İlk olarak alper* tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
başkanın güzel bir rüyası var ama kabusa dönüşecek farkında değil..
borcu kapatayım derdi var o yüzden ne var ne yok satıp bakın borcu sıfırladım diyecek tarihe geçmek isteyecek
ama sportif başarı gelmeden kendisi tarihe geçeceği yerde kaybolup gidecekYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..:tr::ts:
- Beğen 2
Yorum
-
Süper tespit büyük ihtimal ve hem paraya çökecekler hemde en yetenekli, en geç, en iyi futbolcumuzu peşkeş çekecekler.Artık Bende inanmaya başladım, bu paralar kesinlikle Trabzonspor'a verilmiyor.Belki Trabzonspor'un kasasına 2 veya 3 milyon Euro giriyordur.Uğurcan transferinde böyle olmuştur.Ne çabuk Uğurcan'dan gelen para buhar oldu.Erto o paradan sonra yüklü miktarda transfer yapmadı...İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüreç kovacan süreciyle aynı senaryoda işliyor o zamanda bu iş olmayacaktır diyorduk oldu aynısı olacak yine..
kdv stopaj öiv ötv mtv ne varsa ekleyip göz boyayacaklar bekleyin.. biz de uğurcanda olduğu gibi kafamızı karıştıracaklar
o yüzden önümüzdeki ay yüklü ödeme var diyip ağlıyorlar hem yönetim hem de trabzon medyası..En son deepmavi tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 1
Yorum
-
satın Batagovu da verin
Folcarelliyi de
ederini bulan kim varsa verin
sonra TS de, şampiyonluk de, rekabet de, yarış de...
-haberin gerçekliği tartışılırsa da- şöyle tekliflerle bize gelmeleri bile yönetim için istifa sebebi olmalı
Hasan Tuncel: Galatasaray 20 milyon Euro +Ahmet Kutıcu verdi. Bu teklif kabul görmedi. İkimci bir teklif de yok. Trabzonspor’un beklentisi 40-50 milyon seviyelerinde…
bu kulübün sadece maddi değeri yok manevi bir ağırlığı da var
maddi tarafını sçıp attıkları gibi manevi yönünü de yiyip bitirdiler
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 3
Yorum
-
sorma yaaİlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS'nin kasasında 1 milyar dolar olsa bana ne? Parası varsa otursun fabrika kursun.
hiç borcumuz yok kupası
bankalarbirliğinden çıkma madalyası
kasasında milyarlar bulunma ödülü
...
bunlarla doldururuz müzeyi
tek derbi galibiyeti görmeden hatta ezile ezile maçları bitirdikten sonrahttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
- Beğen 2
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS'nin kasasında 1 milyar dolar olsa bana ne? Parası varsa otursun fabrika kursun.
Sampiyonluktan söz edilmemeye başlandı yeni misyon 3-4 sıra,yi garantile her sezon avrupa yap genç oyuncu al parlat milyonları kasaya at taraftarlarida bunlara alıştır nasıl olsa 1-2 sıra işgâl durumunda gidişat oraya doğru gidiyor
Yorum
-
Bunlar ugurcanin parasını ne yapti erto gs bağlantısı nedir? Kulübün başında kim var ? Satmaz diyordum bu haberlere inanmadım. Eğer para yeme durumu varsa bu taraftar onu orada tutmaz maçları izlemeyi bırakırız. O adamı gerçek Trabzonsporlular indirir.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
- Beğen 1
Yorum
-
Valla sermaye artislari, oyuncu satislarina ragmen o borcun azaldigi yok tam tersi artıyor. Gs, fb milyarlarca borca ragmen yedegin yedegine bile kaliteli takviye yapip ligde Avrupa da ilerliyor bizim de artik saha icine odaklanmamiz lazim.İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanın güzel bir rüyası var ama kabusa dönüşecek farkında değil..
borcu kapatayım derdi var o yüzden ne var ne yok satıp bakın borcu sıfırladım diyecek tarihe geçmek isteyecek
ama sportif başarı gelmeden kendisi tarihe geçeceği yerde kaybolup gidecek
Kaliteli scout takviyeleriyle ve sportif basariyla her sene satış yapıp, Avrupa turnuvalarindan gelen paralarla borcu indirebiliriz ama bu işi daha bir sey basarmadan 6 ayda bir al sat al sat ile yapamayiz. Fm mi oynuyoruz?
Verirler 40 civarı rakam satarsın ona bir sey demem ama 25, 30 a oyuncu satmak saçmalık. Hadi sattın, şu dakikadan sonra kaliteli maestroyu kimden alacaksın, kaça alacaksın?"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
- Beğen 1
Yorum
-
Bu karaktersizler rakip takıma , önündeki 10 seneyi rahat rahat götürecek adamı satacaklar. Üstelik g sarayın verdiği paranın fazlasını bir sakatlık olmazsa sene sonu rahat rahat görecek. Elindeki yıldız adayını şampiyonluk yarışında olduğun takıma hangi fiyata olursa olsun satmak hainliktir.
- Beğen 4
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- Enes Başkaya60
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561