Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Musaba ve Olaigbe'yi takas edelim bu sefer Olaigbe ne topçuymuş deriz. İkisi de Anadolu takımı topçusu
    Takas edelim Kazım için aman ne topçuymuş diyelim, yeterki zararsız kurtulalım. 5 milyon verdik bu hali 1 milyon etmez, Musaba belki tutar da hem faydalanmış oluruz hemde paramızı kurtarmış oluruz. Tutmazsa da zaten Kazımdan zarardaydık değişen bişi yok.

Yorum

• İlk olarak Dexter M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takas edelim Kazım için aman ne topçuymuş diyelim, yeterki zararsız kurtulalım. 5 milyon verdik bu hali 1 milyon etmez, Musaba belki tutar da hem faydalanmış oluruz hemde paramızı kurtarmış oluruz. Tutmazsa da zaten Kazımdan zarardaydık değişen bişi yok.
      Robert Yksel de bizim çapsız gibi isbilmez tabii.
      en az olaigbe + 5 mio isityecek.pazarlik ile olaigbe+ 3 mio halledersin üstüne de oyuncunun masasının bir kısmını ödersin çünkü Samsun sen verdin maaşı vermez.

çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Safa Can:
        Sol kanat:
        Boga - sözleşmesinin feshedilme durumu varmış.
        Keito Nakamura - gel bakalım tsubasa.

Stoper:
        Opoku - iyi adam ama sol ayaklı. çift solak bilemedim.

Sağ bek:
        Arda Okan Kurtalan - bunu niye bedavayken almadık?

Sabah:
        Stoper:
        Chibuike Nwaiwu 10+ milyon çok pahalı. stopere bu kadar harcamak bizde tutmuyor. ön liberodan bozma stoper. mesafeliyim.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Haissem Hassen H.O diyorlar kim ula bu uşak??
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• Haissem dk 70 de oyuna girdi Celta maçında 20 dk da oyuncu analiz yapılmaz takımı çok kötü ama oyuncu mental olarak kafada futbolu bitirmiş gibi çok hantal. 3-4 kez kanatta topla buluştu basit oynuyor 10 pas 9 isabet. Bize harbi topçu lazım böyle adamlar bize gelmez
            En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 20.12.2025, 17:54.
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Belli bir sistem ve iskelet oluştu, gerekirse yüksek bonservisle 2 tane özel A kalite transfer lazim. Fazlasi kadroyu bozar, vasat oyuncu alirsak şu kadroya çok yazik olur ligde de düşüşe geçeriz.

Hassam massam bunlar menajer işidir diye dusunmek istiyorum. Tekke de A kalite oyuncu bakiyoruz demişti, Onuachu ve Zubkov takimi taşıyor Muci de son dönemde destek atıyor ama solda sıfırız.

Ahmak ahmak oyuncu almasinlar bize prime Waka lazım, gerekirse bas 10m euro maç kazandiracak yildiz al şu takıma. Az al iyi para ver ama en iyisi olsun.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Transfer isleri cok kritik.

Ben de merak ediyorum. eline yüzüne bulasıtırabilirler ama sakin ve ne yaptıgını bilirse yonetim ve hoca isabetli nokta atısları olur

Yusuf sariyi tekrar almanın anlamı yok.

once harbi nokta atışlarını halletsinler...

Yorum

• Aral Şimşir'i al
                  Nwaiwu'yu al
                  Ümit Akdağ'ı al
                  Melih İbrahimoğlu'nu al
                  Umut Nayir'i al
                  Furkan Demir'i al veya Oğuzhan'ı kiradan çağır

Sikan'ı kiralık gönder
                  Olaigbe'yi kiralık gönder

Bence bu kontratları sözleşmeler dahil -30 milyon euro civarına kapatırsak, 6.5 te Mendy' den gelecek gibi + 13 milyon euro maliyeti olacak bize. Kiralık gidenler'e de 4-5 gibi satın alma opsiyonları bulabilirsek iyi kapatmış oluruz. Şu eklemelerle rotasyon 18 kişiye çıkar
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• Trabzonspor Chibuike Nwaiwu için pazarlıklara başladı. İlk gelen bilgilere göre 12 milyon Euro’dan kapı açıldı. Trabzonspor ilk görüşme sonrası Wolfsberger’den indirim talep etti.
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Bjk ile ihtiyaç aynı, kısa sürede menajerlere güvenilecekse hedefler de aynı olacak demek. Nakamura'yı onlar da istemişti sene başı. Diğer isim de Davitashvili'ydi. O daha da iyi olur. Keşke olsa.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Saint etiennede ki gürcüyü alabilsek maliyeti boga kadar olmaz uyum sorunu da olmaz. Boga getirsek bile arıza çıkartacak gibi geliyor bana.
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Lorenzo insigne diyorlar boşta adam onu alabilirler. Bence iş yapar.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Fener Sörloth'u alırsa şampiyon olur..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Çaykur Rizespor iyi oynuyor. Raky saky iyi oyuncu.
                              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Rashitca müthiş. Bu adamı almak lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim