Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kutucu benim beğendiğim bir isim. 3-3.5 arası ok derdim ama fazlası olmaz. Yukarıda biri yazdı. Bence bekleme sebebi satışlar. Batagov ve oulai ciddi rakama giderse ona göre transfer yapacaklar. Yok eğer satış olmazsa daha az paraya transfer yapacaklar.

kozlowski hem kanat hem merkez oynuyor. Kutucu kanat ve forvet oynuyor. 3 milyon kutucu ve dragus,kiralık olaigbe ve mesela serdar artı küçük bit miktar ile kozlowski isabetli transfer olur görüşündeyim
    Hangi özelliğini beğeniyorsun mesela Kutucu'nun

Yorum

• Göktan ' ın neye göre bizde oynayamayacağını anlamadım .

Bizde forma giydiği 5 maçta 1 asist yapmış. Üstelik süre aldığı maçları da izlemiştim, öyle kötü izlenim de vermemişti.

Göktan ' ın kiralık gönderilmesi gelişimi için faydalı da olmuşa benziyor.

Dönemin hocası tarafından genç olmasından mütevellit , çok oynatılmamış olması oyuncunun kötü olduğu anlamına gelmez.

İlla bir oyuncunun değerinin bilinmesi için bonservis vermek mi gerekiyor ? 2 milyon üzeri Ahmet Kutucu'ya verilecek bir bonservistense , rotasyonda Göktanı değerlendiririm.

Yorum

• x bir gazetenin Trabzonspor için yazdığı haberlere bakıyorum 6 farklı futbolcunun ismi geçmiş.

İçlerinden sadece Umut Nayir ismine sıcak bakabiliyorum.

Diğerleri vasat kere vasat .

Umarım haberlerin gerçeklik payı yoktur .

Yorum

• Bu rakamları gördükten sonra yerli transferi mantıklı değil.Eldeki yerlileri de sezon sonuna kadar tutmak lazım.Olaigbe ve Sikan'ın yerine yabancı bir stoper ve sol kanat alınırsa kaliteli bir ilk 11 oluşur.Yedekler de var iyi kötü tamam işte.Zaten 17 maç kalmış.Teknik direktörün her fırsatta hedef küçültmeye ve camiayı buna ikna etmeye çalışıyor.Stoper ve sol kanat takviyesi ile 3-4 yaparsın.Hedef de bu.Fb ve gs ile yarışacak bir hava yok.
          DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• kutucu altyapı sağlam bence futbolu biliyor.Şut konusunda çok iyi ki bence TSL de çok önemli bir özellik.Bizim oynadığımız sistemde yardımcı forvet olarak ciddi katkı sağlar.Kanatlarda da rahatlıkla oynar.Tekke de benimle aynı düşünüyor olacak ki bu adamı istiyor.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• merkezde 6 numara okay ve folcarelli var elde.Her ikisi de sakatlık riski olan adamlar.Buraya ya salih hazırlayacağız ya da adam alacağız.Yoksa ciddi sıkıntı yaşarız.Ozan sağ beki rahatlıkla götürüyor orada iyi maçlar çıkardı ama merkezde olmuyor. Bouchari fizik olarak hala çok geride. Oulai dışında merkezde tam diyeceğimiz adam yok.Bu yüzden mutlaka merkez oyuncu almak zorundayız.Kozlowski beğendiğim bir isim yıldız değil ama sistem oyuncusu.Eğer çok üst düzey biri alınmayacaksa kozlowski bence bizim için uygun bir isim.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Kulübün kurumsal iletişim sistemi çalışmıyor herhalde. Sosyal medya hokkabazlarının eğlencesini kursaklarda bırakmak için tek cümlelik yalanlama duyurusu yeter, a Spor'a bağlanmaya bile gerek yok.

Şimdi öyle rumuzlu mumuzlu değil, bildiklerimi paylaşayım:

* Batagov'a bir EPL takımının ilgisi var. Aynı takım Oulai'yi de istiyor. Ciddi bir para + takas şeklinde olabilir. Bunu basında henüz görmedim. Çıktıysa da ben kaçırmışımdır. Fakat bu sayfalarda tartışılmadığına göre henüz sızmamış.

.
                Üzerine pek konuşulmamış da bu iş olursa sıfırdan başlarız takım kurmaya. Cebimizde para, takımın içi boş bir şekilde sıfırdan takım kurmaya çalışırız.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  merkezde 6 numara okay ve folcarelli var elde.Her ikisi de sakatlık riski olan adamlar.Buraya ya salih hazırlayacağız ya da adam alacağız.Yoksa ciddi sıkıntı yaşarız.Ozan sağ beki rahatlıkla götürüyor orada iyi maçlar çıkardı ama merkezde olmuyor. Bouchari fizik olarak hala çok geride. Oulai dışında merkezde tam diyeceğimiz adam yok.Bu yüzden mutlaka merkez oyuncu almak zorundayız.Kozlowski beğendiğim bir isim yıldız değil ama sistem oyuncusu.Eğer çok üst düzey biri alınmayacaksa kozlowski bence bizim için uygun bir isim.
                  Okay ' ın sakatlanması güç kaybettirmez , aksine güç kazandırır .

Takımın sol bek ve sağ bek alternatifi yok . Sol kanat için hem alternatif hem de as futbolcu lazım . Sağ kanadın da alternatifi yokken , hali hazırda Bouchari , Oluai , Folcarelli , Ozan ( maalesef ) , Okay ( Maalesef ) , Salih ' in olduğu bölgeye ekstra + 1 yabancı kontenjanı kullanmak lüks olur .

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Metehan koyuuuuu mu koyuu gsli. Babasını tanıyoruz uzaktan. Gsye attığı golü izle sadece anlarsın gerek yok yani ona.
                    O maçı 90 dk izledim oyuna girince gol için kendini parçalamıştı

Her neyse sadece yerli futbolcu kalitesinin ligde düştüğünü belirtmek istedim.

Ptt lig de 8 yabancı olayı çok ve emektarlar oynuyor orada yerli olarak bir şekilde çözüm bulunmalı

Yerli oyuncu bulmak için artık 2. - 3. Ligler taranmali
                    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• Uğurcan için 13 milyon euro ödeme gelmiş yapılacak gs tarafından, bence bizimkilere size oyuncu verelim paradan düşelim demişlerdir ah ulan bunu kabul edecek yönetimin aklına...

Net oyuncu lazım net acabalarla kadro kurmaya devam edersek yukarıya oynayamayız.
                      En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 30.12.2025, 11:24.
                      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• şuan iç piyasa da dolaşan isimlere 5-6 milyon eurolar vermek akıl işi değil. içimize oturur. haa 20 yaşlarında acayip bi uşak denk gelir dersin maradonanın tahtina aday adayı 10 da verirsin.

Yorum

• Yine misal mevzusu çok dönüyor. ahmet kutucu için haberler düşmeye başladı. 5-6 milyon euro v.s gibi nasıl olacaksa artık. bu paralara bu adam alınır mı tabiki de hayır. lakin takımda ahmet kutucu kadar top oynayabilen yerli ismin var mı o da yok. bu da can sıkıyor.

uzun lafın kısası yerli kalitemiz o kadar düştü ki, rotasyonumuz o kadar dar ki ahmet kutucu ya bile alıcı gözle bakmaya başladık. yani arkadaşlar ahmet kutucuya güzelleme yapanlara kızmayın. mevcut durum da normal
                          En son ensarusta tarafından düzenlendi; 30.12.2025, 11:30.

Yorum

• Başakşehirden opuko ve bertuğ gençlerden tongya Antep’ten kozlowski ve camlara bu ligden çekilebilecek adamlar Ahmet kutucu gibi çöpler yerine bu adamlara gidilebilir batagov gidecek opoku ve nijeryalı stoper birlikte çekilmeli zaten üç stoper ihtiyacımız var arda düşünülmüyorsa ve batagov giderse iki yabancı ve iki yerli stoper şart ada ibik ve ümit skdağı yerli olarak alsak opuko ve nwaiwu da yabancı olarak alınsın opuko için uçarlarsa sapmson dweh olabilir

Yorum

• pek bir numara göstermeyen kalecilerini istiyorsun 10lar 20ler istiyorlar
                              33 yaşında sezon sonu sözleşmesi bitecek adam için kırk takla atıyorlar

kalkın lan o masadan
                              yetersizler sürüsü
                              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                              Eze eze 2021-2022.
                              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak simsek6061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Başakşehirden opuko ve bertuğ gençlerden tongya Antep’ten kozlowski ve camlara bu ligden çekilebilecek adamlar Ahmet kutucu gibi çöpler yerine bu adamlara gidilebilir batagov gidecek opoku ve nijeryalı stoper birlikte çekilmeli zaten üç stoper ihtiyacımız var arda düşünülmüyorsa ve batagov giderse iki yabancı ve iki yerli stoper şart ada ibik ve ümit skdağı yerli olarak alsak opuko ve nwaiwu da yabancı olarak alınsın opuko için uçarlarsa sapmson dweh olabilir
                                Batagov reise üzülürüm ama giderse yapılacak hamle bu olmalı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim