Eğer mümkünse Gençlerbirliği'nden Göktan'ı geri çağırmalıyız devre arasında. Yerine Cihan Çanak'ı kiralık verebiliriz. Üçüncü bölgeye yerli alternatifler lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Henüz hiçbir takımı 70-80 dakika baskı altında tutarak rahat bir maç izlemedik !İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hangi çoğu Olaigbe, Sikan hariç ?En son objek tarafından düzenlendi; 23.11.2025, 22:49.
Yorum
-
Kocaelinden ahmet Oğuz?İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskihellaç ayarında yerli bulmak şart, herkes yabancı öneriyor ama kadronun yerli kalitesi vasat yada altı.
İsmi var kendi yok adamların"yerli kontenjanı" icin derhal şutlanması lazim misal ozan gibi.
Yorum
-
Aynen sivastan da ali şaşal vural ve uğur çiftçi alalım forvet rotasyonu içinde erzurumdan eren tozlu off yerli kalitemiz mükemmel olurİlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kocaelinden ahmet Oğuz?
Yorum
-
Sag bek galiba ... Ben rizeden taha yönünde kullanırdım bir seçim şansım olsa ama makul bir bedel isteyeceklerini sanmıyorum.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kocaelinden ahmet Oğuz?
Şu portodan deniz gül var biraz vitaminsiz gibi ama bizde çok iş yapar gibi geldi bana ispanya maçında çok efektif oynadı izlemişsinizdir.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Hakem o pozisyonda başta saçma bir şekilde faul verdi ve oyunu durdurdu. Sonra baktı faul verince yan hakem de ofsayt bayrağını kaldırmış, ofsayte döndürdü oyunu. Ama pozisyon faul değildi, ofsayt hiç değildi. Hakem g.birliği golünü engellemiş oldu.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülee tamam dogrudur bir onceki alintiladigin mesaj da ben de aynisini diyordum. Su an neyi tartisiyoruz ben anlamadim. Muciyi Besiktasa geri iteleyebilir miyiz iteleyemez miyiz konu bu degil miydi?
Aman neyse bu aksamki Galatasaray - Genclerbirligi macinda ikinci yari 70 - 80 sonrasi Onyekuru kaleci Gunay ile karsi karsiya kalinca yan hakem hemen ofsayt bayragini kaldirdi hakem de hemen oyunu durdurdu. Beinsports da pozisyonu bir kez tekrarini tek acindan gosterip onda da cizgi falan cizmedi. Hakem normalde pozisyonun bitmesini bekleyip varsa problem var ile iletisim ile sorunu halletmesi gerekirdi. Zaten pozisyon ofsat falan degil. Resmen rezillik biz bunlarla nasil yarisalim. Hele Ilhan Parlakin yine defans arkasina atilan pasta onunden gecen topa sadece bakmasi resmen cildirmaklik
Yorum
-
Bugün Başakşehirin arka taraf otoban olmuşken 1 tane arkaya top atacak topçunun olmadığını farkettik mi bilmiyorum. Sonra gel kadroyu kuran hocayı öv utanmasalar başkanı övecekler. Kadro mühendisliği yapamayanlardan sahada birşey bekliyosunuzYalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İyi bir 10 numaranın ne demek olduğunu bugün daha net gördük. (Kesinlikle bu Muçi değil, bugün yaptığını tekrar yapması imkansız gibi bişi)
Atan-attıran bi 10 numara.
Sol açık (Kazım dan kesinlikle olmayacak)
Baniya-Serdar ve Ahmet i hoca yok sayıyor 2 tane Stoper.
1 tane sağ-sol oynayabilecek bek.
Bu takviyeler layıkıyla yapıpmazsa 10 kişi kalan takımdan 3 gol yemeye, genel anlamda da saha içinde başı kesik tavuk gibi çırpınmaya devam ederiz.
Yorum
-
Tamam madem öyle abi Visca-Sikan-Zubkovu devre arası gönderip, Nwakaeme, Sağ kanat Sol kanat hatta imkanı varsa Olaigbeyi herhangi bir Anadolu klübüne kiralayıp birde 10 numara almalıyız. Zubkov bu lakayitlikle bence devre arası direkt satılmalı, adam herhangi bir nedenden ötürü kendini takımdan büyük görüyor.No one wins. One side just loses more slowly.
- Beğen 1
Yorum
-
Orta sahasa güzel bir kadro mühendisliği yapmışken, kanatlarda bu kadar kötü kurgu nasıl yapılmış.
Visca-Nwakaeme-Zubkov-Olaigbe 1 yıllık maliyetleri 12 milyon falan. Bu maç haric 1 gol 1 asisti vardı zubkovun. Yani şu kamat rotasyonunun hepsi gitse yarın 2 yeni oyuncu gelse. Alışma süreci, iletişim vs bakılmaksızın takıma daha çok katkı verir.
Stoper , Sol bek , Sol açık , 10, Sağ açık Eksik mevkiler. İhtiyaca göre düzenlenmeli.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
muci dandik bir topcu
en kısa zamanda gonderilmeli
50 yılında basında bir gol atıp kahraman ilan edilmez bunu ancak futboldan anlamayan adamlar yapar
bize jaja tarzı adam da lazım yani stabil kalite lazım
muci tırt bir oyuncu
uydu iste vurdu gol oldu .
Yorum
-
Visca out kronik sakat Nwakame Dede in...belki evde oynayacağımiz sikebahce ve salatasaray maclarini aldirir reis...
zubkov iki yildir buyuk mac alamadi
Kanat, maestro ortasaha , stoper ve solbek lazim bu takima
Sevinelim diye sevmedik.....
- Beğen 1
Yorum
-
zaten yeni oynamaya başladıİlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlgilendiğimiz stoper Abdelhamid Ait Boudlal bugün Monaco'yu 4-1 yendikleri maçta gol attı, izlemenizi tavsiye ederim. Bu sezon ligde 378 dakikada 2 gol 1 asisti var. Sofascore puanı bugünkü maçta 8.0, sezon genelinde 7.03. Tam da ilgileniyorken iyi olmadı bu performansı bizim için.
3 stoper oynuyor o takım ama analizi iyi yapmak lazım
ilk mactan beri izliyorum , bireysel hata yapıyor bu çocuk baştan söylim ama kademeleri çok iyi
Rennes stoper satacaksa jacquet i satacaktır çok büyük takımlar peşinde ve defansın en iyisi
alabileceğimizi düşünmüyorum
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- Oğuz ZEYTİN
- Mert Oğuzlu61
- Mehmet Fatih Yavuz
- Ertan1982
- Nazim Can
- Turgay Atalay