Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • 61_Hasan_69
    • 02.12.2010
    • 10159
    • Trabzon

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
    vanspor dan cedric diyorlar var mı tanıyan?
    Boş muhabbet

Yorum

• hızligonzalaz
      • 03.09.2025
      • 1675
      • Serbest
      • Trabzon

Nwaiwu--Bitshabu tandemi bizi uçurur. çok çok güzel olur. yedeğe de arda ile şu alanladaki sol ayaklı yerli alınır. stoper problemimiz tarihe karışır inşallah
      En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 24.12.2025, 14:44.

Yorum

• hızligonzalaz
        • 03.09.2025
        • 1675
        • Serbest
        • Trabzon

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi

Boş muhabbet
        niye boş muhabbet olsun

Yorum

• 61_Hasan_69
          • 02.12.2010
          • 10159
          • Trabzon

İlk olarak hızligonzalaz tarafından gönderildi

niye boş muhabbet olsun
          Çok daha elzem mevkiler varken ve yabancı hakkımız elimizi kolumuzu bağlarken Vanspor'dan 25 yaşına gelmiş bir forvetle ilgileneneceğimizi düşünmüyorum.

Yorum

• Ertan1982
            • 27.08.2006
            • 14885
            • Almanya

Berkay Yilmaz - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt

Mertcan Ayhan - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt

Ayberk Karapo - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt

4-5 neyse verip bu tarz adamlar toplamalıyız.Yerli kadro leş atıyor.

Bu arada kim ne derse desin yazıcı ara transferde ilaç olur.Muçi ile rekabete girer.​
            Mertcan gecti.AS 8 ;io teklif yapacakti Schalke satmayi düsünmüyoruz o konusulan rakam zaten az dediler.
            Bundesliga cikarsa min 1#15 Mio euro Fiyati var.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• My
              • 09.06.2004
              • 24460
              • Aydın

Çok büyük hayallere kapılmayın. Fatih Tekkenin sağladığı rüzgarla Ertuğrul Doğan ve yönetiminin uçacağını sanıyorsanız büyük hayal kırıklığına uğrarsınız. Sonra futbolcuya hocaya sallamaya başlıyorsunuz. Transferi kimlerin yapacağını unutmayın 👇

"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Alper Beyazay
                • 11.02.2009
                • 8146
                • İstanbul

Musaba'yı fb almış.

Yorum

• yorumsuz6117
                  • 27.11.2008
                  • 29520
                  • Bursa

Boga moga boş işler, Cerny'yi alıcaktık..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• bilginsem
                    • 27.01.2022
                    • 2070
                    • Endüstri Mühendisi
                    • İstanbul

"Sigaut" departmanından gelen her fikir s.edilmeli
                    Oulai-Folcarelli-Batagov u kim önerdiyse kendileriyle 3 e 5 e bakmadan iş yapılmalı.

10 milyon euro harcanmaz stopere demek biraz komik, 3-5 senedir harcadığımız ve 1 kuruş kazanamadığımız her şeyden utanmalıyız

Nwauwi'yi alın artık yolumuza bakalım 2. lik garanti diyorum o ve üretken bir sol kanat kesin gelirse
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• David_LuiZ4
                      • 31.07.2014
                      • 2794
                      • İngiltere

Top oynamayı bilmeyen daha doğrusu futbol oynamayı bilmeyen oyun zekası kıt adam çok takımda...Muçi Agusto Kazım Zubkov Buşari Sikan bunların hepsi 17 yıl birlikte de oynasalar cacık olmaz..Bazılarını elden çıkaracaksın bazılarını daha net adamlar alıp yedeğe çekeceksin..Muçi ile Zubkov'u tutarım gerisini yollarım..Bi ihtimal golcü diye Agusto da tutulabilir..Diğerleri traş..

Tekke de şunu bilmeli..Bunlarin hepsini skor almak için oyuna sokmak marifet değil..Marifet, bu oyunculara hücum varyasyonlarını hücum çeşitliliğini birbirine yakın oynamayı verkaça girmeyi öğrettikten sonra tedrisattan geçirdikten sonra sahaya sürmektir...

Sen bu yazdığım adamları aynı anda sahaya sürüyorsun ama hepsi kendi kafasına ge oynuyor..Çorba oluyor yani her şey..Bazılarının gerçekten zekası yok..Buşari gençler maçında korner direğinin orada rakip sıkışmış ileri vuracak belli, ne yapıyor buşari ayağını topa sokuyor ki çarpsın bana top takibin olsun ve bunu topa en ihiyaç duyduğumuz dklarda yapıyor..Cihan hakeza aynı arkası dönük sıkışmış adama arkadan bodoslama dalıyor..Bu ne demek biliyor musunuz benim oyun zekam yok demek..Sikan da aynı işi yaptı aon maçta..Alanya ve Gençler maçında tespit ettiğim nokta takımda Batagov'dan başka top oynamayı bilen yok...

Hücumda Muçi Agusto Sikan gibi adamların birbiriyle iletişimi yok..Rakip stoperleri rahatsız edemiyorlar..Yükseklik kazanan topun nereye düşeceğinden haberleri olmadığı için top hep rakipte kalıyor...Göbekteki boşluk öndeki oyuncuların aşırı top kaybından kaynaklanıyor göbeğe sen 3 tane Kante de koysan soluk alamaz adamlar..Batagov bile son maçta bu yüzden bocaladı..

Bh Alanya ve Gençler maçı Onuachu'nun Folca'nın Olai'nin takımın oyun zekasına ne kadar katkıda bulunduklarını göstermiş oldu..

Yukarıda yazdığım adamlardan Muçiyi şutör Zubkovu Agustoyu da rotasyon için takımda tutarım..Gerisi postalanmalı...Waka tutulacaksa 1 adet sağ kanat forvet 1 adet stoper Ahmetcan 1 adet stoper Arda alttan 1 adet 8 numara 1 adet yerli forvet Enis 1 adet sol bek net bir şekilde alınmalı...Futbol iynamayı geçtim futbolu bilmeyen adamlara 5 veteceğine git Samsun'dan 6 ya Musaba'yı al kardeşim..Aynı mevkiye 3 tane yabancı alıp kontenjanı niye dolduruyosun anlamıyorum..Onuachu Agusto ve Enis sana yeter..Planlama işi çok sakat..
                      Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• special one
                        • 04.01.2014
                        • 5553
                        • Çevre Mühendisi
                        • İstanbul

vanspor dan cedric diyorlar var mı tanıyan?
                        Bana Felipe Augusto ya teklif var 10 milyon satma planımız var dersen

ilk Cedric e gider onu alırım

Çok netim.

Emir Bars da iyi tekniği olan, Zeki oyuncu takip ediyorum
                        “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                        HAMİ AYAZ

Yorum

• erenslash
                          • 03.09.2012
                          • 9956
                          • Güney Amerika

Agusto idare eder ama bence satılabilir daha iyisini alırsın 4-4-2 de forvet oynayacak luksun olur

Agusto Trabzonun forveti değil.

ben size manyak bir forvet onerdim bulursam atarım gene onu almalıyız

Takımın alayı tras yuzde 85 i tras
                          En son erenslash tarafından düzenlendi; 24.12.2025, 20:53.

Yorum

• erenslash
                            • 03.09.2012
                            • 9956
                            • Güney Amerika

Trabzonun alması gereken forvet bu

Facundo Colidio - Player profile 2025 | Transfermarkt

TODOS LOS GOLES DE FACUNDO COLIDIO EN RIVER

fiyatı 10 dan acarsak alırız belki ki 20 bile eder bu adam

oyuncuyu ikna edebilecek kapasiteli bir yonetim sart baskan zorlamalı bu adamı​

cok ucuza ve fiyatına gore psikopat adam onereyim size

Guiagon skills 2024-2025
                            En son erenslash tarafından düzenlendi; 24.12.2025, 21:17.

Yorum

• Saint Castillo
                              • 12.02.2017
                              • 1494
                              • Aydın

Yapılanma senesinde olan bir takımın taraftarı neden bu kadar ağlar anlamıyorum, kızacaksak sitem edeceksek yönetime edeceğiz hocaya değil. Hocanın bir kaç yanlışı var, en büyüğü de basın toplantılarında yönetime kalkan olmak. Ancak bu iş buraya kadar geldi. Devre arasında Fatih hocaya transfer konusunda yanlış yaparlarsa o zaman hoca bile kurtaramamalı bence bunları.

Ama teknik ekibe yüklenenlerin saplantı düşkünü kimseler olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• objek
                                • 01.06.2004
                                • 4108
                                • logistik
                                • Avrupa Diğer

İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi

Çok daha elzem mevkiler varken ve yabancı hakkımız elimizi kolumuzu bağlarken Vanspor'dan 25 yaşına gelmiş bir forvetle ilgileneneceğimizi düşünmüyorum.

19 yabanci oyuncu 4,u kiralanmış işe yaramayanlar bir tarafta biz hala yabancı oyuncu arıyoruz halbuki iş yapan 7-8 yabancın olsa yanlarında oynayan yerlilerde havaya girerler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...