Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor gsnin arka bahçesidir lafının gerçekleşme anı yaklaşıyor.. kimse gocunmasın bu saatten sonra takımıda satsalar bişey farketmez hatta kapatabilirler komple. Adamlar 40 milyona barış alperi satmıyor gidemezsin diyor transferin son günü sseni potada tutacak tek oyuncuyu satarak bu halka taraftara yapacağın en büyük hainliği yapıyorsun. 50 sene sonra Trabzonspor diye bişey kalmaz yazın kenara.
    50 sene sözü hariç hepsine katılıyorum.

2-3 sezon sürer en fazla bu gidişatla.

Yorum

• İlk olarak pablosantos tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

rennes'de şuan yedek konumunda sakatlığı yok çapraz bağ kaleci için tolere edilebilir bi sakatlık
      onur da çapraz koparmıştı. sürekli dizden gidiyordu.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Daha gelmeden kimse tehlikenin farkinda degil tamamen güdumlu olarak geliyorlar burnumuz boktan cikmayacak yada organize kotuler derken vardı bir bildigimiz..trabzonsporu her gecen gun eylemlerle soylemlerle saha ici ve saha disinda siradanlastirmak amac , elde degerli ne varsa cikariyorlar taraftar ile takim arasinda bag olan hangi deger varsa yok edecekler.. milleti bana neye, ne olursa olsuna getirecekler isin sonunda adam akıllı tepki gelmezse de klubu resmi olarak da satacaklar emir bu sekilde, herkes parmagini yalayacak sonra..olay ugurcan olayi degil bunu anlamayanlar var hala, bunlar satmayi kafaya koymuslardi zaten gidip takimin en degerli oyuncusuna simgesine kaptanina 19 luk bebelerin aldigi maasi vermezsin niyetin bu olmasa ,iyilestirme yapilmadiginda o zeyyat kafkas denen zat ugurcan sozlesmeli oyuncumuz boyle bir talebi yok dedigi zaman zaten hersey bitmisti anlamamak icin aptal olmak lazimdi..
        En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 22:49.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Zeyyat Kafkastan Özür diliyorum 1. Eylülde transfer var dedi.. Güldüm

bu sefer yalan söylememis
          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• uğurcan'dan gelen parayla pellegrini ne bilim bissouma tarzı ortasahalar alınacaksa okey ama yok yine ligue 2'den adı sanı duyulmamış adamlar alınacak kalsın

Yorum

• Tam da şuan fb 40m verip Uğurcan'ı alıyormuş, ben 20 dedim 40 demedim diyerek satılır he )

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Uğurcan kalırsa bu saatten sonra faydadan çok zararı olur gibi duruyor, kalırsa görürüz..
                Buna katılmıyorum. Aynısı fb gündeminden sonra söyledik çocuk çıktı 10 puan aldı

Yorum

• Arkadaşlar hadi duruşu muruşu bir tarafa bırakın. Görmüyor musunuz ya!? Satacak olan Ertuğrul Doğan. Bu adam 3 yıldır takıma ortasaha alamayan, her yıl kulübü 60 65 milyon zarara uğratan biri. Hem kaleden olucaz hem paradan hem itibardan.
                  "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Hoca istifa dedikodusu nereden çıktı?

Doğruysa, niçin istifa ediyor? Oyuncujun kalmasını istemesine rağmen yönetim hocayı dinlemediği için mi? Öyleyse, düne kadar koruduğu yönetimi yeni tanımış hocam.

Yoksa Uğurcan giderse, oynattığı oyunun defoları ortaya çıkacak diye mi endişe ediyor?

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Siopis-Hamsik-Bakasetas biz bu adamlarla şampiyon olduk ortasaha herşeydir

Yorum

• Linç etmeyin ama 30m euro teklif varsa bu paraya 30 yaşında kaleci satılır. Tabii buradaki tek problem, yönetimimiz zeka seviyesi düşük cahillerden oluşuyor.

Agaoglu gibi zeki başkan olsa bu parayla zirve yarisi verecek ve ilerde iyi paralar kazandıracak bir iskelet kurup sezona bu şekilde devam eder derdim. Ertuğrul icin bunu söyleyemiyorum.

Mesela Ugurcan giderse kaleye Muhammed Şengezer i isteyeceklermis, muhabirler bu ismi ortaya atti. Buna para vereceğine Onuralp i kaleye koy, tüm parayi sol kanat, 8 ve 10 a bas. Alacaksan Onuralp in arkasina ucuz kaşar kaleci al.

30m euro altinda teklif varsa reddet ama cidden bu parayi taksitsiz veriyorlarsa sat ama o parayla seni zirvede dolandiracak üst düzey en az 3, 4 oyuncuyu ilk 11 e transfer et.

Şu yorumdan dolayı bana da tepki gösterenler olabilir ama 30m euro ya oyuncu satmak eziklik değildir. Karşı taraf senle alt yapı diye dalga geçecekse sen de enayi diye dalga geç.​
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• 1 sene önce ligin en kötü kalecisiydi. Daha yeni toparladı. Ben hiç bir zaman kaptanlık duruşu göremedim kendisinde.
                          Gerçekten o paralar veriliyorsa ve kendisi gidecem diyorsa, gitsin abi. Ne Uğurcanlar geldi geçti. İstanbul'a gitti. Yinede kafa kafaya oynadık, şampiyonluklar gördük. Başka yönetim ile yine görürüz!

Yorum

• bunların eline para değil sihirli değnek versen takıma hayrı dokunmasın diye götlerine sokarlar. vay efendim kaptanını satıp gelen parayla transferi tamamlayacaklarmış... 3 yıldır takıma 1 tane eli yüzü düzgün orta saha oyuncusu katamamış müptezeller mi yapacak bunu? abi güldürmeyin insanı.
                            kişisel menfaat vaadine satmışlardır kaptanı. Trabzonspor'u ele güne rezil eden, tarihine kara harflerle geçecek skandallarla taraftarı insan içine çıkamaz hale getiren herifi TFF başkanlığıyla ödüllendiren sistem namusun rakibine haraç mezat satana da bir iki ihalede avanta sağlar... burası yeni Türkiye. hayatın doğal akışı böyle.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoca istifa dedikodusu nereden çıktı?

Doğruysa, niçin istifa ediyor? Oyuncujun kalmasını istemesine rağmen yönetim hocayı dinlemediği için mi? Öyleyse, düne kadar koruduğu yönetimi yeni tanımış hocam.

Yoksa Uğurcan giderse, oynattığı oyunun defoları ortaya çıkacak diye mi endişe ediyor?
                              Ben Tekkeyi azıcık tanıyorsam aklının ucundan bile geçirmiyordur istifayı.
                              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• iyi yerli kaleciler var deniz ertaş, onuralp, doğan alemdar seç beğen oynat

Yorum

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim