Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana 3 yılda 1 duyum gelir zaten..
    Burak'la Selçuk'un alınacağı duyumu da gelmişti. Yazmamıştım, iyi ki yazmamışım.. Burak gelmedi diye makara konusu olurduk o zaman da
    Aslında Selçuk transferi gerçekleştiği için olmaması gerekirdi ama burası Trabzon, Trabzonsporlu taraftarlarız bizler de..Olana değil de olmayana bakılırdı..

Yorum

• Japonya ve Güney Kore'de Potansiyel bakımından büyük bir yükseliş var. Avrupanın hemen hemen her ülkesine adam göndermeye başladılar artık. Ajax,Dortmund,İnter,Celtic... gibi takımlar Asya liglerini takip eden takımlar.

Hocamızın orada tecrübesi var. Umarım el atarız o taraflara.

Yorum

Yahu buraya zarf atıp milletin tepkilerini inceleyecek halim yok. Duydum söyledim.
        Bundan sonra iyi koklamadığım duyumları paylaşmam, sorun değil.

Ekleme: Dalga geçilecek ise, "Şampiyonlar Ligi'ne kaldığımızda 3-4 kalburüstü transfer yapacağız." diyen yöneticilerle geçelim o vakit.
        Öyle demek istemedim Yanlis anladin herhalde

Ben detaylari kast ettim daha iyi kokla diyerek

Yorum

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Öyle demek istemedim Yanlis anladin herhalde

Ben detaylari kast ettim daha iyi kokla diyerek
          Ben önce yazdım, sonra detaylarına baktım.. Kaldı ki Geromel denen arkadaşın da Şampiyonlar Ligi'ne direkt giden bir takımdan alacağı yıllık 2 milyon €'ya hayır demeyeceği kanaatine vardım..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• Rica ederim Birtan sağol

Bu futbolcuyu Corinthians'tan hatırladım. Bir türlü çıkış yapamadı. Ayağı düzgün. Sanırım biraz fizikten kaybediyor

İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.youtube.com/watch?v=jYFaZHsoZMs

bolivyanın c. ronaldosu

haha videoyu izledikten sonra 2. ligde bile çuvalla böle adam var.
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Ben önce yazdım, sonra detaylarına baktım.. Kaldı ki Geromel denen arkadaşın da Şampiyonlar Ligi'ne direkt giden bir takımdan alacağı yıllık 2 milyon €'ya hayır demeyeceği kanaatine vardım..
                Yok aradas ben kendimi anlatamiyor

Ben bu adamlar disinda baska duyduklarin var mi? Diye sormak istedim, ama kabul biraz dolanmacli oldu..

Tm.de'de baktim.. Adamin degeri 8mio euro.

Ben taniyordum ama o kadar ince bakmamisdim.. Adamlar bundesliganin en iyi 3 stoperinden biri diyor..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Japonya ve Güney Kore'de Potansiyel bakımından büyük bir yükseliş var. Avrupanın hemen hemen her ülkesine adam göndermeye başladılar artık. Ajax,Dortmund,İnter,Celtic... gibi takımlar Asya liglerini takip eden takımlar.

Hocamızın orada tecrübesi var. Umarım el atarız o taraflara.
                  Takashi Usami ve Dong-Won Ji bir örnek

Marcus Tulio Tanaka
                  Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
                  Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• Geromel okadar da iyi degil
                    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Arkadaşlar ben takımdaki yabancı oyunculardan memnun değilim ve hepsi satılsa da bir şey demem ama burada herkes takımın dengesinin bozulacağından bahsediyor ben buna katılmıyorum iyi oyuncu her türlü şartlarda oynar bizim kurduğumuz bu takım Şenol Güneş gelmeden önce nasıl futbol oynuyordu şimdi nasıl oynuyor aradaki farkı siz düşünün ve Şenol Hoca bunu gelir gelmez yaptı birde o geldiği günden beri takım mükemmel oynamaya başladı. Peki Şenol Hoca bu oyuncuların kaçıyla daha önce de çalışmıştı ? Yattara - Tayfun - Tolga . Peki Bunların kaçı ilk 11 de ? Hiçbiri tabi Onur sakat diye Tolga oynuyor şimdi ama normalde orada güvenimizi en çok kazanan kişi Onur dur. Demek istediğim takımdaki yabancıları satsanızda bir şey değişmeyecek Şenol Hoca nasıl geçen sene yaptığı gibi bu senede o gelen oyuncuları kısa sürede takıma adapte edecek ve bu gelen oyuncularda gidenlerden daha iyi olacak sonuçta takımın kalitesi de artmış olacak ve takımın gelecek seneye gerçekten bir kan değişikliğine ihtiyacı var çünkü bizim diğer takımlar eskisi gibi değil ve her takımda bir değişme olduğu için ligde de oynanan futbol değişecek Kayseri Kone yle felan ilgileniyormuş duyduğuma göre onlar yapabiliyorsa biz neden yapamayalım 3 sene önce yaptığımız bu kan değişikliğini yine yapacağız yapmak zorundayız da .Çünkü bu kadroyla ŞL de başarılı felan olamayız ŞL de böyle şansa bırakmıyorlar 1 - 0 gibi son dakkalara şansa mı bırakacağız ŞL deki başarımızı yoksa gerçekten kaliteli bir takımla kaliteli bir futbolla kendimizi Avrupa ya mı tanıtacağız ? Her şey yazın yapacağımız transfer politikasına bağlı ve Allah rızası için şu yöneticileri felan tanıyanınız varsa söylesin böyle transfer komitesi istemiyoruz diye Şuradan Matrix felan gitsin o yapsın transferleri !!!!!
                      En son elbera tarafından düzenlendi; 12.04.2011, 23:56.
                      İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi
                      bir de şampiyonluk kutlamaları yok mu anadolu sokaklarında en uyuz olduğum mevzu. Şehrin takımı küme düşüyor adamlar istanbul takımlarının şampiyonluklarını kutluyorlar.Nası bir kafa yaşıyorlar anlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Takashi Usami ve Dong-Won Ji bir örnek

Marcus Tulio Tanaka
                        Bu Tulio brezilyali Stoper galiba,müthis oynuyor
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Geromel cok iyi bir oyuncu ancak bizim icin cok pahali olur. Köln 8 Milyon € dan asagiya birakmaz. Onun yerine Lautern'den vatandasi Rodnei düsünülebilir. Bence Geromel'den kötü degil. Fiyat bakimindan ise cok daha ucuz. Bu oyuncularin ayarinda bir de Dante var ama o tren kacti bile. Su anda bizim icin en ideali Rodnei gibi duruyor.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• En büyük transfer önceliğimiz her zaman ki gibi forvette olmalı. Şöyle 1,85 üstü Afrika kökenli komple bir santrafor alınsa bence en hayırlısı olur.

Yorum

• Ben bu Oyuncularin gündemimizde olmasini diliyorum Renkdaslar: Serdar Aziz, Ersan Gülüm, Orhan Sam, Alper Potuk, Emenike, Baros, Grosicki, Muhammet Demir, Eren Albayrak, Cenk Tosun ve Gurbetci Türkler... Birebir Oyuncular olmasa bile bu yapida ve stilde Oyuncular cok isimize yarar...
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• Söyle Baros gibi süper bir son vuruslu Golcümüz olsa fena mi olur? =)
                                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

Yükleniyor...
                                X