Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Transferleri
Daraltma
X
-
Konuşulmuştur illaha ki de muci ye adamlar verim alamadı kaç senede verdiklerini zararsız geri aldılar. Bu kadar amatörce yönetilen başka kulüp yoktur. 8.5 opsiyon nedir. Verim alamadı oyuncu adamın. Elinde patlayacak. Sen can suyu oluyorsun. 6-7 bandına halletsen neyse. Çar çur etmekten başka bir şey değil.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Mehmet Ekici´nin tutmasi Teknik Direktör´de gizli.İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYillardir Aral simşiri istedik alamadik..adam baya gelistirmiz kendisini...bizim aldigimiz gurbetcilerden hicbiri tutmadi...en son mehmet ekici tutmuştu...
Demin ugurcanin videosu denk geldi..emre belözogla konusurken...okadar itici geliyorki artik bana. Bizden biri değilmiş satici.. milli takımda bunun beynini iyice yikamislar..
En son yabanci Teknik Direktörümüzde, Ugurcan´in bilerek yedigi goller yüzünden gitti. Yani üstüne kaptan yapildi..simdi bu Yönetimin yaptiklari tek beni sasirtmiyor herhalde
“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
- Beğen 1
Yorum
-
Beceriksiz yönetim kimseyi alamayınca bastı buna parayı mecburen, yada Fatih Hoca çok ısrar etti, ikincisi ilkinden daha kötü, ama sanırım opsiyon devreye girerse o kiralık 1 m euro düşülecekmiş, öyle olsa dahi yine çok,İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşulmuştur illaha ki de muci ye adamlar verim alamadı kaç senede verdiklerini zararsız geri aldılar. Bu kadar amatörce yönetilen başka kulüp yoktur. 8.5 opsiyon nedir. Verim alamadı oyuncu adamın. Elinde patlayacak. Sen can suyu oluyorsun. 6-7 bandına halletsen neyse. Çar çur etmekten başka bir şey değil.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
güzel ancak kanat organizasyonları nasıl olacak bekler tüm koridoru mu kullanacak? Zupkov ve muci serbest gibi oynayacak sanırımİlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bir asilhamsi kadar olmasada fena durmayan bir kadro
ben onun kadrolarına alıştığım için senin kadrolar bünyede kaşıntı yaptı
ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
- Beğen 1
Yorum
-
pina ve mustafa 3 lü savunmaya uygun hücumcu bekler.Aslında hoca değerlendirse baniya 3 lü savunmanın stoperi. Yani demem o ki takım 3 lü oynamaya çok yatkın.Zaten kanat rotasyonumuz çok zayıf. Zupkov var olaigbe nin ne vereceği belirsiz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
Uğurcan'ı Uğurcan yapan Halilhodzic'in ekibindeki yabancı kaleci antrenörüydü. Bilenler bilir. Alper Boğuşlu Onur için Tolga için neyse o adamda Uğurcan için öyleydi. İşte öyle adamları kulübün kadrolu elemanı yapacaksın. Teknik direktörlerden bağımsız bu kulüpte çalışacak. Miguel Piero gibi vs. İyi oyuncu kadrosu kadar iyi teknik kadroda çok önemli. ama bizim ülkede bunu sallayan yok.
- Beğen 2
Yorum
-
-----------------------onana-------------------
-----------baniya------savic-----batagov----------
pina--------oulai-----folcarelli----bouchari------mustafa
------------zupkov---------onuachu-------muci-------------
zupkov ve muçi serbest.Bence hocanın aklında böyle birşey var. O yüzden ısrarla stoper istedi. Aslına bakarsanız bize uygun bir sistem.Takım son derece dinamik oyunculardan kurulu.
Ama bouchari nin oynaması ikinci devreyi bulur. Bu durumda merkezde muci kanatta olaigbe ile bu oynanır mı?
pina--------oulai--------folca----------muci----------mustafa
-----------zupkov----------onuachu-----------olaigbe----------
bu takımın sorunu gol olacak.Bu sebeple mutlak suretle üst düzey bir skorer almalıyız.Sol tarafa almak en mantıklısı. augusto ve olaigbe hamle oyuncusu olur.
Bana kalırsa 8 veya 10 dan daha elzem üst düzey bir skorer kanat oyuncusu almak.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
Yorum
-
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Sergenin Muçi yorumları. Ben olsam 1 milyon bile vermem dediği adama Ertuğrul Doğana daha doğrusu Trabzonspora nasıl çaktıklar. Bu adamın ne özelliği var da mesela 3 milyon versen sana vermiceklerdi diye de soruyor.
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
- Beğen 1
Yorum
-
Adamın elinde Rafa var ne yapacak Muçi’yi. Sergen oyuncu kazanmak istemiyor, Avcı gibi hazır adam istiyor. Muçi bjkda kalsa da iş yapamaz, çünkü mental olarak artık gitmiş oradan. Tıpkı şu an gömülen Onana gibi. Adam bir yerde performans gösteremiyor diye her yerde yapamayacak diye bir şey yok. Takım ortamı, şehir, aile yaşantısı her şey önemli burada. Trabzon bir futbolcu için en iyi yerlerden birisi, derdi futbol olsun yeter ki.İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sergen niye kullanmadı?
Yorum
-
transferler arasında verdiğimiz bonservise göre en kötü ckan bence Olaigbe . hiç oyunda yok . kafasında gol atma yok. kaçak oynuyor . vurdumduymaz bir oyuncu gibi . geri gelip beke yardım da etmiyor . daha erken ama hayal kırıklığı olacak gibi . bir sezonda 3 gol 3 asist yazarım . fazlasını yapamaz . beklenen en az 15 gole katkı sol açık için .
Muçi geldi . ben olsam sola AGUSTO yu atarım sola .geri gelip defansa yardım eder. mücadele eder.savunma arkasına koşar. golü koklar .
Onuachu nun arkasına da Muçi yi koyarım . Zubkov la pas bağlantısı kurabilecek . kaleye şut atacak .ara pası salacak bi profil . çok da istekli .
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
- yorumsuz6117
- Oğuz ZEYTİN
- Sefer A.
- Mehmet Fatih Yavuz
- gurur6134
- asilhamsi
- bahadır2561
- Ertan1982
- AyhanPe