Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Ajax ın hocası kadro dışı bırakmış oyuncuyu.Pafla cıkıyor ıdmanalra

Yorum

• Oyuncunun kalitesi hakkında hiç şüpheniz olmasın. Defansın arkasına iyi sarkıyor yani bizim takımın sistemine uygun. Son vuruşuda iyi olan çok klas bir forvet. Ancak haber doğru mu ondan şüpheliyim malesef.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şampiyonlar liginde bi götürecek kadar iyi mi peki sizce ?
        Trabzonspor'un hücum kalitesini bir kademe yükseltebilecek bir oyuncu diyim tabi oyuncunun buraya uyumu da önemli sanırım Şota'dan detaylı bilgi alınmıştır bu oyuncu hakkında.
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ugur -- Giray -- S. Aziz -- xxx
          ------ Selcuk --- Edu -------
          ------------- Jaja -----------
          Burak ---- Hamdoui ---- Baros

göze hos geliyor
          Uğur mu?

Uğur Uçar mı?

Sanırım Süper Lig'de oynayan tüm yerli futbolcular bizim formamızı rahatlıkla giyebilecek kalitede bunu anlıyorum buradan.
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            El Hamdoui bunu almamız zor gölcü adam ılgıleneni çoktur..
            Onun için elimizi çabuk tutmalıyız
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hakan Çalhanoğlu ile 5 yıllık ön protokol yaptık.

Taner Yalçın da olmadı

Burak Kaplan bitmek üzere
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakan Çalhanoğlu ile 5 yıllık ön protokol yaptık.

Taner Yalçın da olmadı

Leverkusendeki burak kaplansa çok kaliteli futbolcu
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• 17 yaşındaki oyuncuyu niye aldık?

1461 Trabzon'a yine göndermek için mi?
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Başkanımız bir kaç gün önce bir açıklama yapmıştı.Transfer çalışmalarımız sürüyor ve görüştüğümüz isimlerle %70 oranında anlaştık demişti.Acaba bu isimlerin arasında El Hamdoiu da olabilir mi ?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hakan Çalhanoğlu ile 5 yıllık ön protokol yaptık.

Taner Yalçın da olmadı

Abi sen nediyorsun bu Hamdaoui işine aldık mı yada herhangi bir anlaşma yaptık mı onunla ??

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Uğur mu?

Uğur Uçar mı?

Sanırım Süper Lig'de oynayan tüm yerli futbolcular bizim formamızı rahatlıkla giyebilecek kalitede bunu anlıyorum buradan.
                        Serkan gidici olduguna göre sag bek lazim.

Ben Ugur Ucar'i begeniyorum.

Konya'da sakatlanmasaydi zamaninda simdi milli sag bekimiz olurdu.

Yorum

• Ugur abi,

Bu gencler izlendi mi?

Yada sadece Cenk Tosun tuttu diye bütün gencleri toplamaya mi ciktilar?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Serkan gidici olduguna göre sag bek lazim.

Ben Ugur Ucar'i begeniyorum.

Konya'da sakatlanmasaydi zamaninda simdi milli sag bekimiz olurdu.
                            Sizin hâyâlinizdeki Trabzonspor kadrosu ile benimki çok uzak. Söylenecek birşey yok.

Herkes bu formayı giyemez. Uğur'un dönemsel arkadaşı -ki ondan daha çok potansiyel görülen Ferhat bizde.

Biz şu kadro üzerine aşama yapalım derken. Uğur Uçar...

Orhan Şam'ı bile pek beğenmezken hemde. İlginç.

Yorum

• Bucasporda çok yenetekli geleceği parlak oyuncular var sağ bekleri de bunlardan birisi serkan giderse ki sanmıyorum..değerlendirebiliriz
                              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• El Hamdaoui bize gelmez bence zor hele 3-5 kuruşun hesabını yapan bu yönetimle çok zor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X