Trabzonspor Transferleri

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Hasan61
    • 29.12.2007
    • 7734

Allah akıl fikir versin, bunlara gerçekten Pep'i getirebileceklerine inanıyorlar sezon sonu.

Yorum

• Antonio
      • 12.07.2012
      • 14051

Pep nazik adam bizimkileri nazikçe oyalamis Pep gelmez zaten.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• memozcan
        • 19.10.2009
        • 14455

İlk olarak Antonio tarafından gönderildi
        Safacan Konuksever’in haberine göre Abdullah Avcı, Marek Hamsik ve Bruno Peres ile görüşme yapmış.Hazır bir şekilde haber bekliyormuş.
        gidip birisi baksın hala bekliyorlar mıymış?
        Okay gudubetinin kariyerinde kupa yok, 7 sene TS'de oynamış o sürede bizim de yok! Yusuf Sarı'nın var, Yusuf Erdoğan'ın var bu gudubetin yok!!

Yorum

• Sacit
          • 16.12.2004
          • 10801

Vasat bouchouari vasat muçi'yi saviolo'yu transfer eden utanmaz aşağılık rezil kepazeler orban'ı hiç duymadı mı??

Fizik gücü yüksek atletik siyahi yıpratıcı hızlı orban yerine bu beş para etmez vasatları transfer edenlerin yüzüne tüküreyim

Özellikle vasat bouchouari ve muçi'yi transfer edenlerin suratına tüküreyim

Sahada kaçak gezen sorumluluk almayan top tutamayan vasat muçi'yi transfer edenler Trabzonspor'a büyük zarar verdi

3-4 tane gol atınca bizim aptal taraftar gaza geldi. Beceriksiz yönetim ve akıl hastası sözde teknik direktör sazan gibi atladı
          En son Sacit tarafından düzenlendi; 8 saat önce.

Yorum

• Antonio
            • 12.07.2012
            • 14051

Reis iki üç adam aldırır devreyi görürse Bundesligadan olur muhtemelen. Umarım başarılı olur yoksa biteriz.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• objek
              • 01.06.2004
              • 4533

Reis geldi forum sustu oyuncularında hocanın kariyerinden ve isminden heyacanlanacagini tahmin etmiyorum Hüseyin veya reis fark etmez gs maçını alırsa taraftar alir

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...