İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCiddi sağlık problemleri yaşıyorum , futbol şu an önceliklerim arasında değil .bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatırlamam mı...Transfermarkt fiyatı 682.000 euro diye böyle topçu mu olur diye almayalım diyenler dahi vardı...Çok iyi bir kanat forvet keşke alabilseydik...Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ya bu sene gurbetçilerde çok kötüyüz istediğimiz kimse gelmiyor
hele ki M.Ekici hiç gelmez.
Hele buraya gelip akıbetleri sulanan Ceyhun-Zafer-Barış Özbek gibi isimleri görünce
adamlar haklı beyler demek geliyor insanın içinden.bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWesley Verhoek ilerleyen zamanlarda gündemimize gelebilir.
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesut-Nuri-Hamit-Eren-Serdar örneklerini gören gençleri anlayışla karşılamak lazım.
Hele buraya gelip akıbetleri sulanan Ceyhun-Zafer-Barış Özbek gibi isimleri görünce
adamlar haklı beyler demek geliyor insanın içinden.
katılıyorum bu söylediklerineBüyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın sol simetrisi olarak düşünülüyorsa iyi olabilir...Sen nasıl düşünüyorsun Uğur Abi ?
orta pas ve şutları ile etkili
hızlı ve birebirde etkili bir oyuncu faydası dokunur.Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaşallah forumda gündeme gelebilir denmeyen oyuncu kalmadı))
Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
Yorum
-
hep egemen selcuk diyoruzda Ceyhununda sözlesmesi bitiyor. Fenev pesindeymis...transfermarkta bakiyorumda adamlar keske cayhun gibi oyuncumuz olsa diye hayal ediyorlar....acaba biz bi ceyhunun degerini mi bilmiyoruz??Güclüyüz, gururluyuz, cünkü biz; Trabzonspor´luyuz
Yorum
-
Ben hala sistem üzerine transfer yapılması gerektiğini düşünüyorum
4-5-1
4-3-3
4-4-2 hangisini ilk tercih olarak oynayacağız onu Şenol Hoca biliyor.
isimler güzel hoş gelebilir kulağa ama sahada birbiriyle uyumlu ve koordineli oyun için birbirini tamamlayan adamlar olmalıbazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha dur bakayım))
.Çok seviyorum bu transfer muhabbetlerini
.Uğur abi aslında gündeme gelebilir dediğimiz oyuncular iyi oyuncular ama yinede bir korkum var çuvallamayız inşallah.Senin kendi fikrin nedir iyi oyuncular alabilir mi yönetim ?
Bide abi Ajax'lı Hamdi'yi alabilir miyiz gerçekten yoksa uydurma mı haberler ?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Bu kadar çok oyuncunun gündemimizde olması beni biraz huzursuz ediyor. Hep aklıma geçen sezonlardaki alfabetik planlarımız geliyor nedense.
Ya oyuncular ya da bölgeler kesin değilmiş gibi şu anda. Halbuki bir aksilik olur da şampiyon olamazsak -Allah korusun- eleme maçlarına çok erken başlayacağız.
Yorum
Yorum