Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -3-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Jaja daha toy,etkilenmiste olabilir.

Transfer edildiginde cok sevinmistim ama hevesim kursagimda kaldi.
    Şu sıkıntıları da aşsak hayırlısıyla abi...
    Ağasarlı_61

Yorum

• maçsızlık kafamıza vurmuş gibi duruyor. bence yönetimin en büyük hatası, transferleri 2 gün önce bitirmesi. bitirdiysen niye açıklıyosun açıklanmasaydı şimdi o mu olacak bu mu transfer olacak yok yönetim geç kaldı diye sallayıp duruyoduk kaçaklar arada bir aklımıza gelecekti. neyse maçlar başlayınca yoluna girer.
      jaja 17 yaşından itibaren avrupada birşeyler olmaya çalışıyor, disiplinsizde olsa gelmeme gibi ahmaklık yapmaz teo gibi. o yüzden rahat olun. şenol hoca gerekli açıklamayı yapar kendine gelir.

Yorum

• Yabanci oyuncular paralari ödenmedigi zaman sözlesmelerini tek tarafli feshedebiliyorlar.

Peki ayni futbolcular izinsiz yere ülkesine gitttigi icin arti zamaninda dönmedigi icin sözlesmesi kulüp tarafindan feshedilse ne der acaba?
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• ZİYANIN SON TRANSFERİ mantaliteye uygun: barbaros. akşam akşam ne güldüm ya...

Yorum

• -----------------Onur-----------------
            Serkan-----Giray-------Egemen-----G.Süzen
            -------------Ceyhun----Selçuk-------------
            Burak-----------Sezer--------------Engin
            -----------------Umut------------------

2 transfer ile %100 Türk kadro,seneye için bu 2 isim düşünülebilir

Yorum

• Şu davranışlarından dolayı Jaja 'dan soğudum yaptığı terbiyesizlik ! Colman da ne yaptığı belli değil bi maç iyi bi maç vasatın biraz üstünde yani Colman'ın oynadığı ve bizim kazanamadığımız maç yok Liverpool maçı dışında.Ama adam oynamıyor ya da oynayamıyor..Bu davranışıda hiç hoş değildi..Alanzinho içinde aynıları geçerli sanki 1 devre boyunca çok yorulmuş gibi birde kaçıp gidiyor.....

Eğer Kahlenberg'i alabilrsek;

-------------ONUR------------
              Serkan-Glowacki-Egemen-Piotr
              ------Kahlenberg-Selcuk------
              Burak-------------------Engin
              ---------Pawel-Umut---------

Gidişhata göre Cale-Engin değişikliği yapılıp Piotr ileri çekilebilir.

Jaja ve Colman cezasını çektikten sonra;

-------------ONUR------------
              Serkan-Glowacki-Egemen-Piotr
              --------Colman-Selcuk--------
              Burak--------Jaja--------Engin
              ---------Pawel(Umut)---------

Gidişhata göre Cale-Engin değişikliği yapılıp Piotr ileri çekilebilir.Ayrıca orta sahada forver arkası oynamalı bence.Çünkü savunma arkasına top atacak adam lazım Pawel bu tür topları iyi değerlendiriyor.Selçuk,Burak,Jaja bu pasları iyi atıyor..

Yorum

• yukarıda şenol hoca için stresli diyen arkadaşa maalesef katılıyorum.hoca iyi niyetli ama kurnaz değil.korku galiba onda stres yapmış. bu konuda: geç gelenin cezası vardır, deyip geçmeliydi.tek topçuları hedef göstermesi doğru olmadı bence...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yabanci oyuncular paralari ödenmedigi zaman sözlesmelerini tek tarafli feshedebiliyorlar.

Peki ayni futbolcular izinsiz yere ülkesine gitttigi icin arti zamaninda dönmedigi icin sözlesmesi kulüp tarafindan feshedilse ne der acaba?
                  Gider daha fazla paraya başka kulübe imzalar. Kaybeden yine biz oluruz. Ne olacak. O kadar bonservis verdik bir de fesh mi edeceğiz.

Yorum

• Bu konuya bu başlıkta değinmek istemezdim ama,bilinmesinin gerekliliğine inandığım için yazıyorum.Bakın Şenol Hoca'nın artık şampiyonluk stresini kaldıramadığını,kriz yönetemediğini,vahameti yüksek durumlarda ellerinin ayaklarının birbirine dolandığını söylemenin,zikretmenin,düşünmenin en kötüsü bunu dillendirmenin lehimize getirdiği en ufak bir kayma yok,bırakın artık bunları lütfen.Şuyu vukuundan beter yahu,her gördüğümde yine eskiye sarıyo kaset diye deliriyorum.

Ayrıca,bazı futbolcuların kampa zamanında gelmemesiyle ilgili olarak,evhamlanmanın hiçbir anlamı yok bana göre,profosyonelce cezası verilip bi an önce ligle ilgilenilmesi gerektiği için bu konunun teknik heyet tarafından serinkanlılıkla halledilmesi gerektiğine inanıyorum.Öyle de olucaktır,spekülasyona,polemiğe mahal vermeden,bundan önceki ufak çaplı ''potansiyel'' taşıyan durumlarda davranıldığı gibi...
                    ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benimde düşüncem bu kadar başarıya gölge düşürüluyosa insanları tedirgin ediyosa bu adamda Jaja ise gerekeni en ağır şekilde yapmak gerekir biz liverpolu nasıl elendik takımdaki havanın dağılmasından sebebi kim Umut ceremesini kim çekti bizler.

Peki şu an Umut'tan faydalanıyormuyuz? Faydalanıyoruz.Jaja'dan fayda alamayacağımızı iddaa etmek ne kadar mantıklı şu durumda ?

Yorum

• Jaja iyi bir yetenek.Öyle hemen köprüleri yıkarsak o değil biz zararlı çıkarız.Yaptığı elbette kötü birşey ama direk yollayalım falan demek olmaz.Gelir cezasını Şenol Hoca verir ondan sonra idmanlara çıkar eğer forumunu korursa zaten takımda oynar
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Halit Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gider daha fazla paraya başka kulübe imzalar. Kaybeden yine biz oluruz. Ne olacak. O kadar bonservis verdik bir de fesh mi edeceğiz.
                          Sözlesmelerini feshetmeliyiz demedim,oyuncularin bakis acilarini buna göre yönlendirmeleri gerektigini anlatmak istedim.

Parani almadigin zaman kacip gidiyorsan parasini aldigin zaman da profesyonelce davranmali oyuncu degil mi?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jaja'dan pis kokular geliyor ama hayırlısı

jaja'nın ßu yaptıgını yattara 9 senedir yapıyor.
                            Tek Fark Bu Sorunun Sampiyonluk Yolunda Olması.
                            http://www.youtube.com/watch?v=fZuOa...ture=recentlik

Yorum

• Transfer spekülasyonlarında adı geçen Kahlenberg ofansif bir oyuncu. Kadromuzda Jaja, Alan ve Burak gibi benzer nitelikli oyuncuları barındırırken yine aynı mevkiye bu oyuncu almamız pek akıllıca olmaz.

Bizim 4-2-3-1 sisteminde orta göbekte oynamaya hasıl olan, süpürücü ve oyunun bütününde diri kalabilen
                              bir oyuncuya ihtiyacımız var.

Yorum

• Bırakın artık şu komplo teorilerini. Herkes geri döner, adam akıllı transferlerde yapılır, ipin ucu kaçmaz... Kaçınca 27 sene tutamıyoruz bir daha...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                                X