Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Hazar deniyor ki bundan önceki yönetim , şimdi farkettim bu ibareyi , bu klübe binlerce isim söyleniyor , diyorlar ki genç yetenek felan filan , şimdi klüp kime inansında alsın , ben daha geçen gün bir öğrenci arkadaşı gördüm Trabzonlu , kardeşime haksızlık yaptılar diyor altyapıdaymış ne diyeceksin şimdi...
    Arkadaşın duygusal davranmıştır belki.Kardeşinin hakkı yenmişse , ki hakkı yenmesi demek Trabzonspor'da oynayabilecek kadar yetenekli olduğunu gösterir,çalışıp iyi yerlere gelsin.Hakettiği yerlere varır en sonunda gerçekten iyiyse.

Yorum

- Burda verilen isimlerin Trabzonspora gelenini görmedim daha , herkesin beğendiği futbolcuyu yazma yeri oldu burası , ben böyle düşünüyorum...
      trabzonspor kendi bünyesinde oluşturalan kurumun yazdığı isimleri almıyor da buradakileri mi alacak haklısın

ama

eğer burası bir paylaşım ve ortak payda ise herkes isim yazabilir.

eğer bu kısıtlanacaksa buraya hiçbirşey yazmayalım burada hiçbirşeyi paylaşmayalım

forum yöneticilerine bu isteğini ilet kapatılsın bu başlık
      Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
      Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzonspor kendi bünyesinde oluşturalan kurumun yazdığı isimleri almıyor da buradakileri mi alacak haklısın

ama

eğer burası bir paylaşım ve ortak payda ise herkes isim yazabilir.

eğer bu kısıtlanacaksa buraya hiçbirşey yazmayalım burada hiçbirşeyi paylaşmayalım

forum yöneticilerine bu isteğini ilet kapatılsın bu başlık
        - O kurumdakiler hala ordaysa ve istifa etmiyolarsa o zaman onların hatasıdır.
        - Benim bişeyi kısıtlamak istediğim yok olayı başka yöne çekme , dediğim gayet açık , bende isim yazıyorum alınmayacağını biliyorum , keşke diyorum sadece , kısa ve net hangi yönetim gelirse gelsin böyle isimleri almazlar , o klüpler bllidir Psv , Ajax vs.
        - Yani burda bizde Psv , Ajax scout ekipleri kadar iyiyiz ama yönetim almıyor havası yaratılmasın...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gaziantepspor'da transferleri kim yapıyor?

Yorum

- O kurumdakiler hala ordaysa ve istifa etmiyolarsa o zaman onların hatasıdır.
            - Benim bişeyi kısıtlamak istediğim yok olayı başka yöne çekme , dediğim gayet açık , bende isim yazıyorum alınmayacağını biliyorum , keşke diyorum sadece , kısa ve net hangi yönetim gelirse gelsin böyle isimleri almazlar , o klüpler bllidir Psv , Ajax vs.
            - Yani burda bizde Psv , Ajax scout ekipleri kadar iyiyiz ama yönetim almıyor havası yaratılmasın...
            Haaa anladım senin derdini...
            Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
            Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• 6+2+2 kuralını kaldırıp 5+1 felan yapıp 10 tane vasat yabancıya para dökene kadar kalitelisinden olsun 4-5 tane olsun kafi diye düşünüyorum.Zaten bizim bir türlü sonuca gidemememiz yabancıdaki isabeti tutturamamamız,sahada 6 yabancı olması lazımken bakıyoruz ya 3 ya 4,
              başlığa bağlamak gerekirse,
              yollanması gereken 1 traktör yabancımız var bunlar temizlenmeli sezon sonunda.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Buraya yazıldığında Trabzonspor ile uzaktan yakından alakası bulunmayıp , 1-3 transfer dönemi sonrası Trabzonspor'da gördüğümüz futbolculara bir kaç örnek vermek gerekşrse :

Ceyhun Gülselam
                Zafer Yelen
                Giray Kaçar
                Alanzinho
                Tony Sylva
                Isaac
                daha da sayılır

Selçuk , Jaja , Gökhan Ünal gibi geçmişte oynadıkları futbolla takımlarını domine eden futbolcuları saymaya dahi gerek yok . İstatistikler zaten rutin takip ediliyor , bu konuda kayda değer isim anında forum sayfalarına taşınıyor .

Burada , haftada 10'un üzerinde maç izleyen futbolseverler var . 2-3 dilden forum takip edenler , genç milli maçları stadyumdan izleyenler var, ikinci ligden bir futbolcuyu izlemek için hafta sonu programı yapanlar var . Bu sebeple "tamamen izleyenin beğenisine dayalı" yazılan sayısız futbolcu daha var . Futbol keyfi , bu keyfi yaşayan için pul koleksiyonculuğu gibidir , ya da uzayı gözlemleyen bir hobiciye benzer . Açık söylemek gerekirse , forumda eski ortam yok , olmamasının sebebi de bu insanlara geçmişte yöneltilen adice ifadelerdir . Bundan iki yıl evvelinde bu başlık tüm internette alanının en iyi Türkçe içeriğini sunuyordu . Şimdi sunulan fikirler cılız ve geridönüşler neredeyse sıfır da olsa bazı arkadaşlar gördüklerini paylaşmaktan vazgeçemiyor .

Başlığın içeriğinin büyük kısmının Trabzonspor transfer faaliyetleri ile doğrudan ilişkisi yoktur . Dönem dönem birileri çıktı , kulüp için haber haber verdiğini iddia etti , bir kaçı ise gerçekten kulüp içinden doğru bilgiler aktardı . Ancak bu başlığın ana fonksiyonu halen taraftarın beklenti düzeyini ifade etmektir . Aynı zamanda taraftarın dünya futbolu ile olan alakasını entelektüel yönünü de ortaya koyar .

Burada kimsenin bilmediği bir topçuyken kendisine yer bulmuş şimdi ise değeri 30-40 milyon euroya kadar ulaşmış isimler de var . Trabzonspor şartlarını ve ihtiyacını doğru tahlil edip yazılan ve bir şekilde Trabzonspor'un transfer ettiği/etmeye çalıştığı isimler de var .

Sonuçta , forumun varlık amacı büyük bir bilgi kümesi oluşturmaksa , amaca hizmet eden başlıca başlıklardan biri burasıdır .
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.03.2011, 10:50.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Buraya yazıldığında Trabzonspor ile uzaktan yakından alakası bulunmayıp , 1-3 transfer dönemi sonrası Trabzonspor'da gördüğümüz futbolculara bir kaç örnek vermek gerekşrse :

Ceyhun Gülselam
                  Zafer Yelen
                  Giray Kaçar
                  Alanzinho
                  Tony Sylva
                  Isaac
                  daha da sayılır
                  Egemen'de çok önceden konuşuluyordu.
                  Yahsi Bati 51:28

Yorum

• önumizdeki sene artık yattara,alan,kesin yok gibi en azından cale yada pıotr dan bırı kesın yolcu bnlara boyle gıderse pawel ve cale ıle brozeklerın 2 si de eklenebılır glowackı bır kere daha sakatlanması durumunda oda kesın gıdıcı en az 4 yabancı alınması kesın gıbı bence artık yabancı ları yurt dısından becerıp alamadıgımıza gore artık yerli pıyasadakı oyunuclar degerlendırılmeli ve yattara ıle alan ın yerıne amrabat,popov grsoıckı 3 lusu mutlaka ladroya katılmalı sol beke hasan ali,ivan de souza,gokhan suzen den biri stopere ise antepli dany bence kendine asırı guvenı sayesınde ınanılmaz hatalar yapıyor onun yerıne eskişehirhen bıraz agır olsada oyuna ıyı top sokan bır oyuncu olan dıego dusunulmeli

Yorum

• Juan Pablo Avendaño
                      René-Salomon Olembé
                      Matías Leonardo Escobar
                      Julius Aghahowa
                      Mohamed Shawky

kayserispor'un son 3-4 yıldaki angarya transferleri Türkleri saymıyorum zira o kadar ismi okumak ve yazmak sıkıntılı iş.

komşunun tavuğu hala tavuk. komşunun komisyoncusu da hala komisyoncu!!!
                      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• kayserispor da oynayan amrabat cok iyi oynuyor
                        gelecekte yeni bir yattara bile olabilir

Yorum

• Duisburg'da Olcay ve sefayı artı cottbusdan peterseni izlemek isteyen Alman ard kanalını acsın . Yarım saat sonra kupa yarı finali macı başlıyor.
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Metin Tekinin transfer konusundaki görev alanını ve yetkisini açıklayacak bir renktaş olursa sevinirim.Bu ara da sürekli bu sayfayı takip eden, futbolcunun hazır olanını seyreden ve futbol zevkini güzel futboldan, takım zevkini Trabzonspor olarak yıllar önce seçmiş biri olarak yazmayı değilde bilenlerden bu sayfa daki tespitleri okumayı önemli buluyorum..
                            Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                            UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kayserispor da oynayan amrabat cok iyi oynuyor
                              gelecekte yeni bir yattara bile olabilir
                              Yattara olmak zor değil yahu.
                              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• "Eski" Kalecimiz Ruud Boffin West Hamde yedek kaleci konumunda.
                                Trabzonspor
                                FC Barcelona MSV Duisburg
                                Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

Çalışıyor...
                                X