Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja ilk yarı kötü oynadığı maçlarda ikinci yarı çok daha iyi oynuyordu.

Ama bu maçta ona izin veremezdik , doğru olanı yaptık.

Umarım bu şekilde devam etmez
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Bu lige Misimovic geldiyse Salihovic de gelir. Yeterki gercekten isteyelim.
      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Jaja bu maçta kötüydü. Ama el insaf koskoca takımda Jaja ile duvar pası yapabilecek 1 tane adam olmaz mı yahu? İlk yarıda bir ara 4-5 dakika yüksek tempoda oynadı. Topu veriyor ve boşa koşuyor ama top ona geri gelmiyor. Bu birkaç defa oluncada oyun düşüyor mental olarak.

Yorum

• Jaja ve Brozek kardeşleri takımda tut dierlerini yenileri ile değiş.

Sol bek,sağ bek,sol açık,ortasaha,forvet...

Yorum

• Jaja'nın formsuz olduğunu söylemek güç . Aksine takım ona uygun oynatılsa her maçta en az 1 gol atar-attırır . Ligi de toplamda 30-40 gol civarı katkıyla bitirir .

Sorun Jaja'nın eksik yönlerinin henüz tam anlamıyla kapatılamaması . Bunda hem Jaja'nın oynatıldığı bölge ve aldığı görevler hemde etrafında oynayan oyuncuların niteliğinin etkisi var .

Yaz transfer döneminde bu problemleri çözeriz diye umut ediyorum .

Yorum

• Insallah bizim yönetim yerli transferine start vermistir.Yazinda yerli piyasasi cok karisacak.BJK,GS yerli oyuncularinda büyük bi revizyon yapacaklar.FBde bazi oyunculara talip olacak.Fiyatlar firlayacak.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jaja ve Brozek kardeşleri takımda tut dierlerini yenileri ile değiş.

Sol bek,sağ bek,sol açık,ortasaha,forvet...
                Sağbek'e gerek yok. Bence Pawel dün oynadığı oyun ile, 4-5 haftadır Serkan'ın oynadığından daha iyiydi. Haftaya da aynı mevkiide oynatılırsa hiç şaşmam.

Hazır yeri gelmişken söylemeden duramayacağım, Pawel hakikaten iyi bir oyuncu. Tam bir takım oyuncusu. Nerede oynatırsan oynat, sırıtmıyor. Kupadaki BJK maçında forvet, dünki maçta hem sol açık hemde sağbek oynadı ve hiçbirisinde sırıtmadı. Futbolu biliyor ve iyi oynuyor. Joker oyuncu gibi. Nereye monte edersen et, işini yapıyor. Kalede bile görsek şaşmamamız gerekir diye düşünüyorum.
                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Insallah bizim yönetim yerli transferine start vermistir.Yazinda yerli piyasasi cok karisacak.BJK,GS yerli oyuncularinda büyük bi revizyon yapacaklar.FBde bazi oyunculara talip olacak.Fiyatlar firlayacak.
                  En iyi yerli piyasası olan oyuncular bizde. Ayrılma ihtimaline karşılık şimdiden birkaç takviye fena olmaz diyeceğim ama şu an bizde yedek dahi bekleyen oyuncularımıza sezon sonunda bolca talep gelecektir.
                  Yedek kulübesine baktığımızda Ceyhun, Barış ATAŞ, Mustafa YUMLU ve Egemen geldiğinde belki Giray bile olacaktır. Bu durumun üstüne daha transfer istemek maddi açıdan pekte mantıklı olmaz. Bu yüzden ilkönce yabancılarımızı üst seviyelere çıkarmalıyız. Avrupa görmüş gurbetçi bazı az ama kaliteli gençlerle de kadroyu takviye ettikmiydi, değmeyin keyfimize.
                  Bu yüzden önce eldeki yarım yabancıları gönderip, gurbetçi avına çıkmalıyız.
                  Oğuzhan ÖZYAKUP, Ömer TOPRAK, belki Serdar TAŞÇI ile anlaşmalıyız.
                  HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Ilk 11 icin gecerli ama yedek kulübesi yetersiz.3-4 tane yerli alternatif lazim.Gurbetcide olur ama illa takviye sart.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Insallah Salihovici aliriz
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Jaja'dan bu kadar çabuk vazgeçilmesini anlayamıyorum. Jaja bu takıma alıştıkça takımın lideri olabilecek bir oyuncu. Aidiyet duygusunu iyice hissettiğinde farkı hissedeceksiniz.
                        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• yahu biraz önce eksi besiktasta mac yorumlarina bakiyordum hiyarin biri kendinden emin bir sekilde egemenin seneye 8tasda oldugnu söyledi.....insallah yalan haberdir.....

Yorum

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yahu biraz önce eksi besiktasta mac yorumlarina bakiyordum hiyarin biri kendinden emin bir sekilde egemenin seneye 8tasda oldugnu söyledi.....insallah yalan haberdir.....
                            Fener Maci öncesinde Selcuk Fenerde diye bir haber cikmisti.Gs Macin öncesinde Colman galatasaraya Imza atti derler .....
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Arkadaşlar akıl var mantık var Egemen niye bjk ye gitsin?
                              Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Cenk Tosun,Leverkusenli Burak Kaplan, Wolfsburglu Cigerci, Hamburglu Tunay Torun, Bochumlu Aydin
                                [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

Çalışıyor...
                                X