Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İspanya Liginde Getafe'de oynayan Juan Ángel Albín hakkında bilgisi olan var mı ?

24 yaşında, Uruguay'lı oyuncu Orta sahanın solunda ve oyun kurucu olarak oynayabiliyor. Bu sezon 15 maçta 2 gol atıp 1 asist yapmış. 12 defa sonradan dahil olmuş oyuna. Toplam süre aldığı dakika 589. Sözleşmesi 2011 yılında sona eriyor. Geçen sezon ise 23 karşılaşmada forma giymiş toplam, 3 gol atmış 11 defa sonradan oyuna dahil olmuş.

Schuster BJKnin başında iken bu oyuncuyu ısrarla Beşiktaşa transfer etmek istiyordu ama o sıralar ne olduysa bu transfer gerçekleşmedi. Bazı taraftarların yorumları Albin Beşiktaşa Gelirse Sağ kanatta Q7 , Sol kanatta Albin inanılmaz oynarlar gibi yorumlar yapılıyordu.

Piyasa değeri 2 Milyon Euro.

Takip etmemiz lazım.
    En son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 27.04.2011, 13:05.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selçuk gider onun ayarında futbolcu gelirse transfer yapmış mı sayacağız? Bizde olaylar hep böyle gelişiyor. Gidenin yeri doldurulmaya çalışılıyor. Hiç tutalım, üzerine takviye yapalım diye düşünülmüyor. Bu da planlı hareket etmediğimizin bir göstergesi. Egemen, Selçuk gibi futbolcuların sözleşmeleri başka takımda olsalar en az bir sene öncesinden uzatılmaz mıydı? Ne güzel yönetim böyle

bende böyle düşünüyorum, Allah göstermesin diyelim şampiyonluk kaçtı 2. olduk... pes mi edecez ? şu kadrodan yedek kulübesinin çoğunu değiştirip, as kadroya 3 nokta atışı yaptık mı tamamdır, yine kafaya oynayan bir takımımız olur. ligde galibiyetin değeri 780 bin TL, şampiyon olsak alacaz 50m € ödül CL gelirleri hariç. bunlarıda düşünmek lazım. transferleride buna göre yapmak lazım.

peki bizim hangi bölgelere nokta atışı yapmamız şart ?

__________________onur__________________

___serkan_____giray______egemen_____???

______________selçuk____colman

_______burak________jaja_________???

_________________?????????

fazla oynama yapmaya gerek yok, sol bek sol açık (burak gibi delip geçecek skora katkı yapacak bir yıldız) ve tabiki forvet..

sadece bu kadar mı ? HAYIR. colman a iyileştirme yapın gelecek sezon bu adam en önemli oyuncularımızdan olacak, ortayı asla bozmamalıyız ne yapıp edip selçuk-colman ikilisini takımda tutmalıyız.

yattara m.çakır cale sezer ferhat tayfun ile yollar ayrılmalı. ---iyi bir teklif gelirse--- alanzinho da satılabilir. hatta piotr ve pawel inde fazlalık olacağını düşünüyorum... bu oyuncuların yerlerine kaliteli takviyeler lazım, mesela kim olur ? tunay torun olur, hasan ali olur, m.pektemek olur, orhan şam olur ?

iyi bir planlama ve verimli bir transfer sezonu ile biz gelecek sezon rakiplere korku salarız ama daha önce düştüğümüz hataya düşersek, egemen selçuk colman gibi takımın kilit oyuncularının uçup gitmesine göz yumarsak işte o zaman bunca emeğe yazık olur !
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bende böyle düşünüyorum, Allah göstermesin diyelim şampiyonluk kaçtı 2. olduk... pes mi edecez ? şu kadrodan yedek kulübesinin çoğunu değiştirip, as kadroya 3 nokta atışı yaptık mı tamamdır, yine kafaya oynayan bir takımımız olur. ligde galibiyetin değeri 780 bin TL, şampiyon olsak alacaz 50m € ödül CL gelirleri hariç. bunlarıda düşünmek lazım. transferleride buna göre yapmak lazım.

peki bizim hangi bölgelere nokta atışı yapmamız şart ?

__________________onur__________________

___serkan_____giray______egemen_____???

______________selçuk____colman

_______burak________jaja_________???

_________________?????????

fazla oynama yapmaya gerek yok, sol bek sol açık (burak gibi delip geçecek skora katkı yapacak bir yıldız) ve tabiki forvet..

sadece bu kadar mı ? HAYIR. colman a iyileştirme yapın gelecek sezon bu adam en önemli oyuncularımızdan olacak, ortayı asla bozmamalıyız ne yapıp edip selçuk-colman ikilisini takımda tutmalıyız.

yattara m.çakır cale sezer ferhat tayfun ile yollar ayrılmalı. ---iyi bir teklif gelirse--- alanzinho da satılabilir. hatta piotr ve pawel inde fazlalık olacağını düşünüyorum... bu oyuncuların yerlerine kaliteli takviyeler lazım, mesela kim olur ? tunay torun olur, hasan ali olur, m.pektemek olur, orhan şam olur ?

iyi bir planlama ve verimli bir transfer sezonu ile biz gelecek sezon rakiplere korku salarız ama daha önce düştüğümüz hataya düşersek, egemen selçuk colman gibi takımın kilit oyuncularının uçup gitmesine göz yumarsak işte o zaman bunca emeğe yazık olur !
        Aynene Hasan ali haric hepsine yazdigin herseye katiliyorum.Hasan Ali beni bek olarak ikna edemedi.Ofansi iyi ama deansi kötü bence.Ayni BJK li Ismail gibi.
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Felipe Caicedo nasıl olur?

Yorum

• Colmanın gitmesi lazım. Bu sene zaman zaman eski Colman gibi oynadı performansını yayamadı hiç.

Yerine Romaric'i alsak Selçuk ile birlikte orta saha duvar olur...

Yorum

• Stoper: Emir Spahic, sol bek:subasic/Ivan Strinic, orta saha: Milan Badelj-Semir Stilic, Sol açık: Perisic, Forvet: Kalinic paketi nasıl olur hem Spahic hariç hepsi genç ve yetenekli...

____________________Onur/Tolga______________________

Serkan/Orhan_____Spahic/Giray_____Egemen/Yumlu____Strinic/Atila

_________Selçuk/Ceyhun/Alper______Badelj/Soner/Colman_____

Burak/Tunay/Engin___________Jaja/Semir Stilic________Ivan Perisic/Eren

_______________________Kalinic/Pektemek/?????

Nasıl oldu fena olmadı gibi....
              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Selçuk-Colman ikilisinin yanına bir oyuncu şart. Hocanın seneye de bu sistemle oynayacağını sanmıyorum. Avrupa'da zaten seri başı değiliz ilk maçta 5'lik oluruz. Çift yönlü, kontrollü, güçlü, teknik bir orta saha transferi bekliyorum ben. Mesela Selçuk-Biglia-Emana(Colman) gibi bir üçlü kurmalıyız.

Forvete de Avrupa'ya dönme zamanı gelen Fred harika olur.. Kendimi marketten sipariş veriyormuş gibi hissettim
                33# DRAGO GABRIC
                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                13# Steve Nash
                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selçuk-Colman ikilisinin yanına bir oyuncu şart. Hocanın seneye de bu sistemle oynayacağını sanmıyorum. Avrupa'da zaten seri başı değiliz ilk maçta 5'lik oluruz. Çift yönlü, kontrollü, güçlü, teknik bir orta saha transferi bekliyorum ben. Mesela Selçuk-Biglia-Emana(Colman) gibi bir üçlü kurmalıyız.

Forvete de Avrupa'ya dönme zamanı gelen Fred harika olur.. Kendimi marketten sipariş veriyormuş gibi hissettim
                  keşke akıl edip Fred i alabilseler ama bu son Brezilyalı ya da Latin nazı yüzünden Güney Amerika dan futbolcu alacaklarını pek zannetmiyorum
                  İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Bayern yeni bir yapılanmaya gidecek, oluşacak sirkülasyonun içinden Anatoliy Tymoshchuk'u kapabilir miyiz ?

Yorum

• Roman Eremenko-Anatoliy Tymoshchuk orta sahasını kurabilsek...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bayern yeni bir yapılanmaya gidecek, oluşacak sirkülasyonun içinden Anatoliy Tymoshchuk'u kapabilir miyiz ?
                        11 milyon euro karşılığında zenit'ten bayern munchen'e transfer olmuştur.Abi ekşi sözlükte böle yazıyor..
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Orta saha için Lucas Biglia'da düşünülebilir.

2012 yılında sona eriyor sözleşmesi. Makul bir fiyata anlaşılabilir. Bu sezon 21 maçta forma giymiş , 2 asist yapmış. Nisan ayının başında da haber çıkmış zaten Fotomaç tabi ne kadar doğru olabilir orası malum.

Yorum

• Tymoshcuk Bayernde artik sans bulamaz.O 11 Mio eskide kaldi Bayerne geldiginden beri bisey yapamiyor.Bonservisi cok düsük bi bedele alina bilinir.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• ---------------------Onur Kivrak----------------------
                              Serkan---------Stoper--------Egemen---------Brozek
                              ----------------------
                              Ön Libero------------------------
                              ------------Selcuk Inan-----
                              Orta Saha----------------
                              Jaja------------------
                              -Golcü--------------------Burak

Renk = Banko oynamasi gerekenler
                              Siyah = Daha iyisi alinmayacaksa oynayabilecekler

(Brozek ile Serkan önde iyi ortalar yapiyorlar ve kademeye giriyorlar - Jaja kendini toparlamali)

Stoper - Kademeye iyi girebilmeli... cabuk geri dönebilmeli... Serkan öne gittigi zaman onun acigini kapatabilmeli... Tecrübeli Avrupa Ligleri görmüs birisi olursa bizim icin daha iyi olur

Ön Libero - Eski formda olan Aurelio gibi olmali... Orta Saha ve Defansin yükünü azaltmali... Defansif yönü iyi... Paslari iyi... Kafa Topu iyi olan bir isim olmali...

Orta Saha - Selcuk 2. Yarida Colmanin Hatalarini kapatmaktan öne dogru düzgün cikamadi... topa sahip olan... az top kaybi ile ön tarafi paslariya besleyen bir isim olmali... böylece Selcuk ta Partneri ve arkasindaki Ön libero ya güvenerek daha cok öne Hareket eder...

Golcü - Bu Mevkiye fazla birsey demeye zaten gerek yok... Gollerini atsin yeter... yok yipratiyor yok sunu bunu yapiyor yok iyi niyetli... hepsi gereksiz hicbiri gol getirmiyor... bu Adam ayagina aldigini - önüne aldigini gol yapacak bitti...

Serkan in yerine bir Sag Bek olabilir...

Yerli Yedek Sol Bek sart...

Eren de bitti gibi birsey zaten...

5-6 Transfer isimizi görür

Golcü - Cisse/Kone/Caicedo

Orta Saha - Mohamed Diame/M. Ceylan/Claudemir/Samba Sow
                              Ön Libero - Mandjeck/N Zonzi/Claudio Ariel Yacob/Samba Sow
                              Stoper - Haggui/Granqvist/Manga/Zanka/Danny
                              En son Emirhan Çorumlu tarafından düzenlendi; 27.04.2011, 14:12.
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İspanya Liginde Getafe'de oynayan Juan Ángel Albín hakkında bilgisi olan var mı ?

24 yaşında, Uruguay'lı oyuncu Orta sahanın solunda ve oyun kurucu olarak oynayabiliyor. Bu sezon 15 maçta 2 gol atıp 1 asist yapmış. 12 defa sonradan dahil olmuş oyuna. Toplam süre aldığı dakika 589. Sözleşmesi 2011 yılında sona eriyor. Geçen sezon ise 23 karşılaşmada forma giymiş toplam, 3 gol atmış 11 defa sonradan oyuna dahil olmuş.

Schuster BJKnin başında iken bu oyuncuyu ısrarla Beşiktaşa transfer etmek istiyordu ama o sıralar ne olduysa bu transfer gerçekleşmedi. Bazı taraftarların yorumları Albin Beşiktaşa Gelirse Sağ kanatta Q7 , Sol kanatta Albin inanılmaz oynarlar gibi yorumlar yapılıyordu.

Piyasa değeri 2 Milyon Euro.

Takip etmemiz lazım.
                                Hem FM'ye hem de La Liga'ya olan sempatim nedeni ile derim ki, Arda Turan'dan pek bir eksiği yoktur.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X