Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
-
Nwaiwu--Bitshabu tandemi bizi uçurur. çok çok güzel olur. yedeğe de arda ile şu alanladaki sol ayaklı yerli alınır. stoper problemimiz tarihe karışır inşallahEn son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 24.12.2025, 14:44.Yorum
-
-
Yorum
-
Mertcan gecti.AS 8 ;io teklif yapacakti Schalke satmayi düsünmüyoruz o konusulan rakam zaten az dediler.Berkay Yilmaz - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt
Mertcan Ayhan - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt
Ayberk Karapo - Oyuncu profili 25/26 | Transfermarkt
4-5 neyse verip bu tarz adamlar toplamalıyız.Yerli kadro leş atıyor.
Bu arada kim ne derse desin yazıcı ara transferde ilaç olur.Muçi ile rekabete girer.
Bundesliga cikarsa min 1#15 Mio euro Fiyati var.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."MuratYorum
-
-
-
"Sigaut" departmanından gelen her fikir s.edilmeli
Oulai-Folcarelli-Batagov u kim önerdiyse kendileriyle 3 e 5 e bakmadan iş yapılmalı.
10 milyon euro harcanmaz stopere demek biraz komik, 3-5 senedir harcadığımız ve 1 kuruş kazanamadığımız her şeyden utanmalıyız
Nwauwi'yi alın artık yolumuza bakalım 2. lik garanti diyorum o ve üretken bir sol kanat kesin gelirse"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan SümerYorum
-
Top oynamayı bilmeyen daha doğrusu futbol oynamayı bilmeyen oyun zekası kıt adam çok takımda...Muçi Agusto Kazım Zubkov Buşari Sikan bunların hepsi 17 yıl birlikte de oynasalar cacık olmaz..Bazılarını elden çıkaracaksın bazılarını daha net adamlar alıp yedeğe çekeceksin..Muçi ile Zubkov'u tutarım gerisini yollarım..Bi ihtimal golcü diye Agusto da tutulabilir..Diğerleri traş..
Tekke de şunu bilmeli..Bunlarin hepsini skor almak için oyuna sokmak marifet değil..Marifet, bu oyunculara hücum varyasyonlarını hücum çeşitliliğini birbirine yakın oynamayı verkaça girmeyi öğrettikten sonra tedrisattan geçirdikten sonra sahaya sürmektir...
Sen bu yazdığım adamları aynı anda sahaya sürüyorsun ama hepsi kendi kafasına ge oynuyor..Çorba oluyor yani her şey..Bazılarının gerçekten zekası yok..Buşari gençler maçında korner direğinin orada rakip sıkışmış ileri vuracak belli, ne yapıyor buşari ayağını topa sokuyor ki çarpsın bana top takibin olsun ve bunu topa en ihiyaç duyduğumuz dklarda yapıyor..Cihan hakeza aynı arkası dönük sıkışmış adama arkadan bodoslama dalıyor..Bu ne demek biliyor musunuz benim oyun zekam yok demek..Sikan da aynı işi yaptı aon maçta..Alanya ve Gençler maçında tespit ettiğim nokta takımda Batagov'dan başka top oynamayı bilen yok...
Hücumda Muçi Agusto Sikan gibi adamların birbiriyle iletişimi yok..Rakip stoperleri rahatsız edemiyorlar..Yükseklik kazanan topun nereye düşeceğinden haberleri olmadığı için top hep rakipte kalıyor...Göbekteki boşluk öndeki oyuncuların aşırı top kaybından kaynaklanıyor göbeğe sen 3 tane Kante de koysan soluk alamaz adamlar..Batagov bile son maçta bu yüzden bocaladı..
Bh Alanya ve Gençler maçı Onuachu'nun Folca'nın Olai'nin takımın oyun zekasına ne kadar katkıda bulunduklarını göstermiş oldu..
Yukarıda yazdığım adamlardan Muçiyi şutör Zubkovu Agustoyu da rotasyon için takımda tutarım..Gerisi postalanmalı...Waka tutulacaksa 1 adet sağ kanat forvet 1 adet stoper Ahmetcan 1 adet stoper Arda alttan 1 adet 8 numara 1 adet yerli forvet Enis 1 adet sol bek net bir şekilde alınmalı...Futbol iynamayı geçtim futbolu bilmeyen adamlara 5 veteceğine git Samsun'dan 6 ya Musaba'yı al kardeşim..Aynı mevkiye 3 tane yabancı alıp kontenjanı niye dolduruyosun anlamıyorum..Onuachu Agusto ve Enis sana yeter..Planlama işi çok sakat..
Before Elvis There was Nothing
John LennonYorum
-
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Agusto idare eder ama bence satılabilir daha iyisini alırsın 4-4-2 de forvet oynayacak luksun olur
Agusto Trabzonun forveti değil.
ben size manyak bir forvet onerdim bulursam atarım gene onu almalıyız
Takımın alayı tras yuzde 85 i trasEn son erenslash tarafından düzenlendi; 24.12.2025, 20:53.Yorum
-
Trabzonun alması gereken forvet bu
Facundo Colidio - Player profile 2025 | Transfermarkt
TODOS LOS GOLES DE FACUNDO COLIDIO EN RIVER
fiyatı 10 dan acarsak alırız belki ki 20 bile eder bu adam
oyuncuyu ikna edebilecek kapasiteli bir yonetim sart baskan zorlamalı bu adamı
cok ucuza ve fiyatına gore psikopat adam onereyim size
Guiagon skills 2024-2025
En son erenslash tarafından düzenlendi; 24.12.2025, 21:17.Yorum
-
Yapılanma senesinde olan bir takımın taraftarı neden bu kadar ağlar anlamıyorum, kızacaksak sitem edeceksek yönetime edeceğiz hocaya değil. Hocanın bir kaç yanlışı var, en büyüğü de basın toplantılarında yönetime kalkan olmak. Ancak bu iş buraya kadar geldi. Devre arasında Fatih hocaya transfer konusunda yanlış yaparlarsa o zaman hoca bile kurtaramamalı bence bunları.
Ama teknik ekibe yüklenenlerin saplantı düşkünü kimseler olduğunu düşünüyorum.Yorum
-
19 yabanci oyuncu 4,u kiralanmış işe yaramayanlar bir tarafta biz hala yabancı oyuncu arıyoruz halbuki iş yapan 7-8 yabancın olsa yanlarında oynayan yerlilerde havaya girerlerYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum