Bu arada Ajax ın hocası kadro dışı bırakmış oyuncuyu.Pafla cıkıyor ıdmanalra
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonlar liginde bi götürecek kadar iyi mi peki sizce ?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgur -- Giray -- S. Aziz -- xxx
------ Selcuk --- Edu -------
------------- Jaja -----------
Burak ---- Hamdoui ---- Baros
göze hos geliyor
Uğur Uçar mı?
Sanırım Süper Lig'de oynayan tüm yerli futbolcular bizim formamızı rahatlıkla giyebilecek kalitede bunu anlıyorum buradan.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEl Hamdoui bunu almamız zor gölcü adam ılgıleneni çoktur..Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Çalhanoğlu ile 5 yıllık ön protokol yaptık.
Taner Yalçın da olmadı
Burak Kaplan bitmek üzere1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Çalhanoğlu ile 5 yıllık ön protokol yaptık.
Taner Yalçın da olmadı
Burak Kaplan bitmek üzere
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğur mu?
Uğur Uçar mı?
Sanırım Süper Lig'de oynayan tüm yerli futbolcular bizim formamızı rahatlıkla giyebilecek kalitede bunu anlıyorum buradan.
Ben Ugur Ucar'i begeniyorum.
Konya'da sakatlanmasaydi zamaninda simdi milli sag bekimiz olurdu.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan gidici olduguna göre sag bek lazim.
Ben Ugur Ucar'i begeniyorum.
Konya'da sakatlanmasaydi zamaninda simdi milli sag bekimiz olurdu.
Herkes bu formayı giyemez. Uğur'un dönemsel arkadaşı -ki ondan daha çok potansiyel görülen Ferhat bizde.
Biz şu kadro üzerine aşama yapalım derken. Uğur Uçar...
Orhan Şam'ı bile pek beğenmezken hemde. İlginç.Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Bucasporda çok yenetekli geleceği parlak oyuncular var sağ bekleri de bunlardan birisi serkan giderse ki sanmıyorum..değerlendirebiliriz1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
Yorum