Erdal Abi Selçuk'a Fenerbahçe takımının yıllık 3,5 milyon Euro önerdiği haberleri dolaşıyor doğru mu bu haber ? Artı 5 yıllık bir sözleşme teklifi olduğu iddia ediliyor ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Orhan ve Mustafa sıradan oyuncular benim görüşüm.
- Cenk daha 19 yaşında , Cenk bu sezon bizde olsaydı gol makinesi olurdu , sana hiç katılmıyorum , ikiisine 6 vereceğime Cenk'e 8 veririm.
- Hatta İvan de souza'yıda isterim sol bek için , tam cuk otururlar.
Yorum
-
30 kişi yapma kadroyu...23 yap....Hayır bakkal hesabı yapsan bile kardasın...Nerde bulacaksın bir Selçuk daha? Bir Egemen daha? Hadi Egemen ne ise ama Selçuk u tut....İki sene tut...Olmadı bir sene tut...Bu arada da ara bir Selçuk daha....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol bek e bizim takımda oynayan sol beklerden bence daha iyi Malik Fathi olabilir.İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleel hamdoui(forvet),
pektemek(forvet),
cavenahgi(forvet),
kahlenberg(sol açık,merkezi orta saha),
hamit(sağ açık),
malik fathi(sol bek)
alper potuk(merkezi orta saha),
drenthe(sol açık),
olcan adın(sol açık),
achille emana(merkezi orta saha),
orhan şam(sağ bek).
Yorum
-
iskeleti koruyup zaten iyi olan kadroya 2-3 nokta atışı yapmak... şunu yapmak çok mu zor ?
selçuk egemen gittikten sonra el hamido yu almışın neye yarar ? kadro kalitesini yükseltelim gelecek sezon ezelim istanbul u belki şampiyon olamayabiliriz Allah korusun o ihtimalde var ama şu kadroyu koruyup 3 nokta atışı yaparsak kulübeyide süper ligdeki yetenekli türk oyuncularla güçlendirirsek yeni sezonda bunlara kan kustururuz yeterki iskeleti bozmayalım, emekler boşa gitmesin.
ligde galibiyetin değeri 780 bin TL, yapmayın etmeyin para yüzünden kaçırmayın selçuk u egemen i, bir şekilde ikna edin. yıllar sonra kurduk taş gibi bir takım, millet bayram ediyor bu oyuncular ayrılacakta Ts dağılacak diye, sevindirmeyin şunları."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Nihat a 3.5 milyon veriyor bjk Asi Çaykaralı...Selçuk a kim vermez...2.5 verelim kalır Selçuk.. Sonra bu çocuklar sahiden Onurlu çocuklar...Yahu başkası olsa Serdar Bali o lafı dediği gün küserdi şehre...Sen 40 derece ateşle yatıyorsun takımın efsane ismi tv de dedikodu yapıyor hocası gitti o yüzden oynamıyor diye...
Hatırlayın Okan la Emre yi gidecekleri sene topa bile girmediler gs şampiyonluğu kaçırdı üstelik altyapı futbolcuları idi...Bir de dönün Egemen le Selçuk a bakın....Kolay mı böyle karakterde adam bulmak?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
- Bizim futbolcularla ilgili haber çıkıpta transfer olmayanı görmedim ben , Selçuk ve Egemen'i kafamdan sildim ben açıkçası...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Egemen için değil ama Selçuk için bütün bütçeleri zorlamak lazım. Selçuk'u takımda tutarsak müthiş bir transfer yapmış sayılırız. Özellikle fenere para için gitmeyi düşünüyorsa ne yapıp edip istediği parayı vermeliyiz ve takımda tutmalıyız.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
Yorum