Csizmadia Sagbekte oynuyormus, yani Serkanin yerine aliniyor??? Anlamadim gitti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -3-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaros gibi etkili sakatlanan bi forvetimiz olmasın mümkünse.
Saatlerdir yazılanları okuyorum. O transfer olacak. Olmak zorunda. Biz bu kadroyla da şampiyon oluruz ama keşke dememek için adı geçen şahısları bu takıma katmak zorunda yönetim. İkinci 96 çok ağır gelir...
Ben köpeğimi dolaştırmaya çıkıyorum. O da sıkıldı transfer beklemekten tüm gün uyuduYüzüme biryağmur vursun soğuk vursun kendime geleyim...
Adam oynayinca oyniyor ama..
Transfer olacagini hepimiz biliyoruz kardes, ne zaman olacagini bilmiyoruz. Sabah kalkip, forum'un yolunu tutiyoruz. Ögle geliyor, forum'a kosiyoruz.
Aksam oliyor, sabaha kadar forum'a giriyoruz.. Sonunda bir No-Name gelecek diye korkiyorum..#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
"Sadri Şener iki futbolcuyla günler öncesinden anlaştı. Bir - iki gün içinde gidip alıp gelecek. Bana inanın, ama isim söyleyemem.."
meltem tvden bır kesıt
bence dogru haber
baskan elı bos donmez merak etmeyın2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemedyada 99 % tamamdir deyipte gerceklesmeyen o kadar transferimiz varki..buna göre 98 % bana cok düsük bir oran gibi geliyorBiri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSözkonusu Trabzonspor ve transfer duyumları olunca, o geri kalan %2 nin gerçekleşme ihtimali %98 oluyor genellikle...TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde Bayern'den Ribery+Robben'i birlikte aldık mı şampiyon oluruz heralde.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCléo + Annan da olabilir abi .
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bu gazla sabahlarım abi .
Adam ne dedi tam olarak ?
Rica etsem söyler misin abi ?
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğzın bal yesin..
Yorum
-
İlk olarak Cihan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIki Transfer olacakmis bir Forvet ve Bir Defans ikiside Yabanci ve bir Kaliteli yerli Oyuncu ... Sadri Sener bugün veya Yarin Anlasmaya gidecekmis .... Iste bunlari dediler ... 80 % bitmis
%80 tam olarak hangi aşama oluyor?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum