Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kargalar evinde oynuyor durum 2-2
    18 yaşındaki çocuğu sahaya sürdüler,
    Aynı bizim hoca Maşallah.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu alanyadaki Ümit Akdağ şu ana kadar harika gidiyor. Batagovun bulgar türk hali. Kesinlikle Türk milli takımına kazandırılmalı. Keşke biz de alabilseydik çok iyi olurdu
      İnşallah sene sonu

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Amine Harit opsiyonu var mı acaba Başakşehirin gerçekten yetenekli adam.
        Takip etmekte fayda var.
        Tam bize lazım olan adam

Yorum

• Sikan ve Oligbeden min zararla hemen kurtulmak büyük başarı. Alınan stoper cuk tam yerinde. Tebrik ediyorum ve çok teşekkür ediyorum.

Sol kenar olaigbe işi uzadığı için direkten dönmüş, sağlık olsun. Alınsa tadından yenmezdi.
          Baniya ve serdar ikisininde gönderilmesi garibime gitti. Ardayı oynatmadıpına göre 3.stoper yok.
          trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tam bize lazım olan adam
            Bouchariden sonra hoca kuzey afrikali istemez artik...hep sorunlu oluyorlar...

Hoca yeteneğinin yaninda oyuncularin karakterinede cok önem veriyor...huzur bozulmasin diye..
            Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• 4 milyon Ümit Akdağ'a verdik de Alanya vermedi mi? Lövik de aynı para..

Yorum

• Ara transfer döneminin son anlarında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında Oğuz Aydın krizi yaşandığı iddia edildi. İki kulüp arasındaki görüşmeler ortaya çıktı.

Oğuz Aydın konusu doğru mu? Başkanın çıkıp "Bizi istemedi" dediği oyuncu için kulübünden red yemişiz.

Trabzonspor sancaktır! Sancağı ayağa düşürdüler.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bonderenko ile anlaşmışiz sene sonu alacakmisiz.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bonderenko ile anlaşmışiz sene sonu alacakmisiz.
                    Kim diyor reis bunu???
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Antonio
                      Antonio yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Ukrayna basini

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    https://www.milliyet.com.tr/skorer/f...-krizi-7535021

Oğuz Aydın konusu doğru mu? Başkanın çıkıp "Bizi istemedi" dediği oyuncu için kulübünden red yemişiz.

Hocam bir söylentiye göre son gün Onuachuyu istemiş şikeciler sanırım bizimkilerde Onuachuyu yoklamış adam siz ne diyorsunuz ben takımımdan memnunum asla bırakıp gitmem demiş,
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu alanyadaki Ümit Akdağ şu ana kadar harika gidiyor. Batagovun bulgar türk hali. Kesinlikle Türk milli takımına kazandırılmalı. Keşke biz de alabilseydik çok iyi olurdu
                      Lövikle bir alakaları yok, öyle kıyas olmaz.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.milliyet.com.tr/skorer/f...-krizi-7535021

Her ikisi de olmuş,
                        Önce Oğuz efendi reddetmiş,
                        Sonra şikeciler reddetmiş.

Konuşulan rakamları merak ettim bende,
                        Tapusu kaç, kendisi kaç tı acaba.

Yorum

• Basaksehir Gürcistan'dan 17 yasinda sol bek almis cok övülüyor. Şota da varken dibimizdeki ulkeden bi zahmet buyuk yetenekleri baskalarina kaptirmayalim.

Gurcistan'dan yillardir 1 tane yetenek çekemedik. Şota efsanemiz diyoruz ama bize 1 tane oyuncu kazandirmisligi da yok.

Bizim scoutlar pas kalitesi dusuk ve oyun kuramayan Lovik e 4m euro verdirdi. Fb macinda iyi mi kotu oldugu netleşir ama ben pek umutlu degilim.
                          En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 6 saat önce.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• mmert
                            mmert yorum yaptı
                            Yorum düzenleme
                            Hocam Şota önerdi bize yeğenini. Şu an nerde yayılıyor bilmiyorum ama 😂 şu an değeri 75 bin euro imiş 😂😂

• Şaka Maka biz bu Samet Akaydın’ı transfer edecektik ya la. Yemin ederim Allah korumuş. Adam tek başına dün fetöcülere üç tane gol hediye etti. Yani bu adama stoper diye beğenen kişiyi de Allah ıslah etsin

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Basaksehir Gürcistan'dan 17 yasinda sol bek almis cok övülüyor. Şota da varken dibimizdeki ulkeden bi zahmet buyuk yetenekleri baskalarina kaptirmayalim. Gurcistan'dan yillardir 1 tane yetenek çekemedik. Şota efsanemiz diyoruz ama bize 1 tane oyuncu kazandirmisligi da yok. Bizim scoutlar pas kalitesi dusuk ve oyun kuramayan Lovik e 4m euro verdirdi. Fb macinda iyi mi kotu oldugu netleşir ama ben pek umutlu degilim.

Nwakaeme'yi de Ahmet Ağaoğlu almadan önce Şota daha önce İsrail liginde çalıştığı için ona da sordu. Şota da hemen vakit kaybetmeden alın demiş. Bunu bizzat Ahmet Ağaoğlu televizyonda söylemişti. Sonra yine Gürcistan'dan Irakli Azarovi diye bir Gürcü solbekten son anda vazgeçip Avcının kiralık Puchacz aldırdığını hatırlıyorum. Azarovi şuan Arda Turan'ın takımı Shaktar Donedsk'de. Bu arada transfer döneminde bize yazılan 18 yaş ve altı yabancı gençleri buraya yazıyım. Sadece 16 yaşındaki Grücü solbek geçen yazdı geri kalanların hepsi bu devre arası transfer döneminde bize yazıldılar.

Stoper Nordsjaelland 18 yaş Danimarka Noah Markmann 2.5M 1.89 boy 2027 yazı Video

Stoper Partizan 18 yaş Sırp Nikola Simic 4M 1.92 boy 2029 yazı Video

Solbek Dinamo Tiblisi 16 yaş Gürcü Saba Kharebashvili 1.2M 1.84 boy​

Sol kanat Kolkheti 16 yaş Gürcü Andria Bartishvili 150bin 1.70 boy​

Sol kanat Slavia Sofia 19 yaş Bulgar Kristiyan Balov 500bin 1.81 boy​

Sol kanat Watford 18 yaş Gürcü Nikoloz Chikovani 150bin 1.88 boy​

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                              Mert Oğuzlu61 yorum yaptı
                              Yorum düzenleme
                              Şota'nın Kvara hakkinda bu aciklamasini ilk kez okudum ama kaynak hiç güvenilir degil asparagas olabilir. Doğruysa ve bu önerileri dikkate almıyorlarsa üzücü. Normalde dibimizdeki ülkeden 1 tane bile yetenek kaptırmamamız lazım.

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim