Trabzonspor Transferleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Ibrahim Gaygusuz
    • 26.01.2009
    • 9503
    • Sef
    • İngiltere

Hep bizim yonetime yukleniyoruz da Galatasarayin yaptigida akil isi degil.

Baris Alper meselesini 1 hafta once cozmus olabilirlerdi, rahatlik la. 1 Hafta icerisinde rakibine Edersonu kaptirmazdin. Ilkay degil belki Calhanoglunu bile cozerdin.

HEP
    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• My
      • 09.06.2004
      • 24460
      • Aydın

İlk olarak My tarafından gönderildi
      Yani uzun lafın kısası klavuzumuz Ertuğrul Doğan olduğu müddetçe burnumuz b.ktan çıkmayacak arkadaşlar. Boşu boşuna zaman kaybettiriyorlar bize. Bu kadar ısrar ben de artık şüphe uyandırmaya başladı. Çünkü beceremiyorsan gidersin. Becerememeye rağmen (başka mevzulara girmiyorum bile) ısrar bir tuhaf yani.

Bu adamlara baskı yapılmasın satmayacakları bir şey yok arkadaşlar. Trabzonspor başkanı yöneticisi gibi düşünmeyin. Kayyım gibi düşünün. Baskı yapsazsak vallahi satarlar.​
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Ufuk
        • 26.08.2009
        • 22595
        • İstanbul

İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi
        Uğurcan gitmek istemiyor yönetim satmak istiyorsa durum daha vahim yiyecekler parayı

Uğurcan'la ilgili yazdık çizdik zamanında, oraya dönmek istemiyorum ama ben bu kulübün kaptanıyım, başka takımda oynamayacağım dese kulüp istese de satamaz. Neyse bunlar şimdinin konusu değil, satılmamalı.
        ( ゚д゚)

Yorum

• Sadettin_
          • 22.07.2009
          • 6340
          • İstanbul

Ugurcanin satilmamasi konusundaki asagi yukari tum yorumlara katiliyorum.
          ek olarak şunuda biliyorum. Ugurcan ya emekli olana kadar bizde kalacak yada yurtdisima cikisina icin vericez ve alacagimiz bonservis ucretide 7-11 milyon gibi birsey olacak.
          daha fazlasini (yurt dışı icin konusuyorum) alabilmemiz imkansiz...
          61

Yorum

• Larking
            • 26.01.2020
            • 2863
            • İstanbul

Uğurcan'ı satmak istemedikleri büyük bir yalan o para için ölüyorlar sadece tepkiden çekiniyorlar.Bir ay önce nabız yoklandı olmadı.Ama "hatırlı kişilerden"emir gelirse tepki filan dinlemezler.Kulübü üç yılda 20 sene geriye götürdüler.Her anlamda.

Bu arada paranın kulübün kasasına gireceğini bilsem bence konuşulan paralar çok iyi rakamlar.Ama o para kasaya girmez bunu biliyoruz.
            En son Larking tarafından düzenlendi; 01.09.2025, 20:47.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• My
              • 09.06.2004
              • 24460
              • Aydın

Neyi hakediyorsak onu yaşıyoruz kardeşim. Kimse kızmasın. Bunca kepazeliğe rağmen tribünlerden gık çıkmıyor. Ben olsam bayıra karşı bile yatırırdım valla.
              "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Numan Yerlikaya
                • 02.07.2010
                • 9989
                • Ankara

Adamlar takasta Berkan’ı önermiş. Şu bile bizim açımızdan acizlik
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• bordodeli
                  • 26.07.2022
                  • 1473
                  • Adıyaman

Transfer yapmaya niyeti olmayan ve bu konuyu gündeme taşıyıp taraftarı susturacağını düşünen de kim varsa yaka paça o koltuktan aşağıya alınmalı. Bunu yaptımın gazıyla taraftardan tepki gelmeyeceğini düşünüyorlardır şimdi koltuklarında.

Yorum

• CaptanBarbosa
                    • 11.06.2016
                    • 5190
                    • Jeoloji Mühendisi
                    • İstanbul

Uğurcandan gelecek parayı alıp aralıkta kaçacaklar. O paranın takımın kasasına falan girmeyeceğini herkes biliyordur. Taraftar eski taraftar olsa tesisi basmıştı şimdiye.

Yorum

• zaqua
                      • 27.08.2017
                      • 1911
                      • İstanbul

Trabzonspor’un büyüklüğü kaptanını bu paraları nereden bulduğu belli olmayan adamlara satmayacak olmasından, satmak gibi bir yanlış yapacak birileri çıkarsa da onları orada 1 gün bile tutmayacak olmasındandır.

zamanında kaptanlar satılmış masalına gerek yok. O hatalara rağmen bugünlere gelmiş bu takım, aynı şeyleri yaşamaya gerek yok.

trabzonlu olamayan taraftarlar olarak bu mantıksız ama delikanlı duruşu sevdik biz. Eğer bu duruş giderse zamanla ne büyüklük kalır ne de efsane.

Yorum

• Ufuk
                        • 26.08.2009
                        • 22595
                        • İstanbul

reddetdi demiyor, düşük buldu diyor. pazarlık yapıyoruz yani.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Courage
                          • 05.11.2012
                          • 8913
                          • Memur
                          • İstanbul

İstanbula satış matış yatış yok.

Bunun haricinde madagaskar'da dahil her türlü teklif değerlendirilsin illa gidecekse.

Ugurcan bizim kaptanımız sahaya karakter ve yetenek koyan sınırlı sayıda adamımızdan biri. Kim bu cocuk hakkinda yerli yersiz şayia çıkarıp duruyorsa Allah neye müstehak ise onu versin başına.
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Numan Yerlikaya
                            • 02.07.2010
                            • 9989
                            • Ankara

25+Zaniolo+Cuesta+5milyon bonusmuş teklif
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• My
                              • 09.06.2004
                              • 24460
                              • Aydın

Zeyyat ne demişti hatırlayın. Taraftarın tepkisi bizim için o kadar önemli değil demişti. Zerre kadar öneminiz yok arkadaşlar. Kulübü bile fenere satacak tiynetteler.
                              Murat

Yorum

• Sadettin_
                                • 22.07.2009
                                • 6340
                                • İstanbul

İlk olarak My tarafından gönderildi
                                Zeyyat ne demişti hatırlayın. Taraftarın tepkisi bizim için o kadar önemli değil demişti. Zerre kadar öneminiz yok arkadaşlar. Kulübü bile fenere satacak tiynetteler.
                                Dogru demis, taraftarin lafiyla is yapilmaz
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...