Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunsporda sol bek Tomasson iyi oyuncu

En son hızligonzalaz tarafından düzenlendi; 30.10.2025, 01:56.

Yorum

• Ali Habeşoğlu, 21, Türkiye ➤ Bodrum FK, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 900 bin € ➤ * 29 Tem 2004, Hatay, Türkiye

Yorum

• Bu takıma fişek gibi kanat ve taş gibi 10 no istiyoruz. Yoksa bu seneye de yazık olur
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bakasetas hızlı bir kanat trezeguet gibi delici ve jaja.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu takıma fişek gibi kanat ve taş gibi 10 no istiyoruz. Yoksa bu seneye de yazık olur
            Budur 👏🏼

O iki oyuncuyu almak sadece takıma seviye atlatmakla kalmayacak, elimizdeki pırlanta gibi parlayan en az 6 genç oyuncunun gerilemesini önleyecek, aksine onların değerine değer katacaktır.
            Yoksa takıma da, gençlere de yazık olur.

1 Wakame
            1 Jaja

Sonra şampiyonluk bile konuşabiliriz.

Yorum

• Sol tarafta gönül diri bir waka istiyor ama o iş bitik. Devre arası burayı esgeçmeyiz umarım. İşler iyi giderken neden daha iyi olmasın. Boga yı tekrar yoklarlar belki. Veya zuriko davitasvili olabilir. Fransa candır ordan devamm

Yorum

• Bu iskeleti koruyup 2-3 kaliteli transfer yapabilisek zaten şampiyonuz en gec 2 seneye
                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Waka,Visca ve Muçi ayrılacak.Mendy ve Cham da gider.

Sikan kiralık olarak oynayabileceği bir takıma gitmeli.

Devre arasında üst düzey bir sol kanat ve üst düzey bir 10 numara mutlaka alınmalı.

Mustafaya alternatif bir sol bek de alınırsa harika olur.Pinanın yokluğunda Mustafa sağa geçer,sol beksiz kalmayız.

Yorum

• Uzun süredir yazmiyordum bu selam atıp gidicem

Yıl oldu 2025 ben zhegrova yi bu kulübe getiremedim...

Trabzon'un dopcusu olamaz diye duydu bu kulaklar , selam olsun lan size

Zhegrova Juventus ta

“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                    HAMİ AYAZ

Yorum

• mendy ve cham seneye kadroda tutulmalı. iyi yedek olur bunlar. kulübede adam yok. seneye çok büyük ihtimalle avrupa'da olacağız. kadro geniş olmazsa iki kulvarda gidemeyiz.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Agaoglu Ünal döneminde başlayıp şampiyonlukla sonlanan sürecin ardından yeniden iyi iskelet oluşmaya başladı.

Şimdi yapılması gereken şey çok basit. Tek atış yapacaksın, scoutlar sol kanada yılan gibi aniden rakip kaleye inebilen efektif ve skorer A kalite oyuncu bulmalı.

Hazır kasada para da var, bas 6,7,8m euro bonservis ama en iyisini getir. Yaşı da genç olsun. Olagbe ile yarışacak genç Waka bulsunlar butun parayi gömsünler.

Sağ kanat ve 10'u da yedeklemesi icin transfer yapmam, tek oyuncuyu alıp kulubeye koyarim. U19 da ön tarafta dikkatimi çeken tek isim Onuralp Çakıroğlu.

Muci oynayacağına bunu oynat. Şu kadroda parlama ihtimali bence yüksek. Yetenek var, oyun zekası da varsa tam Zubkov, Augusto yoruldugunda sahaya atmalık oyuncu.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Konya'daki Jin-ho'yu çok beğendim. Çok iyi bir mezzela. Top kontrolü ve dribbling yeteneği baya iyi. Bizim oyuna da iyi uyar, takip etmek lazım.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• Kadro planlamasinda mecburen yerli oyuncu agirlik olacak.Kontenjanlar dolu.
                            Bu sene gibi göndermeden topcu alamiyacagiz büyük ihtimal fesler yapacagiz. Yedek kadro su an zayif. Bana göre sikecciler haric herkesin yedek kadrosu zayif ama onlarda da kadro yapisinda sorun var. cogu ayni seviyede ama performasni ile baskin topculari yok.

Kanat, ortasaha forvet ve en azindan 1 tane bek yerli alternatif almaliyiz direkt katki veren.Ligte kimseyi görmiyorum.Tekrar ediyorum kendimi ya altyapidan yada gurbetci transferi bekliyorum. Göktan Gürbüz var bizim kiraliklardan.O belki olabilir. Sezonu beklemek lazim.

Gurbetci transferi bizde tutmuyor ama paraya kiyip kalite gurbetci ikna edebilirsek bu sansizligi da kira biliriz
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Samsunspor'dan Musaba'yı çekip almak lazım acilinden.
                              Aynen. Çift ayaklı olması büyük avantaj. Yaşı da çok iyi. Boyu fiziği de iyi. Devre arası direkt radarda olmalı

Yorum

• İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uzun süredir yazmiyordum bu selam atıp gidicem

Yıl oldu 2025 ben zhegrova yi bu kulübe getiremedim...

Trabzon'un dopcusu olamaz diye duydu bu kulaklar , selam olsun lan size

Zhegrova Juventus ta
                                ben sâhidim, özel mesaj duruyor olabilir bakmam gerek =) hey gidi Zhegrova hey

---------------------------------------------

26.07.2018, 11:34
                                Sefer direk yöneticiye iletiyorum ama takmıyorlar beni
                                2 aydır taciz ediyorum ama yok , çok inatlar
                                İsmi de forumda paylaşmak istemiyorum , belki ilgileniyorlardır bana birşey söylemiyorlardır, basına düşmesin diye
                                oyuncu ; Edon Zhegrova (kosovalı)
                                Genk forması giyiyor, Geçen yıl pek fazla süre alamadı ama bu yıl alacaktır. Hazırlık maçlarında çok iyiydi hiç boş geçmedi
                                Çok yetenekli özellikle çalım, dripling, pas, kilit pas, şut(özellikle sol ayakla) iyi seviyede
                                Mental olarak biraz hazırlansın adından çok söz ettirecek.
                                En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 02.11.2025, 18:35.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim