Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer komitesi-hoca-başkan diyoloğu güzel.Şöyle ki alınan kararlar çok kısa sürede uygulanıyor.Ancak iş bu sefer beklentilerle uyuşmadı.

Jovanovic nere Brozek nere,Kahlenberg nere Çakır nere...(sadece kalite farkı olarak söylemiyorum.)

Evet hücumda topu tutabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Topu iyi bilen,gerekirse isim yapmış(!) biri alınmalıydı.Tabii böyle bir adam 1-2 milyon verip alınmaz.

Takımdaki enerjiye enerji katacak transferler yapılıyor.Maaşallah tank gibiler ama bu enerjiyi iyi kullanacak,yönlendirecek,sonuca götürecek sükse yapacağımız bir transfer bekliyordum.

Mehmet Çakır ne kalan 17 haftada ilk 11'de başlayabilir ne de önümüzdeki yıl Avrupa'da yararlı olur.

''Nasıl olsa bize gelen parlıyor'' düşüncesine Trabzon gibi bir yerde hiç bir zaman güven olmaz.

Yorum

• arkadaslar kahlenberg hakkinda iyi seyler duymuyorum

alman arkadas

kahlenbergin hic defansif cok kötümüs
      asil mevki oyunkurucu yani forvet arkasi jaja tarzi
      sag aciktada oynuyormus ama defansiv orta saha oyanayamaz diyor

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Transfer komitesi-hoca-başkan diyoloğu güzel.Şöyle ki alınan kararlar çok kısa sürede uygulanıyor.Ancak iş bu sefer beklentilerle uyuşmadı.

Jovanovic nere Brozek nere,Kahlenberg nere Çakır nere...(sadece kalite farkı olarak söylemiyorum.)

Evet hücumda topu tutabilecek bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.Topu iyi bilen,gerekirse isim yapmış(!) biri alınmalıydı.Tabii böyle bir adam 1-2 milyon verip alınmaz.

Takımdaki enerjiye enerji katacak transferler yapılıyor.Maaşallah tank gibiler ama bu enerjiyi iyi kullanacak,yönlendirecek,sonuca götürecek sükse yapacağımız bir transfer bekliyordum.

Mehmet Çakır ne kalan 17 haftada ilk 11'de başlayabilir ne de önümüzdeki yıl Avrupa'da yararlı olur.

''Nasıl olsa bize gelen parlıyor'' düşüncesine Trabzon gibi bir yerde hiç bir zaman güven olmaz.
        Bİrincisi Mehmet Çakır Kahlenberg'in yerine alınmadı. İkinci olarak Pawel'in ihtiyaç duyduğumuz santrafor olup olmadığını bilmiyoruz. Son olarak da aldığımız oyuncular parlama,patlama yapacak oyuncu konumunda değiller. Sadece tutar tutmaz tartışması yapılabilir onu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Bu arada Kahlenberg Şenol Hoca alın derse alınacak...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak 61karradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar kahlenberg hakkinda iyi seyler duymuyorum

alman arkadas

kahlenbergin hic defansif cok kötümüs
          asil mevki oyunkurucu yani forvet arkasi jaja tarzi
          sag aciktada oynuyormus ama defansiv orta saha oyanayamaz diyor
          Ee burada kötü olan ne ? Öyle yazınca içkisi, kumarı, alemi falan var sandım...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bu mehmet cakiri gercekten aldik mi biz ya ben daha yeni duyuyorum bu haberi..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ee burada kötü olan ne ? Öyle yazınca içkisi, kumarı, alemi falan var sandım...
              demek istedigim aradigimiz oyuncu degil

Yorum

• kahlenberg mehmet çakır alındı diye alınmayacak degilya papy gitdigine göre bir yabancı daha gelecek mehmet çakır çok kötü oyuncu degil ama genede bu adam bedavaya geldi millet mehmet çakır geldi diye yasa büründü yani istedigimiz kadar oyuncu alabiliyoruz nasıl olsa hem kadroda altarnatif oldu işte
                TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• Sözleşme bitiş tarihleri konusunda federasyonun sitesine tam olarak itimat etmemek lazım. Çünkü sezon öncesi Serkan ve Giray'la da sözleşmemizi uzatmıştık. Ama her ikisinin profil sayfasındaki sözleşme bitişi ve oyuncu hareketleri 2011'i gösteriyor...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Burak da bedavaya gelmişti
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bİrincisi Mehmet Çakır Kahlenberg'in yerine alınmadı. İkinci olarak Pawel'in ihtiyaç duyduğumuz santrafor olup olmadığını bilmiyoruz. Son olarak da aldığımız oyuncular parlama,patlama yapacak oyuncu konumunda değiller. Sadece tutar tutmaz tartışması yapılabilir onu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Bu arada Kahlenberg Şenol Hoca alın derse alınacak...
                      Kahlenberg transferi yatabilir.Binbir kılıf uydururlar şimdi.

Sonuç olarak transferler tatmin edici değil.Ne hoca izledi istedi diyebiliyoruz,ne oyuncular iyi diyebiliyoruz.Transfer komitesinin yurtdışı başarı oranı ortadayken bu kadar cesur davranılmamalıydı.Üçüne beşine bakılmamalıydı yani.

Hoca Brozek'leri genç takımda izledim diyor.Sağlam 5 sene var bu dediğinin.Mehmet Çakır ise belirli bir kapasitesi olan oyuncu Burak Yılmaz gibi patlama yapacak donanımlı biri değil.

Allah'tan hazır ve iyi bir kadromuz var.Ve yapılan hata bundan dolayı fazla göze batmacak bence

Yorum

• Abi bu ne yaaaa kadro nekadar sisti boyle..

Kahlenbergi istiyodukta bukadarida fazla.. Kadroda biraz daralmaya gitmemiz lazim//

Yorum

• zahido şenol hoca altarnatifsizlikten yakınıyor sende kadronun genişliginden
                          TÜKENEN SON ŞEY UMUTTUR

Yorum

• İlk olarak bladex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            zahido şenol hoca altarnatifsizlikten yakınıyor sende kadronun genişliginden
                            burdaki herkes alternatifli bi kadro isterde bu transferin ardindan bide kahlenberg gelirsek nerden baksan 3 ayri kadro olusturabiliriz..

nerde cokluk orda seylik iste unutmamamiz lazim bunu

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak da bedavaya gelmişti
                              Üstüne para almıştık
                              2014 / 2015
                              LOADING....

Yorum

• @bASTURk

Papy'nin sözleşmesinin feshi yabancı bir transfere işaret ediyor.Durup dururken fesh edilmesi mantıklı değil.

Öte yandan Brozek kardeşler hep menzilimizde olan oyunculardı. İsim olarak belki beklenti daha büyüktü herkeste. Oysa ki istenen 42 puanlı takıma yeni askerler kazandırmaktı. Brozeklerin Glowacki'nin transferi zamanında takip edildiklerini düşünüyorum. Ayrıca oyuncuları izleyenler, gayet faydalı olabileceklerini belirttiler.

Mehmet Çakır bence iyi bir alternatif. Özellikle son dönemlerde yedek klübesinden gelip iyi bir görüntü vermişti .Ankaraspor'da ve Gençlerbirliği'nde gayet iyiydi. Sakatlık ve Ankaragücü'ndeki kaos ortamı biraz etkiledi. Ancak potansiyelinin kısıtlı olduğuna katılmıyorum. Geçen seneki Ankaragücü maçında Cale'yi bir hayli zorlamıştı. O maçtan aklımda kalan oyuncudur.

İsimler büyük değil ama katkıları büyük olabilir. Ben inanıyorum. Geriye Kahlenberg transferi kaldı. Sonrası koşulsuz, şartsız destek ve şampiyonluk.
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X