Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uğur kardeşim geçen günde yazdın bu ismi. Hayırlı bir mesaj mı almalıyız
    Yoksa geçenlerde Habertürk'te yazan doğrumu? Burak gidici mi?
    İnşallah )

yok burakla ilgili herhangi bir teklif
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• -----------------------Onur------------------------
      ----------------------(Tolga)----------------------
      ---------------------------------------------------
      Serkan-------Egemen--------Giray-------------Piotr
      (Piotr)-------(Danny)------(Glowacki)---------(Cale)
      ------------Selçuk----------------Colman----------
      ----(Alper Potuk,Sezer Ö)-------(Kahlenberg)--------
      Burak------------------Jaja-----------------Grosicki
      (Amrabat)---------(Sezer Ö,Popov)-----------(Engin)
      -------------------Cenk,Emenike-------------------
      ----------------------(Pawel)----------------------

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ibrahima Traoré

sözlesmesi bitiyor
        cok yetenekli bi oyuncu
        Yeni bir Yattara olabilir bu Adam süper oynuyor
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeni bir Yattara olabilir bu Adam süper oynuyor
          Yeni yattara olarak ben amrabati goruyorum

Yorum

• Abdallah Yaisien ➤ 1 Tem 2024'den beri kulüpsüz ➤ On Numara ➤ Piyasa Değeri: 50 bin € ➤ * 23 Nis 1994, Bondy, Fransa

1994 doğumlu.

Bugün U-17 maçında Beyaz Rusya'yı 9-0 yendiler ve 4 gol kaydetti. Kendisini canlı olarakda izledim. Çok büyük bir yıldız olabilir.

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.youtube.com/watch?v=1zwDe...layer_embedded

Bu video izledim hayran kaldım oyuncuya yattara, alenzinho dahada süper biri bunu en yakın zamanda alalım.
              Bu Taarabt'ı almak imkansız gibi gözüküyor. En iyi 2. lig olarak kabul edilen Championship'te genç yaşına rağmen olağanüstü bir performans sergiliyor. Peşinde kim var kim yok bilmiyorum ama zor yani bana göre.

Ha diyelim ki aldık, yönetimi ayakta alkışlarım o zaman.
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...er_157508.html

1994 doğumlu.

Bugün U-17 maçında Beyaz Rusya'yı 9-0 yendiler ve 4 gol kaydetti. Kendisini canlı olarakda izledim. Çok büyük bir yıldız olabilir.
                Kanka çok centilmensin. Kendi yaş grubundaki oyuncuları övüyorsun helal olsun.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kanka çok centilmensin. Kendi yaş grubundaki oyuncuları övüyorsun helal olsun.
                  Kanka ben böyle hızlı adam görmedim birde kanat oyuncusu vardı 94 doğumlu Husain Bolt'dan daha hızlı artı çok teknik birde ben varım Rivaldo tarzı forvet arkası

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu Taarabt'ı almak imkansız gibi gözüküyor. En iyi 2. lig olarak kabul edilen Championship'te genç yaşına rağmen olağanüstü bir performans sergiliyor. Peşinde kim var kim yok bilmiyorum ama zor yani bana göre.

Ha diyelim ki aldık, yönetimi ayakta alkışlarım o zaman.
                    Haber çıktı geçen gün Mourinho istiyormuş kendisini.
                    Ayrıca ManU ve Arsenal yakından ilgileniyormuş Taarabt ile.
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kanka ben böyle hızlı adam görmedim birde kanat oyuncusu vardı 94 doğumlu Husain Bolt'dan daha hızlı artı çok teknik birde ben varım Rivaldo tarzı forvet arkası
                      Kanka sen hazırdasın zaten. "Mustafa bizim oğlumuz; gel deriz gelir, git deriz gider."

İlk olarak Semih Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haber çıktı geçen gün Mourinho istiyormuş kendisini.
                      Ayrıca ManU ve Arsenal yakından ilgileniyormuş Taarabt ile.
                      Dediğim gibi hayâl yani.. Böyle insanüstü bir performansın gözlerden kaçmaması imkansız zaten.

Yorum

• Ben de bir isim söyleyeyim. İstatistiklere ve gollerine göre yorum yapıyorum ona göre, daha fazla bilgi sahibi olmak için yazıyorum.

Javi Guerra

Mevkii: Forvet
                        Boy: 1.81
                        Uyruk: İspanya
                        Takım: Real Valladolid
                        Performans: 30 maç, 19 gol

En son bu sezon 300.000 €'ya transfer olmuş Mallorca'dan Valladolid'e. Transfermarkt'a göre de yaklaşık 7'ye katlamış fiyatını. Yalnız hiçbir takımda tutunamaması dikkatimi çekti. Bir forvet için fena da fiziği yok.

Burda golleri var: http://www.youtube.com/watch?v=s_stslNwGzM

Bilen var mı nedir, ne değildir ?

Yorum

• Adriano'yu getirelim yıllık ücret dışında bonservisi yok denilebilir.Burak gibi Engin gibi küllerinden tekrar doğar Şenol Hoca ile biraz daha zor olur ama değer. http://www.transfermarkt.com.tr/tr/a...eler_5876.html

Yorum

• Hollanda ekibi AZ Alkmaar'ın A Genç takımında top koşturan 18 yaşındaki futbolcusu Emre Bilgin, oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çekiyor. Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanabilen genç yeteneğin en büyük hayali ise profesyonel futbolcu olarak büyük takımlarda top koşturmak.

Hollanda'nın AZ Alkmaar A Genç Takımı'nda oynadığı futbolla göz kamaştıran Emre Bilgin (18), profesyonel futbolcu olmak için geri sayıma başladı. Sağ ve sol ayağını çok iyi kullanan genç yeteneği transfer edebilmek için harekete geçen Hollanda kulüpleri, genç futbolcuyu ikna turlarına başladı. Bir çok kulüpten transfer teklifi aldığını doğrulayan genç yetenek, "Bir çok kulüpten transfer teklifi aldığım doğrudur. Fakat benim ilk tercihim AZ Alkmaar olacaktır. Çünkü kulübümün bende emeği büyüktür" diyerek en büyük hayalinin profesyonel futbolcu olarak büyük takımlarda top koşturmak olduğunu söyledi.

Hollanda'da ikamet eden gurbetçi Trabzonlu ailenin en küçük erkek çocuğu olan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Emre Bilgin, AZ Alkmaar'ın A Genç Takımı'nda 10 numaralı formayı giyiyor. Duran topları da çok iyi kullanabilen genç yetenek, 3 Nisan tarihinde 19 yaşına girecek.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Güncel performans bilgileri Luuk de Jong (Vereinslos) ➤ Oynanan maçlar ➤ Goller ➤ Asistler ➤ Kartlar ➤ Tüm Müsabakalar

Yorum

• Dušan Tadić ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Sağ Kanat ➤ Piyasa Değeri: 2.20 mil. € ➤ * 20 Kas 1988, Bačka Topola, Yugoslavia (SFR)

Yorum

Çalışıyor...
                                X