mevkiisi orta sahaymış. :P
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonsporda bana göre sağ ve sol kanat oyuncularına kesinlikle ihtiyaç var. Bunların dışında forvet, stoper, ortasaha eksiğimiz de var. Sol beke de ben olsam piotr ve caleye güvenmezdim onun yerine daha yeni arayışlara girerdim. Yani bana göre bu takımın şampiyonlar liginde başarı elde edebilmesi için 6 tane çok sağlam adama ihtiyacı var.
Yorum
-
İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunus Emre Sel, % 70 anlaştığımız yabancı oyuncuyu yarın açıklayacağım diye tweet attı. :P Bakalım artık.
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başkanın açıklamalarındaki %70 mi? Ben onu 'alacağımız oyuncuların %70ini belirledik' gibi anlamıştım. Yani 10 oyuncu alacaksak 7sini belirledik gibi. Para konusu görüşülecek diye söyledi başkan yani ben öyle hatırlıyorum.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle% 70 anlaşılan bir isim yok ki.
Sadece anlaşılan bir orta saha oyuncusu var.
% falan yok yani.
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle% 70 anlaşılan bir isim yok ki.
Sadece anlaşılan bir orta saha oyuncusu var.
% falan yok yani.
Yorum
-
İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmini biliyor musun Birtan
Yarın öğreneceğiz.
Adaylarım var tabi ki ;
Emana
Mato Jajalo
Romaric
Salihovic
Yorum
-
Yarın hele bır lıder olalım...
borekler benden caylar sizden...
emanha... şişttt kimse duymasın..En son The Ciks tarafından düzenlendi; 01.05.2011, 00:46."Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
Yorum
-
İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın hele bır lıder olalım...
borekler benden caylar sizden...
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilsem benim uzatma gibi adetim yoktur abi direk indiririm ama bilmiyorum işte.
Yarın öğreneceğiz.
Adaylarım var tabi ki ;
Emana
Mato Jajalo
Romaric
Salihovic
Yorum
-
İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi ne böreği onuda söyle ?
HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
Yorum