlık da geçirmiş herhalde

Bu tarz futbolcularda günedemimize gelebilir.
    Hatırlamam mı...Transfermarkt fiyatı 682.000 euro diye böyle topçu mu olur diye almayalım diyenler dahi vardı...Çok iyi bir kanat forvet keşke alabilseydik...

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ciddi sağlık problemleri yaşıyorum , futbol şu an önceliklerim arasında değil .
      Üstad Allah acil şifalar versin...İnşallah ciddi birşeyin yoktur...
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hatırlamam mı...Transfermarkt fiyatı 682.000 euro diye böyle topçu mu olur diye almayalım diyenler dahi vardı...Çok iyi bir kanat forvet keşke alabilseydik...
        Wesley Verhoek ilerleyen zamanlarda gündemimize gelebilir.
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

yok ya bu sene gurbetçilerde çok kötüyüz istediğimiz kimse gelmiyor

hele ki M.Ekici hiç gelmez.
          Mesut-Nuri-Hamit-Eren-Serdar örneklerini gören gençleri anlayışla karşılamak lazım.
          Hele buraya gelip akıbetleri sulanan Ceyhun-Zafer-Barış Özbek gibi isimleri görünce
          adamlar haklı beyler demek geliyor insanın içinden.
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

Wesley Verhoek ilerleyen zamanlarda gündemimize gelebilir.
            Burak'ın sol simetrisi olarak düşünülüyorsa iyi olabilir...Sen nasıl düşünüyorsun Uğur Abi ?

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mesut-Nuri-Hamit-Eren-Serdar örneklerini gören gençleri anlayışla karşılamak lazım.
              Hele buraya gelip akıbetleri sulanan Ceyhun-Zafer-Barış Özbek gibi isimleri görünce
              adamlar haklı beyler demek geliyor insanın içinden.
              sebepleri aynı hemen hemen

katılıyorum bu söylediklerine

Yorum

• Maşallah forumda gündeme gelebilir denmeyen oyuncu kalmadı
                Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                As Roma
                Francesco Totti "10"
                Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Burak'ın sol simetrisi olarak düşünülüyorsa iyi olabilir...Sen nasıl düşünüyorsun Uğur Abi ?

orta pas ve şutları ile etkili

hızlı ve birebirde etkili bir oyuncu faydası dokunur.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maşallah forumda gündeme gelebilir denmeyen oyuncu kalmadı
                    Daha dur bakayım ))

Yorum

• Baris Örücü nasıl bilen varmıdır?
                      [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• hep egemen selcuk diyoruzda Ceyhununda sözlesmesi bitiyor. Fenev pesindeymis...transfermarkta bakiyorumda adamlar keske cayhun gibi oyuncumuz olsa diye hayal ediyorlar....acaba biz bi ceyhunun degerini mi bilmiyoruz??
                        Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz

Yorum

• Ben hala sistem üzerine transfer yapılması gerektiğini düşünüyorum
                          4-5-1
                          4-3-3
                          4-4-2 hangisini ilk tercih olarak oynayacağız onu Şenol Hoca biliyor.

isimler güzel hoş gelebilir kulağa ama sahada birbiriyle uyumlu ve koordineli oyun için birbirini tamamlayan adamlar olmalı

Yorum

Daha dur bakayım ))
                            .Çok seviyorum bu transfer muhabbetlerini .Uğur abi aslında gündeme gelebilir dediğimiz oyuncular iyi oyuncular ama yinede bir korkum var çuvallamayız inşallah.Senin kendi fikrin nedir iyi oyuncular alabilir mi yönetim ?

Bide abi Ajax'lı Hamdi'yi alabilir miyiz gerçekten yoksa uydurma mı haberler ?
                            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                            As Roma
                            Francesco Totti "10"
                            Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bu kadar çok oyuncunun gündemimizde olması beni biraz huzursuz ediyor. Hep aklıma geçen sezonlardaki alfabetik planlarımız geliyor nedense.
                              Ya oyuncular ya da bölgeler kesin değilmiş gibi şu anda. Halbuki bir aksilik olur da şampiyon olamazsak -Allah korusun- eleme maçlarına çok erken başlayacağız.

Yorum

• El Hamdaoui Twente karsi oynamiyor

SakatMIS

Yorum

Yükleniyor...
                                X